Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM/TÜRKCELL/TÜRKSAT FİBER OPTİK ALTYAPI ÇALIŞMASI [ANA KONU] (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
53.250
Cevap
264
Favori
4.115.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
106 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Oger telekom kendi ülkesinde 60$ a 1.5 mbps'e kadar hız veriyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • AMC kullanıcısına yanıt
    hocam,1hafta önce hat değerim 14850 kb/s olurken şimdi 16850 kb/s olmuş böyle hız artışları olabiliyormu hat değerlerinde ?
  • Bagwell486 B kullanıcısına yanıt
    Olur bi anda kötü bile olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ö1f1 kullanıcısına yanıt
    anladım hocam teşekkürler dediğiniz gibi sorun bendemi modemdemi kablodami diye iyice bakiyorumda bir iş yapmadan ona göre bakıcam işte
  • NitroNos kullanıcısına yanıt
    Tabii ki devlet istese Türk Telekom'u ellerinden alır ancak ortada uluslar arası ilişkiler ağı var. Şu anda devletle Türk Telekom gayet iyi geçiniyor arada bazı çıkmazlar olsada ciddi bir sorun yok. Ayrıca burada bahsedilemeyecek ciddi başka sorunlarda çıkar. Devlette para yok demem, Türk Telekom'dan parayı çıkaramayacak olması değil döviz sorunu. Türk Telekom bugün en kötü 4-5 Milyar Dolar civarında bir para yapar. Buda ülkeden çıkacak döviz demektir, birden bire ülkeden 4 Milyar Dolar döviz eksilmesiyle ülkemizdeki doların durumunu düşünün.

Estağfurullah, burada yardımlaşmak amacı ile bulunuyoruz. FiberNAS'ları santral olarak düşünün, kendisine 6 tane 5 Tbps'lik kablo takabilirsiniz. FiberNAS'ın size uzak olması DSLAM dolabınız varsa size herhangi bir etki etmez. Mahallenize kadar fiber kablo gelmiş ise ya eski tip dolaplara fiber takılacaktır yada DSLAM getirilecektir. İki şekilde de FiberNAS'ın uzak olması sizi etkilemez o direk veri merkezinden gelen veriyi diğer şebekelere dağıtmakla yükümlü.

• K.Maraş Gayberli mh. Yol boyu kazmışlar 1.5 KM falan vardı turuncu turuncu kablolar.. o an araçtaydım durma fırsatım yoktu acaba Türk Telekom mu Superonline mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcrew

Türk Telekom referansı orta doğudan alsa keşke ben ona bile razıyım

kişi başı milli geliri bizim iki katımız olan petrol zengini orta doğu ülkelerindeki internet erişimi bizden daha ucuz

düşün bizden iki kat zenginler bizden daha ucuza internete bağlanıyorlar

full limitsiz 50 mbps 220 tl suudi arabistanda

full limitsiz 50 mbps 365 tl Türkiye'de

fıll limitsiz 200 mbps 364 tl suudi arabistanda

full limitsiz 100 mbps 515 tl Türkiye'de

bu arada Türk Telekom'un %55 hissesi olan oger telekom, suudi hükümeti ve lübnanlı haririnin ortak şirketi

elin arabı bize yaptığı pisliği kendi vatandaşına yapmaz.

Benim abim arabistanda hocam orda sabit internet yokmuş 4G Wifi modemler yaygınmış. Sadece devlet kurumları kullanıyormuş.

Sınırsız 4G de 180 liraymış ama herkes yüklendiği için hız bayağı düşük..

• Merhaba Pendik evimizin önünde kaldırım çalışması var ve 2 gündür internet yok. Sessiz sedasız kesmişler fiber çalışması yapılıyormuş tahminen fiber ne zaman gelir ?
  • Merhabalar. Sakarya'nın Arifiye ilçesinde yaşıyorum. 30 yaşında bekarım. Mahallemizdeki namaz kılan telefon direklerinden ise çok memnunuz.

İşin espirisi bir yana, ben artık umudumu kestim. Olabildiğince internette daha az vakit harcıyorum ve indirme yapmıyorum. Çünkü bıktım usandım! Bir sene önce bana denilen, fiber dolapları hazır. 2 aya hepsi hazırlanacak. Eee hani nerede? Sanırım bir taraflarına soktular çıkartamıyorlar.

