Şimdi Ara

Türk Telekom Faturanızı Azaltın (~15TL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu yöntem sözleşmeye düşük paketle başlayıp yüksek paket kullananlar ve AKK'sını doldurup 3mbps lik hıza düşenler için geçerlidir.

Bildiğiniz üzere bi ay içerisinde 2 kez tarife değişikliği yapılabilmektedir.
    Bu yöntemi bulmadan önce kullandığım internet 35mbps 100gb . Ne kadar uğraştımsa 200gb lık AKK sı olan bir pakete geçiş yapamadım.
    50mbps lik pakete geçmek istedim altyapımın yetersiz olduğu söylendi , altyapımın desteklediği kadar hız verin amaç 200gb AKK olsun dedim ve haftalarca uğraştım buna rağmen bi sonuç alamadım.
    Geçen ayın ilk haftası 100gb lık AKK yı doldurunca Türk Telekom'a sinir olduğumdan böyle bi yöntem aklıma geldi. Bildiginiz gibi AKK dolunca hız 3mbps ye düşüyor. Aynı şekilde kampanyamın en düşük paketi 24mbps 35gb e o zaman ben bu pakete geçiş yapayım, nasılsa kota dolmuş ve hızda değişen birşey olmayacak . hem geri kalan günlerdede geçmiş olduğum paket üzerinden ücretlendirme yapılır. Bu yöntem 80 liralık faturamı 65 tl ye indirdi.

Yeni ay başladı 35 gb lık kota dolana kadar bir değişiklik yapmadım 24mbps de yavaş bi internet değil sonuçta. 35gb dün doldu ve tekrar 35mbps 100GB AKK lık pakete geçiş yaptım 100 gb dolunca tekrar 24mbps lik pakete döndürücem. ay içerisinde 2 kez değişiklik ile yaklaşık 15 tl tasarruf etmiş oluyorsunuz.

Taahhütü olup iptal edemeyenler için bir yazı paylaşıcam yakında. Ceza ödemeden iptal etmek isteyenler için. Umarım faydalı bir yazı olmuştur .
    İyi günler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rizell33 -- 10 Ocak 2017; 21:24:59 >

• hocam hatınız beklemeye alırlarsa bir ay beklersiniz
  • 35gb tı aşınca hızın 3mbite düşecek. sonra 35mbite geçince hızın yükselecek mi ?
    kotan 34gb olunca paket yükselt.

ttnet kullanırken bu yöntemi 2-3 kez yapmıştım :)

200gb lık paket geçip hızınız 35mbite sabitlettirin sıkıntı olmaz ayrıca.benimde 50mbit desteklemiyordu hattım.müdürlükteki çözüm masasına gitmiştim.santrali arayıp sabitlemişlerdi :)
  • Beklemeye falan almiyolar 2 kez degisme hakkim 1 ay icinde sistemlerinde boyle bi acik var.

3mbps ye dustukten sonra daha ust akkli pakete gectigim icin hiz artiyor bi sorun olmuyor. 200gblik pakete dediginiz gibi coi ugrastim ne cozum masasi ne cagri merkezindeki takim liderleri bise yapamadi. 2 gun sonra gelin dediler haftaya gelin dediler. En son ne var ne yok sovdum. 6 ay ustune sigaraya baslattilar .

Zaten binada kutu yok ust sokaktaki binadan kablo cekmistim . Catida biriken kar kabloyu gerip koparmis . Bidaha ugrasmam bulundugum yere naklini isteyip cezasiz iptal ettim. Cunku alt yapi yok ve en az 1 sene diyorlar. Gaziosmanpasa turk telekom...
  • rizell33 R kullanıcısına yanıt
    Hocam 2 kez değiştirme hakkınız var açık filan değil sorun şu her paket değişimide aktif etmeleri lazım bazen sistem beklemeye alıyor ben 2 ay internetsiz kaldım o yuzden
  • Valla ben yaptigimda aninda modemin isiklari kapanip 2 dk sonra internet geliyor. Tabi turk telekom bu dedigin gibide olabilir
  • 35 gb kota için girdiğin riske değmez bence hocam.t.telekom bu,zart diye 20 lira fazla fatura çıkarır,uğraş dur sonra
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar online işlemlerden paket değişikliği yaptınız mı hiç?
  • braveheartgs43 kullanıcısına yanıt
    Ne zaman denesem sistem hata veriyordu. Muhtemelen oyledir hala. Ttnet ken iyi guzeldi.
  • Deneyenleri tebrik etmek lazim
  • quote:

Orijinalden alıntı: braveheartgs43

Arkadaşlar online işlemlerden paket değişikliği yaptınız mı hiç?

yapmadım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.