Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM/TÜRKCELL/TÜRKSAT FİBER OPTİK ALTYAPI ÇALIŞMASI [ANA KONU] (2656. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: coral sea Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 10 Misafir (4 Mobil) - 7 Masaüstü4 Mobil
5 sn
53.145
Cevap
265
Favori
4.106.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
106 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 26542655265626572658
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

fevzi çakmakta türknet gigafiber de varmış, binalara kutular konmuş isterseniz bekleyip gigafiber e geçin

• kickboxer_18 kullanıcısına yanıt
    Bekliyorum. Fiber, apartmanımın dışarıdan geçip bütün mahalleye çekildi; kutular fiber kablolar konuldu. Evet, sorgulamada benim apartman (A-B blok) hariç tüm mahallede aktif görünüyor. Durumu bildirdim ve dönüş bekliyorum.
  • fox-03-34 kullanıcısına yanıt

inşallah tez zamanda kavuşursunuz

Teşekkürler. Darısı tüm Türkiye'nin başına.

• fox-03-34 kullanıcısına yanıt

bizde kağıthane özelinde mahallemiz için çalışma bekliyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: WellsFargo

Bugün sabah gelip binaya kadar fiber getirdiler. sonra ortalıkta kimse gözükmedi türk telekomdan kutuyu kaç güne takıyorlar tahmini olarak kutu taktıktan sonra kaç güne aktif edilir. bizim caddeye komple çekeceklermiş ilk bizim binadan başladılar. tüm binalara çekincemi aktif olur.

TÜRK TELEKOM/TÜRKCELL/TÜRKSAT FİBER OPTİK ALTYAPI ÇALIŞMASI [ANA KONU]

Alıntı

metni:
    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/159905251

2 Ay sonra daireye kadar geldi bakalım aktif olması ne kadar sürecek beklemekteyiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WellsFargo -- 2 Ocak 2025; 12:41:23 >

• WellsFargo kullanıcısına yanıt

Kutu takıldı ise çok sürmez. Şimdiden hayırlı olsun  

Bu arada il ilçe paylaşabilir seniz mutlu oluruz.

• Patron12 P kullanıcısına yanıt

Ankara / Polatlı hocam

teşekkürler.

Bende de kutu takıldı 3 haftadır bekliyoruz
  • Emre7492 E kullanıcısına yanıt

Ocak ayı içerisinde bitirmeleri gerek yoksa Müdürlüğe gitmenizi tavsiye ederim.

Müdürlük tınlamıyor haklarından açık kapı cimer geliyor ama
  • WellsFargo kullanıcısına yanıt

1) Binanın girişine veya bodrumuna bir kutu (OFDK) takıldı mı ve/veya buraya kadar dışarıdan çekşlen (kalınca ve muhtemelen turuncu renkte) bir fiber optik kablo çekildi mi?

2) Dahili tesisat F/O kablosunu (OBK) çekenler işin kolayını bulmuş ve normal telefon kablolarının çekilmiş olduğu kanalları kullanmışlar. Şİmdi o telefon prizinin yakınlarına iki adaptörün takılacağı, tercihan 3'lü (en az ikili) bir grup priz getirmeniz gerekecek.

• @Patron12 Hocam dün 15-20 kişilik ekip geldi benim binanın baktığı iki sokakta da nerdeyse 10 adım başı kazı yapılmış ve TT menholü koymuşlar. Şimdi bugün de geldiler binanın hemen dışındaki doğalgaz kutusundan binaya verdiler siyah muhafaza borusu içinde, zemin katta asılı duruyor böyle daire kablolarıyla. Yalnız o turuncu kabloya nolmuş normal mi buTÜRK TELEKOM/TÜRKCELL/TÜRKSAT FİBER OPTİK ALTYAPI ÇALIŞMASI [ANA KONU] 

• morrowindmemes M kullanıcısına yanıt

Sizin OBK'lar çekilmiş zaten soldaki beyaz kablolar.

Sadece bina içi dağıtım kutunuz getirilip bağlantıları yapılacak sonrasında abone alımına açılır. Çok bir adım kalmamış max 60gün sürmez diye tahmin ediyorum.

Şimdiden hayırlı olsun.

İlave olarak turuncu kablonun ucu önemsiz içiniz rahat olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Patron12 -- 3 Ocak 2025; 22:24:51 >

Sağolun hocam, sizin de umarım bağlanır bu sene.

• morrowindmemes M kullanıcısına yanıt

Min 2 max 6 ay içinde hizmete başlanır.

• İstanbul/Zeytinburnu Merkezefendi Mah. De superonline fiber çekmiş. Merkezefendi meydanı var saat kulesinin orda tamamlanmış kablolama işi. Orada oturanlar faydalanabilir.

Ben Tuzla'da yaşıyorum 2 sene önce yaptılar buralara abonelik istiyorsun çekmezler garip bir firma  

En son muhattap bulamayınca menholdeki Ek kutusunu uçurmuştum sonra ciddiye aldılar beni  

Şansıma kutuları binaya bıraktılar bölgeme bakan bayi el değiştirdi iş yapmıyorlar devirden dolayı  

Hayatınızda benim kadar şanslı arkadaşları dışlayın lütfen  

benimde turknet mahallemde 3-4 sene önce çalışma yapıyordu 3 sokak üstüme kadar geldi gigafiber durdu bekliyom hala :D

Turkneti darlayın sonunda yapıyorlar. Benim bölgeme daha yeni girdiler oda sitelere sadece. 5 TOKİ var burada 2sine çektiler daha yeni.

• 
Sayfa: önceki 26542655265626572658
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.