Sabit 11 Mbit almayı bırakın 3Mbit sabit alayım razıyım. 3Mbit altına bile çakılıyor hız. Modem 3 4 defa tekrar aramada toparlanıyor.

TürkTelekom altyapı planlama servisine gidip başvurdum. Kontrol ettiler ve oradaki hatların ve dolapların eski olduğunu doğruladılar. Burası yaygınlaştıkdan sonra altyapıyı düzenleyebilirlermiş. Zaten gelişmekte olduğu için altyapı bağırıyor. Bir kaç km sonra internet 4Mbit üstüne çıkamıyor.

Ahhh yok mu o Türktelekom reklamları? Bayılıyorum o reklama. İnsanın küfür haznesini açıveriyor vallaha!

Yeni altyapılara kavuşan arkadaşlarım adına gerçekten seviniyorum. Güle güle kullanın, hakkınız-hakkımız. Bizlere de dualarınızı eksik etmeyiniz :)

Buyrun benim sinyal değerlerim.

TÜRK TELEKOM/TÜRKCELL/TÜRKSAT FİBER OPTİK ALTYAPI ÇALIŞMASI [ANA KONU]

• Megas Red kullanıcısına yanıt
    hocam benim sorunumda sizinkine benzer modem 10 mbit göstermesine rağmen hız 2 mbite iniyor şaka gibi m.h yi arayınca hızı güncelleyip normal hıza ulaşıyoruz ama bir saat sonra tekrar düşüyor bence iss kaynaklı önceleri 7 mbit sorunsuz alan hat şimdi neden 2 mbiti geçemesin
    hocam bir fikrim var acaba ben hattı tekrar dondursam ve 1 hafta sonra tekrar açtırsam önceki duruma benzer olarak bukezde bu aradaki zamanda birşeyler değişebilir mi sadece deneme amaçlı bu fikrim.
  • mcrew kullanıcısına yanıt
    Hocam herkez kendi ülkesine müslüman
  • Hocam kaynak ?
    Hocam turk telekom öncelik var yerine getirmiyor bu gun a haber turkcell genel müdür kaan terzioğlu konutşu turkiyede verisi yurtlına gidiyor diyor %95 kısımı az mı ? turk telekom devlet kalmalı devlet deyken en azından akk yoktu diye hatırlıyorum
    Teknoloji Haberleri - ShiftDelete.Net
    Türkiye'de Fiberin Gelişimi - ShiftDelete.Net
    http://shiftdelete.net/turkiyede-fiberin-gelisimi-38726

Hocam benim bir fırsattım var hocam fiber getirme şansım var geçen gördüm afyon bir ilçesine hastaneye fiber çekmişler kasabaya ise Tip 7 koymuşlar geçen akşehir il müdürlüğüde konuşlarken duydum biraz dinledim adam fibernet üye yaptılar bizim okul için getirdiler 1 km metre var arada kasabayada tip 7 koysalar yeterli diye düşünüyorum 24Mbps alsam yeterlidir TÜRK TELEKOM/TÜRKCELL/TÜRKSAT FİBER OPTİK ALTYAPI ÇALIŞMASI [ANA KONU]TÜRK TELEKOM/TÜRKCELL/TÜRKSAT FİBER OPTİK ALTYAPI ÇALIŞMASI [ANA KONU]

• Dün sokaktan araçla geçerken çalışma gördüm. Yol boyu kazmışlar 1.5 KM falan turuncu kablolar.. Kahramanmaraş gayberli mahallesinde.
    Ancak merak ettiğim superonline mı acaba TT mi? Çalışma yerine gitmeden nasıl öğrenebilirim

• zero fear kullanıcısına yanıt
    Turuncu kabloysa büyük ihtimal Superonline hocam

• 0365634b kullanıcısına yanıt
    Devlete de geçse AKN kolay kolay kalkmaz o apayrı bir konu.

• sozman1 S kullanıcısına yanıt
    Rengi ile firmanın alakası yok Türk Telekom da turuncu renk kullanıyor. Nasıl anlaşılır yolu belli kablonun üzerinde yazar ennazından Türk Telekom'un kablolarında yazar.

Hocam farkındayım turk telekom bence devlet olmalı artık oger telekom durumu belli kaç yıldır fiber yok devlet deyken fiber yatırım oluyordu şimdi devlet okullar hastaneler fiber getiryor hepsini sordum devlet turk telekom a fiber parasını veriyormuş

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.