Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM/TÜRKCELL/TÜRKSAT FİBER OPTİK ALTYAPI ÇALIŞMASI [ANA KONU] (2659. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
53.229
Cevap
264
Favori
4.112.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
106 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 26572658265926602661
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ne alakaymış? Bizim sitede öyle ABCDEFG diye gidiyor örnek E BLOK NO 35 bizim blok ama biz hiç talep etmeden kendileri gelip kurdu fiberi 

• mito1172 kullanıcısına yanıt

Valla sokakta hiçbir kazı işlemi olmadı ama alt yapı sorgulamalardan diğer binalara baktım hepsi fiber..

• Boromir kullanıcısına yanıt

Bazı yerlerde kazı olmadan da getiriyorlar mesela bizim siteye kazmadan geldi belki size de öyle olur

Sorun 18 numaranın site kısmına itiraz edip parselden çıkarılmasından kaynaklı.

Sistemde 18 düze 20B 22C diye geçmekte. Ama binalar tek çevreli yönetimi aldım zaten değiştireceğim en son TÜRK TELEKOM/TÜRKCELL/TÜRKSAT FİBER OPTİK ALTYAPI ÇALIŞMASI [ANA KONU] 

Resimde en sonra olan mübarek blok her şeyde sorun kendileri.

TÜRK TELEKOM/TÜRKCELL/TÜRKSAT FİBER OPTİK ALTYAPI ÇALIŞMASI [ANA KONU]

• Patron12 P kullanıcısına yanıt

İlginçmiş tek o blok her halta muhalefetse ona takılmaz olur biter  ama bunun tt ile ilgisi ne yine anlamadım o blok bunları tehdit mi ediyor da gelemiyorlar 

Gelememelerinden değil öncelik sitelerde benim bölgede bunlar yüzünden binalar site olarak gözükmüyor. Her biri ayrı bina gibi işleme alınıyor belediye sisteminden öyle gözüktüğünden. Onu düzelttirmeye çalıştım dün 2 saat. Onlarda istiyor internet komple sıkıntılı bloklarda.

• Arkadaşlar merhaba Apartmanımıza fiber altyapı geldi dairelerden 1-2 kişi telekom tarafından aranıp dönüşüm için randevu verildi ben alt yapının aktif olduğunu bildiğim için il müdürlüğüne gittim yüz yüze randevu almak istedim ama nedense sistem benm sayfada hata veriyor sonra müşteri hizmetlerini arayıp randevu almak istediğimde de yine sistem hata veriyor kısacası ben fibere geçiş için randevu alamıyorum bana çözüm yolu gösterin

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • TÜRK TELEKOM/TÜRKCELL/TÜRKSAT FİBER OPTİK ALTYAPI ÇALIŞMASI [ANA KONU]

@Patron12 Bugün sessiz sedasız kutuyu takmışlar. Hocam şimdi bu, sürecin haziran değil de şubat gibi tamamlanmasına sebep olabilir mi?TÜRK TELEKOM/TÜRKCELL/TÜRKSAT FİBER OPTİK ALTYAPI ÇALIŞMASI [ANA KONU] 

• morrowindmemes M kullanıcısına yanıt

Evet daha önce gelme ihtimali var ama bina kablolarını çekmemişler sanırım.

• AMC kullanıcısına yanıt

Çekili hocam, kat aralarında elektrik boşluğunda bekliyorlar, daire içi verilmedi daha.

Tamam ozaman daha erkene gelir daire içine abone olunca çekiyorlar.

Yanlışım yoksa bina içerisinde fiziksel olarak herşey bitti dimi. Santral tarafını bilmiyoruz tabii.

Sizin binanın işlemi bitmiş siz x den türk telekom desteği yazın resimleride atın işlemlerin hızlandırmanızı rica ederim diye 

Tamamdır hocam, teşekkür ederim

Rica ederim hocamTÜRK TELEKOM/TÜRKCELL/TÜRKSAT FİBER OPTİK ALTYAPI ÇALIŞMASI [ANA KONU] 

• Patron12 P kullanıcısına yanıt

Anladım nasıl becermişler garip o işiTÜRK TELEKOM/TÜRKCELL/TÜRKSAT FİBER OPTİK ALTYAPI ÇALIŞMASI [ANA KONU]  bizde 7 blok var ama hepsi 1 bu yüzden seviyorum ilçede yaşamayıTÜRK TELEKOM/TÜRKCELL/TÜRKSAT FİBER OPTİK ALTYAPI ÇALIŞMASI [ANA KONU] TÜRK TELEKOM/TÜRKCELL/TÜRKSAT FİBER OPTİK ALTYAPI ÇALIŞMASI [ANA KONU] 

• Emre7492 E kullanıcısına yanıt

Benzer olay benim başıma geldi sözleşme de mahalle adı eski mahalle adında kalmış fatura adresim yeni mahalle adına yazılmış yani aynı yerdeyim ama 10 yıl önce sadece mahalle adım aliyken veli oldu sözleşmede ali kalınca sistem hata veriyordu sonradan çözdüm arıza kaydı alıp sonradan arayıp hem adı düzelttiler hem randevuyu verdiler düzeltildi. Sizin de mahalle adı yada kapı no sokak adı değiştiyse onu araştırınTÜRK TELEKOM/TÜRKCELL/TÜRKSAT FİBER OPTİK ALTYAPI ÇALIŞMASI [ANA KONU] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 17 Ocak 2025; 15:59:34 >

Yalnız o beyaz obk kablo daire içine alınmadıysa dikkat edin randevu alınca bağlamaya gelenler duvar delinecekse delmiyor haberiniz olsun kablo sokak kapı üstünden girecekse ve ayrıca içeri sokmaya gelen olmazsa siz deldirin derimTÜRK TELEKOM/TÜRKCELL/TÜRKSAT FİBER OPTİK ALTYAPI ÇALIŞMASI [ANA KONU] 

ÖRNEK BİZE SONRADAN AYRI EKİP GELİP KAPI ÜSTÜNDEN DELİP KABLOYU İÇERİ ALMIŞTI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 17 Ocak 2025; 16:11:56 >

Adreste herhangi bir hata yok baktık tüm bilgiler doğru anlamadım valla

Duvarı delme yapmıyorlar doğalgaz borusu dibinden geçiriyorlar obk kablosunu

• 
Sayfa: önceki 26572658265926602661
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.