Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM/TÜRKCELL/TÜRKSAT FİBER OPTİK ALTYAPI ÇALIŞMASI [ANA KONU] (2658. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
53.143
Cevap
265
Favori
4.105.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
106 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 26542655265626572658
Sayfaya Git
Git
Giriş

Hocam aynen öyle zaten söylediğiniz gibi bina içine kadar fiber geliyor binadan dairelere cat kablo ile fiber geliyor superonline'da. Bana Turk telekomun söylediği sizin orası şuan planda yok ama illede istiyorsanız özel proje adı altında yapılabilir oradada size maliyet çıkabilir dendi. Fiyat olarakta 30-40 bin tl gibi birşey tutar buna site içi kazma bedeli ve daire içlerine kadar fiber optik cam kablo çekimi dahil dendi. 2025 planına sizin siteyi dahil etmeye çalışacağız dahil olursa bedava olur dahil olmazsa bu rakamı ödeyerek özel proje kapmasında gene yapılabilir dendi. 15 Ocak civarı tarafıma ulaşıcaklar.

• ReoxTR kullanıcısına yanıt

Durum şuna benziyor zamanında site sola kanıp sadece onu sokmuş tt a yallah demiş gibiTÜRK TELEKOM/TÜRKCELL/TÜRKSAT FİBER OPTİK ALTYAPI ÇALIŞMASI [ANA KONU] TÜRK TELEKOM/TÜRKCELL/TÜRKSAT FİBER OPTİK ALTYAPI ÇALIŞMASI [ANA KONU] şimdi de tt tavır yapıp para koparttırmaya çalışıyor gibi TÜRK TELEKOM/TÜRKCELL/TÜRKSAT FİBER OPTİK ALTYAPI ÇALIŞMASI [ANA KONU] 

• DarkGathering kullanıcısına yanıt

Hocam benim de herşey tamam kapımın içine kablo çekildi bütün tesisatlar tamam fibere geçtim fakat adamlar gelmediği için fiber bağlantı sağlayamıyorum sistemde fiber dönüşüm yazıyor sonra ertesi gün kayboluyor

• 
Sayfa: önceki 26542655265626572658
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.