Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM/TÜRKCELL/TÜRKSAT FİBER OPTİK ALTYAPI ÇALIŞMASI [ANA KONU] (2655. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
53.214
Cevap
264
Favori
4.111.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
106 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 26532654265526562657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hazirana kadar tamamlanması öngörülmekte Fevzi Çakmak mahallesinin ancak yarı kısmı geçen sene Ocak-Haziran arası yapılmıştı zaten Temel reis sokak ve yan tarafları.

Ocak ortasında Bölge müdürlüğüne gitmenizi tavsiye ederim.

• Patron12 P kullanıcısına yanıt

Teşekkürler. Bir aydır internet bağlatmaya çalışıyorum. Mevcut abonelerin kullanması, yeni abonelik vermemeleri saçmalık. Belki faydası olur diyerek direkt Türk Telekom’a başvuru yaptım. TürkNet ise GigaFiber’ı döşedi, aktif olmasını bekliyorum artık; hangisi önce gelir, bilemiyorum. Telekom’un yaşattığı BTK, CİMER vs. verilen kopyala-yapıştır cevaplardan sonra sizi bulmam ilaç gibi geldi, sağ olun. Müdürlüğe maalesef gidemem, ayağım alçıda. Bir gelişme olursa postlarınızı takipte olacağım. İyi günler.

• fox-03-34 kullanıcısına yanıt

Turknet 30 gün içinde orayı halledeceğiz dediler ama bazı binalara hiç kutu koymamışlar. Binanızda kutu veya kablo var ise 30 gün sürmez diyorum o konuda şanslısınız.

İki hafta önce sinyal kablosu çekiliyordu ve yılbaşına kadar aktif olacağı bilgisi verilmişti. Şu an kutu ve kablo hazır durumda. İnşallah belirtilen tarih doğrudur.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Şimdiden iyi seneler arkadaşlar umarım 2025 yılı internet sektörü için hayırlı olur.

• AMC kullanıcısına yanıt
    Yeni yıla internetsiz giriyorum, buradan tüm offline kardeşlerime selam olsun! Sinyalsiz ama huzurlu bir yıl dileğiyle,!Sen Yeter ki Hayal Et Türk Telekom!

Mutlu yıllarTÜRK TELEKOM/TÜRKCELL/TÜRKSAT FİBER OPTİK ALTYAPI ÇALIŞMASI [ANA KONU] 

• Tüm forumdaşlara sağlıklı, mutlu, hızı bol internetli yeni bir yıl diliyorum.

• Hepimize Bol Fibere kavuşmalı seneler diyorum bende. Efkardan 1 tane yakıyor olurdum bırakmamış olsam TÜRK TELEKOM/TÜRKCELL/TÜRKSAT FİBER OPTİK ALTYAPI ÇALIŞMASI [ANA KONU] 

fevzi çakmakta türknet gigafiber de varmış, binalara kutular konmuş isterseniz bekleyip gigafiber e geçin

• kickboxer_18 kullanıcısına yanıt
    Bekliyorum. Fiber, apartmanımın dışarıdan geçip bütün mahalleye çekildi; kutular fiber kablolar konuldu. Evet, sorgulamada benim apartman (A-B blok) hariç tüm mahallede aktif görünüyor. Durumu bildirdim ve dönüş bekliyorum.

inşallah tez zamanda kavuşursunuz

• kickboxer_18 kullanıcısına yanıt

Teşekkürler. Darısı tüm Türkiye'nin başına.

bizde kağıthane özelinde mahallemiz için çalışma bekliyoruz

• Alıntı

metni:
    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/159905251

2 Ay sonra daireye kadar geldi bakalım aktif olması ne kadar sürecek beklemekteyiz.

TÜRK TELEKOM/TÜRKCELL/TÜRKSAT FİBER OPTİK ALTYAPI ÇALIŞMASI [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WellsFargo -- 2 Ocak 2025; 12:41:23 >

• WellsFargo kullanıcısına yanıt

Kutu takıldı ise çok sürmez. Şimdiden hayırlı olsun TÜRK TELEKOM/TÜRKCELL/TÜRKSAT FİBER OPTİK ALTYAPI ÇALIŞMASI [ANA KONU] 

Bu arada il ilçe paylaşabilir seniz mutlu oluruz.

Ankara / Polatlı hocam

teşekkürler.

Bende de kutu takıldı 3 haftadır bekliyoruz

• Emre7492 E kullanıcısına yanıt

Ocak ayı içerisinde bitirmeleri gerek yoksa Müdürlüğe gitmenizi tavsiye ederim.

Müdürlük tınlamıyor haklarından açık kapı cimer geliyor ama

• 
Sayfa: önceki 26532654265526562657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.