Hazirana kadar tamamlanması öngörülmekte Fevzi Çakmak mahallesinin ancak yarı kısmı geçen sene Ocak-Haziran arası yapılmıştı zaten Temel reis sokak ve yan tarafları. Ocak ortasında Bölge müdürlüğüne gitmenizi tavsiye ederim. |
TÜRK TELEKOM/TÜRKCELL/TÜRKSAT FİBER OPTİK ALTYAPI ÇALIŞMASI [ANA KONU] (2655. sayfa)
-
-
Teşekkürler. Bir aydır internet bağlatmaya çalışıyorum. Mevcut abonelerin kullanması, yeni abonelik vermemeleri saçmalık. Belki faydası olur diyerek direkt Türk Telekom’a başvuru yaptım. TürkNet ise GigaFiber’ı döşedi, aktif olmasını bekliyorum artık; hangisi önce gelir, bilemiyorum. Telekom’un yaşattığı BTK, CİMER vs. verilen kopyala-yapıştır cevaplardan sonra sizi bulmam ilaç gibi geldi, sağ olun. Müdürlüğe maalesef gidemem, ayağım alçıda. Bir gelişme olursa postlarınızı takipte olacağım. İyi günler.
-
Turknet 30 gün içinde orayı halledeceğiz dediler ama bazı binalara hiç kutu koymamışlar. Binanızda kutu veya kablo var ise 30 gün sürmez diyorum o konuda şanslısınız.
-
İki hafta önce sinyal kablosu çekiliyordu ve yılbaşına kadar aktif olacağı bilgisi verilmişti. Şu an kutu ve kablo hazır durumda. İnşallah belirtilen tarih doğrudur.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şimdiden iyi seneler arkadaşlar umarım 2025 yılı internet sektörü için hayırlı olur.
-
Yeni yıla internetsiz giriyorum, buradan tüm offline kardeşlerime selam olsun! Sinyalsiz ama huzurlu bir yıl dileğiyle,!Sen Yeter ki Hayal Et Türk Telekom!
Mutlu yıllar
-
Tüm forumdaşlara sağlıklı, mutlu, hızı bol internetli yeni bir yıl diliyorum.
-
Hepimize Bol Fibere kavuşmalı seneler diyorum bende. Efkardan 1 tane yakıyor olurdum bırakmamış olsam
-
fevzi çakmakta türknet gigafiber de varmış, binalara kutular konmuş isterseniz bekleyip gigafiber e geçin
-
Bekliyorum. Fiber, apartmanımın dışarıdan geçip bütün mahalleye çekildi; kutular fiber kablolar konuldu. Evet, sorgulamada benim apartman (A-B blok) hariç tüm mahallede aktif görünüyor. Durumu bildirdim ve dönüş bekliyorum.
inşallah tez zamanda kavuşursunuz
-
Teşekkürler. Darısı tüm Türkiye'nin başına.
-
bizde kağıthane özelinde mahallemiz için çalışma bekliyoruz
-
Alıntı
metni:https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/159905251 2 Ay sonra daireye kadar geldi bakalım aktif olması ne kadar sürecek beklemekteyiz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WellsFargo -- 2 Ocak 2025; 12:41:23 >
-
Kutu takıldı ise çok sürmez. Şimdiden hayırlı olsun
Bu arada il ilçe paylaşabilir seniz mutlu oluruz.
-
Ankara / Polatlı hocam
teşekkürler.
-
Bende de kutu takıldı 3 haftadır bekliyoruz
Ocak ayı içerisinde bitirmeleri gerek yoksa Müdürlüğe gitmenizi tavsiye ederim.
-
Müdürlük tınlamıyor haklarından açık kapı cimer geliyor ama
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X