Ben de böyle yapıyorlar diye biliyordum ama şimdi baktım doğalgaz borusu etrafı komple kapalı benim. Olmazsa matkapla delerim ben. |
TÜRK TELEKOM/TÜRKCELL/TÜRKSAT FİBER OPTİK ALTYAPI ÇALIŞMASI [ANA KONU] (2660. sayfa)
-
-
İnşallah hallolur hocam
-
Valla doğal gaz borusu yeri müsaitse olur da bizim mutfak tezgah üstünden geliyor o yüzden olmazdı çok ters kalıyor mutfaktan gir oradan odaya çek olmazdı bizde. Neyse benden uyarması her kes kendi bilir neresi uygun DİĞER KONUYA GELİRSEK BENİM OLAYDA AYNI SENİN GİBİYDİ KOMŞULAR BAĞLATTI BEN 1 HAFTA UĞRAŞTIM SORUN MAHALLE ADI ÇIKTI SENDEKİ GARİPMİŞ
-
Garipki ne garip o Kadar şikayet ettim telekomu Oraya Buraya bu yüzden sorun çıktı diye düşünmüyor değilim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Valla her şey doğruysa neden hata verir bilemedim de tekrar ara yine hata verirse arıza kaydı açtır aynı kişiye arıza kaydı açılınca tekrar arıyorlar olmadı Xten yaz
-
Cuma dönüşüm talebi başlattım şu an böyle gözüküyor sorgulamalarda. Bu arada dün fark ettim ki daire içine giren fiberler binada ki fiber kutusuna bağlanmamış. Onları, bağlantı için gelen ekip her daire için ayrı ayrı mı takıyor?
-
Bu sayfaya nereden ulaşırım
-
-
Maalesef, üyelik istiyor artık.
Adresi verin bakayım sizin yerinize
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi morrowindmemes -- 19 Ocak 2025; 13:24:14 > -
Anladım teşekkür ederim
-
VDSL abone alımı yapmıyorlarsa port yoktur muhtemelen diyeceğim ama siz CHURN işlemi yaptığınız için bu yorum boşa düşecek. Altyapı sorgulaması yapın VDSL'de port varsa ve santralde/saha dolabında problem yoksa abone alımı yapmaları lazım. Fiber içinse daha sonlandırma yapılmamış. