Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM/TÜRKCELL/TÜRKSAT FİBER OPTİK ALTYAPI ÇALIŞMASI [ANA KONU] (2661. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
53.206
Cevap
264
Favori
4.110.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
106 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 26572658265926602661
Sayfaya Git
Git
Giriş

Gereksiz işlem yaptılar o kadar kazdılar ettiler ne gerek varsa...kullanan da yok

• kickboxer_18 kullanıcısına yanıt

yazık fibere doccis gereksiz bir sistem anca bina girişinde yer kaplıyor kimse almaz boşuna konulmuş binamda hem türktelekomun ftth fiberi var ve turknet ftth var bunlar varken kinse doccis sisteme para vermez kimse turksat kablonet almaz yüksek pingli ve düşük hızlı internet doccis

• @XpressMusic34

Hocam bir sorum olacak. Sokakta tüm binalarda Fiber var yalnız bizim binada yok. CEO'ya Linkedin üzerinden mesaj attım. TT tarafından arandım. Bu yıl planı dahilinde olduğunu fakat tam net tarih veremediklerini söylediler. BTK üzerinden şikayet kaydı da açmıştım. Gelen cevap klasik oto mesaj. İşlemlerin hızlandırılmasına yönelik ne gibi tavsiyede bulunabilirsiniz?

"letmiş olduğunuz talebinizle ilgili gerekli inceleme ve çalışmalar titizlikle yapılarak tamamlanmıştır.

İnternet erişim hizmetinden yararlandığınız lokasyonda Fibernet (H) hizmetinin tesis edilmesine yönelik talebinize istinaden yapılan kontrollerde, söz konusu lokasyonda VDSL altyapı üzerinden hizmet sunumunun mümkün olduğu ancak Fibernet (H) hizmetine ait altyapının bulunmadığı anlaşılmıştır. Mevcut imkanlar doğrultusunda altyapı dönüşümünün henüz gerçekleşmemiş olması nedeniyle FİBER (H) altyapı üzerinden hizmet sunumu mümkün olamamaktadır.

Kaliteli ve hızlı internet hizmetinden faydalanabilmeniz için altyapı dönüşüm talebinizi kayıt altına aldık."

Docsis teknolojisi 2010 da kaldı artık gpona geçmeleri lazım rekabet edebilmeleri için şimdi ben tt de 1gbps kullanıyorum gidipte docsise niye geçeyim :D

• AMC kullanıcısına yanıt

valla bunlar da bir tuhaf, o kadar sokağı kazdılar her binanın önüne kanal çektiler getire getire docsis getirdiler :D

Umarım değişme kararı alırlar Türksatı severimTÜRK TELEKOM/TÜRKCELL/TÜRKSAT FİBER OPTİK ALTYAPI ÇALIŞMASI [ANA KONU] 

• 
Sayfa: önceki 26572658265926602661
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.