Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM/TÜRKCELL/TÜRKSAT FİBER OPTİK ALTYAPI ÇALIŞMASI [ANA KONU] (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
53.239
Cevap
264
Favori
4.113.899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
106 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam tanıkların hepsi turk telekomda çalışıyor anket için bile aradılar istanbuldan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 0365634b kullanıcısına yanıt
    Hocam Türk telekomda tanıdıklar var ve istanbuldan aranmış olmanız size fiber altyapı getirmiyor
    Anlıyacağınız siz talep etmedil sürece onlarda oraya yatırım yapmazlar.
    Bu anket olayı nedir?

• NitroNos kullanıcısına yanıt
    Hocam bir kaç sordular bişey araştırması için anket yapıyorlarmış işin tuhaf olan kısım tanık çok faydası yok

Fiber çözüm merkezi var burda bizzat oraya gittik konuşmak için ama ordanda siteden yazarsanız daha iyi olur dediler siteden yazdimda net bir cevap alamadım yazdığım şeylere hocam

Aynen şehrimiz güzel hocam :)

• sozman1 S kullanıcısına yanıt
    Normalde binadaki personeller yardımcı olması gerekir tuhaf bir durum siz gidin ben yetkili bir personele derdimi anlatmak istiyorum eğer size karşı çıkan olursa ismini alın ve BTK'ya bildirin şu şu adlı personel altyapı ile konuşmak istediğimden dolayı yetkili kişilere yazılı veya sözlü bildirim yapmama izin vermemiştir.
    Bu bölgenin bağlı olduğu daha üst mevkiler vardır mesela ben ilçe müdürlüğünden pek bir yanıt alamadım Kocaeli'ne gittim orasıda Ankara'ya dilekçe yazdırdı sonra işlemler tamamlandı.
    Anlıyacağınız bazı yerler ya dikkate almıyor yada sorumlu konumda değiller yane üst mevkilerden proje ve iş emri gelmediği sürece faaliyete geçmezler.

• sozman1 S kullanıcısına yanıt
    Hocam osman gazi unversitesine gitdim etkinlik vardır geçen sene

merhaba hocam ben tuna snr margin değeri hattın hızının yükselmesinden dolayı geriledi bilirsiniz. 8 mbitteyken 15 snr vardı ama yinede hız kısıtlaması gibi birşey oluyordu.Bina içi tesisattan kastettiğinizi anlayamadım ayrıca farklı bir modemle denedim yine aynı durum mevcut hocam, daha önceleri böyle birşeyle karşılaşmadım hattı dondurup açtırdıktan sonra bu sorunlar olmaya başladı o zmn ben söylediğinizi yapayım gelsinler ölçsünler düzeltsinler tabi bu saydıklarım 1 hafta içerisinde olursa ne mutlu biz kullanıcılara.En son çektikleri değer;
    TÜRK TELEKOM/TÜRKCELL/TÜRKSAT FİBER OPTİK ALTYAPI ÇALIŞMASI [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuna152 -- 28 Kasım 2016; 1:6:53 >

Hocam kimse bana inamadı ben dedim afyon turk telekomda en yetkili kişi ile gürüştüm onda müdürlükdeki müşter hizmetler yönlendirmişti olay yarın başından anlatırım

• Tuna152 kullanıcısına yanıt
    Dondurduktan sonra adsl kartını veya portunuzu değiştirmiş olabilirler.
    Siz hattın devamlı kopuyor ve hızda düşmeler meydana geliyor diye arıza kaydı bırakın gelip baksınlar bina içi kablonuza genede baktırın bakır kablonun ortalama ömrü 5 yıl tabi duruma göre değişiyor.
    Haklısınız hocam maalesef Türkiyede biraz sert çıkmak lazım o zaman yetkili kişiler gelir sizinle görüşür nedense başka türlü biraz zor yetkili kişiler ile görüşmek :D

Olur hocam dinlemek isterim altyapı konusunda yapılan çok yanlış var mutlaka çözülecektir.
    hocam kaablolar 1 hafta önce değişti ek filan yok sanırım portu değiştirdiler ben buna %100 emin oldum artık çünkü online oyunlardada sorun olmaya başladı hattı açtırıp 16 mbitlik pakete geçtikten sonra.Son olarak şunu ekleyeyim bu hız kısıtlama olayını gece kaldırıyorlar geceden sabah belli bir saate kadar son hızda kullanıyorum fakat öğlen belli bir saatte kısıtlamaya başlıyorlar internet çekilmez oluyor paramızla rezil oluyoruz binevi.
  • 2000 li yılların başından beri adsl kullanıyorum İzmir in göbeğinde 30 yıllık hattan net hizmeti alıyorum vah halimize...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    hocam attığınız linkle tıkladım inanılmaz hoşuma gitti çok yararlıydı t11 kabinine 96 adet vdsl port konulursa bu adamların hepsi 100mb hız alabilir mi ? yani kabin kapasitesi koyulduğu vdsl kartına göremi belirleniyor çünki kablo 20 gbps e kadar veri taşıyabiliyormuş forumda öyle diyorlardı bu kabloda direk t11 e girdiği için sorun olmaz heralde ?
    Bana kalırsa tabi özel statünverilmesinden yanayım. Ha özelleştirme olacaksa illa ki yine sorun değil. Yatırımların azlığı ve özelleştirmeden kaynaklanan diğer sorunların sebebi özelleştirme değil sorun bir bakıma biziz. Hatalı bir özelleştirme yaptık. Başta doğru firmaya vermedik ve en önemlisi sağlam sıkı şartlar hazırlamadık. Yıllık yatırïm alt limiti dahi yok. Ya da (sözleşme şartlarına aykırı bir durum olmadıkça) hisseleri süre bitmeden geri alamıyoruz alırsak Oger'e sözleşmedeki fesh bedelini ödemek zorundayız.

• SkeironnWH S kullanıcısına yanıt
    Konuşmanızı bölüyorum lütfen kusura bakmayın. T11'kabinlere 94 tane port koyarsanız ve bunların hepsi internet alırsa herkes 24 mbps dahi alamaz zira fiberin band genişliği yetsede T11'kapasitesi o kadar yok kabloya kıyasla çok çok az bir kapasitesi var.

• Logic_Man kullanıcısına yanıt
    Türk Telekom referansı orta doğudan alsa keşke ben ona bile razıyım

kişi başı milli geliri bizim iki katımız olan petrol zengini orta doğu ülkelerindeki internet erişimi bizden daha ucuz

düşün bizden iki kat zenginler bizden daha ucuza internete bağlanıyorlar

full limitsiz 50 mbps 220 tl suudi arabistanda

full limitsiz 50 mbps 365 tl Türkiye'de

fıll limitsiz 200 mbps 364 tl suudi arabistanda

full limitsiz 100 mbps 515 tl Türkiye'de

bu arada Türk Telekom'un %55 hissesi olan oger telekom, suudi hükümeti ve lübnanlı haririnin ortak şirketi

elin arabı bize yaptığı pisliği kendi vatandaşına yapmaz.

• Arkadaşlar öncelikle bu yararlı konu için teşekkürler. Bu TT firmasından aşırı derece şikayetçiyim. Kaç tane şikayet kaydı oluşturmam hiç oralı değiller. Uzun uzun yazmaya gerek yok. Değerler hakkında ne düşünüyorsunuz?
    TÜRK TELEKOM/TÜRKCELL/TÜRKSAT FİBER OPTİK ALTYAPI ÇALIŞMASI [ANA KONU]

• Xallez kullanıcısına yanıt
    1.Var 50 mbit tarifesi.
    2.Daha cabuk sonuc alırsın.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.