Tekrar merhaba, bugün sokağa yeni direkleri diktiler ve aynı gün içinde eve kadar fiber kabloyu çektiler. Benim eve gelen kablo ve direğe gelen ana fiber kablo boşta sallanıyor şimdilik :) Herhalde birkaç gün içinde sinyali verirler değil mi hocam? |
Türk Telekom Dilekçe Örneği - Örnekleri ve Altyapı Port - Fiber - talepleri (163. sayfa)
-
-
Merhaba
İnsallah en kısa sürede aktif olur hocam :)
Fotoğrafları bekleriz hocam :)
-
-
Bu konuya ekleyebilir misiniz iki görseli?
-
XpressMusic34 merhabalar Bizim etrafımızdaki bütün sokakarda fiber mevcut sadece bizim ara sokakda yok onuda bir sokak aradan kesiyor. Fiber kutusu binanın karşısında fakat bize vdsl veriyorlar.
Bina olarak yönetici mühürlü Dilkeçe vermek istiyoruz Tam olarak ne yazacağımı açıkcası anlamadım. Örn. Metin yapıştıraibilirmisin.
-
İlk sayfa madde 1 olması lazım.
-
Merhaba
https://onlineislemler.turktelekom.com.tr/bize-ulasin/internet
Öncelikle buradan bir kayıt oluşturun adresinizi yazın ve FTTH talep ettiğinizi belirtin bakalım ne yanıt gelecek hocam.
-
Tarafımıza iletmiş olduğunuz konu hakkında kontroller sağlandığında, Alt yapı kontrolleri yapılmış olup fiber altyapı uygun değildir Tahmini süre verilememektedir.
yazmışlar. Ama kuruluma gelen arkadaş aynı kutudan diğer sokaklara fiber dağıtılıyor size gelmiyor diye garipsemişti.
-
Acaba o bahsedilen kutuda yeterli kapasite mi yok?
https://www.turktelekom.com.tr/destek/iletisim/telekom-ofis-ve-magazalar
Buradan kendi ilinizdeki ofis yazanlara bakın hocam. Kendi bölgenize bakan müdürlüğün erişim planlama birimi size daha net bilgi verebilir.
-
-
Selam hocam yanlış görmüyorsam orada Superonline da var. İki firmaya da talep iletebilirsiniz FTTH için.
tuketici.btk.gov.tr üzerinden kayıt açabilirsiniz örneğin.
-
Kablonet hocam o Ağustos ta kazısı bitti Aralık ta kablo döşendi füzyon ile ekleri yapıldı binaya kazı işi ve Kutu bekleniyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan2423 -- 4 Mayıs 2024; 15:52:22 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Traş oldum 1 saat önce dönüşte TT müdürlüğünün önündeki yetkiliyi gördüm şansıma.Konustum.gelecek diyor
-
-
😅💪
Ya Kablonet kafama uymuyor düşük pingi ben Telekom VDSL de gördüm Turknetten daha düşük ping ya
Sokagimdaki menhol kanaldan cekildi o altyapı da yan mahalleye... Büyük ihtimalle gelecektir bizede
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan2423 -- 4 Mayıs 2024; 15:57:18 >
@hakan2423 Hocam bölgenizdeki çalışmalar ile ilgili fotoğraflar bekleriz.
-
Ağustos fotoları yüklemiştim buraya
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X