Şimdi Ara

Türk Telekom'dan hizmet kesintisiyle ilgili yeni açıklama: Normale döndük (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
160
Cevap
0
Favori
17.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşımın Bursa da Vodafone bayii var. Bugün numaramı taşımak için aradım, kafamı kaşımaya zaman yok. Herkes numarasını taşıyor ve yeni hat alıyor dünkü olaydan sonra dedi.

Telekom ciddi yara aldı dünkü hatası ile. Bizim şirkette bugün hatları Telekom dan Turkcell e taşıma kararı aldıkları ve geçiş işlemlerinin bir kaç gün içerisinde tamamlanacağı söyledi.
  • 10 senelik tt aboneliğimi kapattım geçen ay benden çaldıkalrı 54 tl yüzünden vodafona gteçtim valla deprem anından hemen sonra arama yaptım konuştum ama akşam oldu tt de bulunan tanıdıklarım halen konusamıyordu iyikide terki diyar eylemişim tt den
  • kzlkan K kullanıcısına yanıt
    Olay deprem anında kullanmak değil. Siz olayı tam kavrayamamışsınız. Depremden sonra göçük aştında sağ kaldığınızda sizi kurtarabilecek belki de tek alet olduğu için. Ayrıca depremden sonra yakınlarıma ulaşamama korkusu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullanamadıgımız süreleri bedava vericekmi peki

• 7.4'ü yaşadım.İlk aklına gelen telefon oluyor yaşadığını anladıktan sonra.
    İlk fırsatta kurtulacağım bu uyduruk şirketten.

• ülkedeki hangi açıklama normal ki bu normal olsun
  • Yillardir milleti tarife ücreti yok paket aşımı va vs diye somuruyorlar ve hiç kendilerini gelistirmemisler cok sukur yikilan dokulen biryer olmadi ama bu durumda bile turk telekom mobil sebekeler vs patates oldu hic yakistiramadim turk telekom çok müşteri kaybettin iyide oldu en iyi hizmeti veren her zaman kazanir

• Araplar iyi sömürmüş telekomu bir sürü borçla bankalara kitlediler haram zıkkım olsun burunlarından fitil fitil gelsin.
  • Resmen milletle dalga geçmişler.

• Oger ailesi hortumlamakla kalmamış ayrıca yatırım falanda hikaye olduğunu gördük .milletin TT a kızmasın başlıca nedeni diğer operatörler de gitti ama ben forumda yazılanları okuyorum ege bölgesi gitmiş başka şehirlerde de iletişim kesilmiş yan yana arkadaştan 2 sinin hattı çekip birinin çekmezse senin 4-5 senede yaptığın tüm reklamlar fos .bence operatörlerin hepsi sınıfta kaldıysa TT çift dikiş .

• hala çekmiyor hattım bir sıkıntı var ara ara gidip geliyor. hemen operatör değiştireceğim.

• Öncelikle benim anlamadığım konu, her depremde insanların direkt telefona sarılması. Telefona sarılmamak yine bu firmaların düştüğü utanç verici durumdan (aldıkları paralara rağman) bahane değildir ama şu telefon işinde biraz sakinleşsek fena olmaz bence. Keza Türk Telekom'un mobil internetinin yavaş olma sebebi de bence baz istasyonlarının abone sayılarına göre yetersiz olması; bulunduğum ortamda kalabalık azalınca mobil internetim hızlanıyordu TT'de. Geçen hafta Turkcell'e geçmiştim 15 dk lık bir kesinti yaşadım dün, onun dışında gayet memnunum. Bu tip afet durumlarında bant genişliklerini ayarlamak da zor, herkes sese yüklenirken kimileri dataya erişmek istiyor. Dün bu arada Turkcell'de sadece ses gitmişti, 4.5G veri bağlantısı sorunsuzdu.

• mersindeyim halen türk telekom çekmiyor yok böyle bişey bide normale döndük diyor
  • eyyy Türk Telekom SAKARYA 27.09.2019 ve saat 14:15 hala çekmiyor.
  • Neyse ki bu son fatura dönemi.Elvada TT
  • Van depreminde de Van'da bir ay falan sıkıntı çekmiştik Türk Telekom yüzünden. Ama Turkcell falan full çekiyordu :/ keşke ucuz olsa Turkcell

• Suan hala calismiyor mersin

• Hala bu saat tel konusma yok.internet var rezillik

• Hala çekmiyor, düzeldiği an operatör değişikliği yapacağım.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.