Şimdi Ara

Türk Telekom'dan İnternet Kesintisi İçin Komik Açıklama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Türkiye'nin 81 ilindeki müşterilerimizin daha yüksek hızlarda internete erişimini sağlayacak fiber internet için çalışmalarımız, aralıksız şekilde devam etmektedir. Bu çalışmalar kapsamında saatte yaklaşık 9 km fiber döşenmekte, her saat yaklaşık 1500 haneye fiber kapsamı sağlanmaktadır.

Dün gece bu çalışmalar kapsamında yapılan teknik ekipman kurulumları sırasında yaşanan teknik aksaklık bazı bölgelerde internet erişiminde sorun yaşanmasına neden olmuştur. Ancak 7 gün 24 saat hizmet veren teknik ekiplerimizin anlık müdahalesi ile sistemsel çözüm sağlanmıştır. Müşterilerimize en yüksek internet hızlarını en geniş kapsamda sunma ve Türkiye’nin her bölgesine fiber erişimi için çalışmalarımız devam edecektir.

Saygılarımızla.

• 7/24 ? Anlık?

TTnet te bizimle birlikte Dünyada yaşıyor sanıyordum ama öyle değilmiş. Ama herşey şimdi daha net anlaşılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PaNoZ -- 28 Nisan 2012; 21:54:54 >
  • Lan herkesin 2 saat interneti gitti neyin anlığından bahsediyorsun ttnet de anlık demek 2 saat olsa gerçek anlıkın tanımı acaba ttnete göre nedir
  • quote:

her saat yaklaşık 1500 haneye fiber kapsamı sağlanmaktadır.

1500x24x30=1.08milyon yapar.
    6ayda herkesin evine fiber getirecekler yani.
    gunde 8saat calışsalar 1.5 sene içinde herkeste fiber olması gerek.
    hic sanmıyorum.
  • Demek aynı anda bütün şehirlerde fiber net kuralım dediler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: carter7415

Demek aynı anda bütün şehirlerde fiber net kuralım dediler.

• ttnet neyin kafasında acaba anlık diyor saatte 9 km diyor, bu kadar saçma bir internet sağlayıcı ancak 3. dünya ülkelerinde olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ytastan

ttnet neyin kafasında acaba anlık diyor saatte 9 km diyor, bu kadar saçma bir internet sağlayıcı ancak 3. dünya ülkelerinde olur.

Kaçıncı dünya ülkesinde yaşadığını sanıyorsun ki dostum sen ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 saat olsa iyi 24 saattir internetim yok.
    Musteri hizmetleri de mesgul.
    Allah belani versin Ttnet
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jlozde

quote:

ttnet neyin kafasında acaba anlık diyor saatte 9 km diyor, bu kadar saçma bir internet sağlayıcı ancak 3. dünya ülkelerinde olur.

sen de haklısın be dostum yabancı ülkeleri gördükten sonra 3 bile az bizim ülkemiz için ama ben yine de olumlu yönde bakmak istedim :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Jlozde

quote:

sen de haklısın be dostum yabancı ülkeleri gördükten sonra 3 bile az bizim ülkemiz için ama ben yine de olumlu yönde bakmak istedim :)

Sende haklısın bunun en kötü yanıda burada sıkışmış gibi hissetmek kimsenin hesap sorduğuda yok... Parası olan elini sallayarak istediğini yapıyor. Parası var diye birşey de denmiyor. Benim en üzüldüğüm çekemediğim nokta bu...

Edit: Belirtmek istedim. Bende hala ttnet yok. Telefon ile giriyorum operatörler internet hizmeti vermese yanmıştık. İyi bir paket bulur bulmaz kapattıracağım ttneti de...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jlozde -- 29 Nisan 2012; 0:00:22 >

• müşteri hizmetlerine sordum sebebini,Türkiye genelinde güncelleme var dediler :))
  • ........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi badb0y -- 29 Nisan 2012; 0:54:56 >
  • Kısacası elimizde zaten düzgün hat yok.Birde üstüne fiber döşemeye çalışırken göçüp gittik demiyorlarda.Senin neyine fiber ttnet :).50 gb kota ile fiber döşüyorlar:).Sanki millet birşey indirebilirmiş gibi.Ttnet ile herşey mümkün.
    Tabi bir söylentiye göre hack grubuda yapmış olabilr.
  • Güzel heryere fiber döşeyinde, kimse satın almayacak. Alt kısımdaki paketlerimi satın alacak millet ? Hız tatlı gelip bir kaç müşteri satın alacak, onlarda 3. gün AKN den dolayı geri iptal edecekler.

50 Mbite kadar (50 GB limitli). 95TL + Vergi / Ay
    100 Mbite kadar (50 GB limitli) 115TL + Vergi / Ay

Fibernet limitsiz akn olmayan paket hizmetiniz zaten yok, üst kısımdaki paketlerle eve gelecek maximum hız 37 - 43 Mbit arası. kabloları neden çekiyorsunuz diye sormak lazım aslında. Ben gerçekten yukarıdaki paketlerle fibernet alanlara sormak isterdim neden aldınız diye. Üstelik Türkiye'de Fiber internet kavramı diye bir teknoloji henüz yok, herkesin fiber internet diye isimlendirdiği, bildiğiniz "VDSL 2" dir. ADSL soketinizi VDSL soketi ile değiştiriyorlar, ADSL den 30-40 MBPS fazla basıyor. Fiber optik döşendiğinde, hat bir nevi stabil oluyor okadar. Gerçek Fibernet birtek USA ve bazı birkaç ülkede mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shaq85 -- 29 Nisan 2012; 1:28:47 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.