Şimdi Ara

Türk Telekom Faturasız Hoşgeldin 25-50-75 GB (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: berkay956 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 4 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
338
Cevap
39
Favori
28.100
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    sadece 75gb 15 günlük
  • Arkadaşlar içinde bakiye olunca otomatik olarak 2.ay için yeniliyor mu? Yoksa tekrardan mı yaşıyoruz mesajı?
  • Arkadaşlar, öncelikle konu sahibine ve kodları paylaşanlara teşekkürler.

Türkcell faturalıdan , Telekom müdürlüğüne giderek paket seçmeden faturasıza geçtim.

Sinya gelince geçişi yaptım.

50 GB kabul etmedi.Sadece yeni hat sahipleri içindir diye mesaj geldi kayıt yazıp onay isteyince.

25 GB kabul etti , bilgilerinize.
    Türk Telekom Faturasız Hoşgeldin 25-50-75 GB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nirvanha -- 6 Kasım 2024; 7:45:20 >

• onuryildirim kullanıcısına yanıt
    Bir alttaki mesajda yazıyor hocam, hatta bakiye bulunduğunda otomatik yenileniyormuş
  • onuryildirim kullanıcısına yanıt

Yenileniyor .size de mesaj geliyor zaten Türk Telekom Faturasız Hoşgeldin 25-50-75 GB 

• Konu sahibine çok teşekkürler, 2 gün önce hat geçişi için başvurdum tam da turkcell taahhütümün bittiği bugün geçiş sağlandı ve mesajla paketi satın aldım.

• HOS yazıp 5555'E gönderiyorum hatalı kısa kod gönderdiniz diyor

bitti mi? KAYIT HOS da çalışmıyor

DÜZELTME: HOS 25 ve KAYIT HOS 25 miş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CARNIVALE -- 8 Kasım 2024; 10:28:32 >
  • Merhaba,

Bugün hattım Türk Telekom da açıldı, 50GB almak istedim fakat 50GB olan paketi vermedi. Mecburen 25GB olanı aldım bende.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkay956 -- 9 Kasım 2024; 10:0:12 >
  • Bu 115 furyası kaç ay geçerli
  • 50 gb olan kampanyaya taşıma yaparak katılan oldu mu yoksa belirli bir sayı vardı ona ulaşıldığından mı almıyor? bu gece taahhüt bitiyor turkcellde faturalıdayım bugün arayıp faturasıza geçmek istediğimi belirtirsem tukcellde yarın sabah 7 de turk telekoma geçiş işlemim tamamlanacakmış bir sorun olur mu yeni aya geçince bir aylık tahhütsüz ücretten faturalandırma gibi durum olmasın diyorum bilgisi olan var mı?

• Pazartesi umarım devam eder.
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Ben numara taşıyarak aldım 25GB lık paketi
  • advacatous A kullanıcısına yanıt
    Sıkıntı olmaz merak etmeyin, 50GB lık taşımayla alınmıyor.
  • berkay956 B kullanıcısına yanıt

Yanlış Yazmışım

50-75 Yeni Hat alanlara veriliyor Türk Telekom Faturasız Hoşgeldin 25-50-75 GB 

• Bella Ciao kullanıcısına yanıt

28+28 gün geçerli

Üçüncü 28 gün meçhul Türk Telekom Faturasız Hoşgeldin 25-50-75 GB 

• forumdaki bir arkadas 25 gb’la baslayip ikinci ay 50’ye gecmisti. 50 gb hos geldin’i ilkte vermiyorsa ikinci ay denemek lazim.
  • ilk fırsatta bu işlemi yapıcam. Bİlgi için teşekkürler

• 2. Ay için eksik bakiyem var lira paylaş ile bana 40 TL yollayabilecek var mı? Yollama ücreti ile beraber toplam ücreti ibandan size geri atabilirim.
  • Merhaba,

Bakiye ile alınabilen paketler içerisinde , Buluşturan Ücretsiz 10gb 0TL paketine başvurup alan oldu mu.?
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.