Şimdi Ara

Türk telekom fiber (Gpon) altyapıda hizmet veren İSS'ler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • millenicom ile yaşadığım 2 aylık paket kaybı sorunu macerasından yeterince sıkıldım internette tracert taki hop ip'leri dahil aynı olan paket kaybı yaşayan insanlar gördüm artık sorunun çözülebileceğine dair ümidim kalmadı ,
    rica etsem bana Türk Telekom Gpon Ftth altyapıda 100 mbit verebilecek bir iss önerirmisiniz arkadaşlar teşkkür ediyorum.

• Ne kadar ekmek okadar köfte oluyor nekadar pahalı olsa da bu konuda en düzgün hizmeti Türk Telekom dan başkasından alamazsın sanırım diğerleri bugün olmazsa yarın yapıyor hepsinde benzer sorunlar var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zaten cok alternatifim yok sanırım oris telekom deneyebilirim ama yorumlarında benim mahallemde olan bir kullanicinın aynı sorubları yasadığını gördüm el mahkum turk telekoma o taahutu verecegiz sanırim paket kaybı şikayeti olursa belgelemem halinde falan tahut cayma bedeli olmadan iptal saglayabilirmiyim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • vodafone 50mbit ile türk telekom üzerinden fiber 100 megabit arasinda kaldım fiber altyapıdq 50 mbit vermek çok büyük saçmalik ya

• FixNET var, taahhütlü veya taahhütsüz seçenekleri mevcut.
  • maximum 35mbit verebilceklerini söylediler.

• neonex525 N kullanıcısına yanıt
    Kim dedi?
    Fiber değil o zaman, VDSL. Fiber ise en yüksek paketi rahatlıkla almanız lazım. (100 mbps)

Altyapınız fiber ise hatalı bir bilgi verilmiş size.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • alryapım fiber Bilgiyi veren FixNet Mh omurgadaki payları sebebiyle bursa ilinde fiber altyapıda maximum 35 megabit verebildiklerini söylediler.

Netspeed var örneğin TT fiber üzerinden hizmet verebiliyor.
    ben altyapınız max. o hızı destekler dediler sanmıştım. O zaman sizin işiniz TT ye kaldı
  • şu vdsl hızları 500 mbit hızlı artmıyormu ya isterlerse yaparlarmı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.