< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Türk Telekom Faturasız Hoşgeldin 25-50-75 GB (16. sayfa)
-
-
Umarım haftaya kadar devam eder de geçeriz netgsm tadı kaçtı
Takipteyiz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Turkcell Altın Festivali geçecektim, 3 ay daha bu tarifeyle devam edeceğim. Konuyu açana,bilgi mesajı veren herkese teşekkürler. Türk Telekom bayisine soruyorum,bu tarifeye geçemezsiniz; yeni hat alınca oluyor diye insanı yanlış bilgilendiriyorlar.
aslında verdikleri bilgi doğru, web sitesinde de yeni hatlara özel ibaresi var. ancak türk telekom belki prosödürde açıktan yapamadığı geçiş işlemini dolaylı yoldan yapıyor olabilir. çünkü telekomda faturalı olan faturasıza geçtiğinde ve hat taşıma yoluyla telekom'a faturasız hattını taşıyanlara da bu kampanyaya geçiş iznini vermesi sanki buna yönelik bir şey gibi gözüküyor.
ancak ne olursa olsun şu an en fiyat performans kampanya bu. keşke 3 ay alınabilir sınırı olmasa da 1 yıl boyunca alınabilse. bakalım bunu zaman gösterecek belki 3 ay aldıktan sonra tekrar alınabilmesine de izin verirler. temennimiz bu.
-
Kurye kaç günde geliyor acaba önümzdeki pazartesi başvuru yapsam gelmesi açılması ne kadar süre alır acaba ?
Numara taşımada oluyor mu (Başka operatörün faturalısından)? Numara taşıyarak buna geçen varsa bilgi verebilir mi? Telsiz vb ek kesintiler ne kadar oluyor?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi USHAKA -- 20 Kasım 2024; 9:15:33 > -
turkcell faturasızdan taşıdım 25gb olan oluyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu 25'lik paket TL yüklemeden direkt paket olarak alınamıyor mu? Bayiiden deneyen oldu mu?
Bugün sabah Tukcellden geçişim sağlandı ve TL yükleme yaptım. Henüz telsiz kullanım ya da başka bir kesinti olmadı. 114 tl paket ücreti kesildi sadece
Soruya birçok kez ayrıntılı cevap verildi, eski mesajları okuyunuz.
-
Paket bitince 2. Kez kullanmak için tekrar mı sms atmamız gerekiyor yoksa bakiye olması durumunda otomatik yeniliyor mu paketi dostlar?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bakiye varsa otomatik alıyor
Teşekkür ederim hocam
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ayrıca paketinizin biteceği tarihte kesinlikle çekilecek tutar kadar bakiye bulundurmaya dikkat edin, eğer otomatik yenileyemezse paket iptal oluyor.
-
Mevcutta TT faturalıyım ama faturasıza geçersem bundan faydalanabiliyor muyum acaba?
-
Maalesef.. Sadece Yeni hat alımı ve numara taşımada oluyor.
forumda mevcut faturalidan faturasiza gecenler de vardi diye hatirliyorum.
Sistem açıksa faydalanırsınız
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Emin misiniz?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X