Şimdi Ara

Türk Telekom Faciası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Türktelekomla başım belada lütfen tavsiye verin ne yapacağımı bilmiyorum
    04.01.2016 tarihinde erenköy planlama müdürlüğünde başvuruda bulundum ve görevliye adresimden altyapı sorgulaması yaptırdım ve bunu kendim fibernerede uygulamasından da yapmıştım ve altyapı da hiper hızlı internet 24 mbps hıza kadar mümkün gözüküyordu fakat çalışan bana adsl hizmet verebileceklerini söyledi bende 24 mpbs de ısrar ettim durumu anlattım sözleşmeyi imzalattı 24 mbps kampanyalı tarife ye başvuru yaptım ve ocak ayı içinde en az 6 defa gittim bu bahsi geçen müdürlüğe her seferinde bekleme de olduğu söylendi port olmadığı için sonuçlanmıyomuş derken en son kafayı yedim 3 gün art arda çağrı merkezini aradım ve 4.gün de ret cevabı geldi daha sonra çağrı merkezinden tekrar bi telefon geldi bir kaç gün sonra adsl hizmeti verebileceklerini söylediler onu kabul ettim mecburen ancak öğrenci olduğum için belgeler ben yokken geldi dönünce belgeleri doldurup 15.02.2016 tarihinde gönderdim 16 sında sms geldi belgeler ulaştı diye ertesi günü aradım bağlantım aktifmi diye bana söyledikleri portların dolu olduğu ve en geç 15 gün içinde çözüleceğini söylediler çözülmesse otomatik olarak iptal olur dendi ve bugün altyapı sorgulaması yaptığımda binamın üstüne getiriyorum büyüteci ultra internet yazıyo tıklıyorum fiber-hipernet tarifeleri çıkıyor bunu arayıp sorduğumda bana yine adsl dediler müdürlükle görüşün dendi aynı mahallede oturan başka bir arkadaşım ise 24 mbps hiper kullanıyo bana bi çıkış yolu gösterin lütfen

• Abonelik iptali isteyin. Kaybedeceğiniz birşey olmaz. Zaten derdinizi daha iyi anlama yoluna giderler, port bulurlar diye düşünüyorum.
  • Şöyle birşey var modem hediyesi var ve kutuyu açtım yani modemi versem almazlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mete_fb M kullanıcısına yanıt
    14 için de ceza bedel ve cayma bedeli ödemeden fesih hakkın var hocam
  • Anladım teşekkür ederim bu hafta çözülmesse bu hakkımı kullanacağım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Türk Telekom Soygunu!
    6 yıl önce açıldı
    Türk Telekom hakkında
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.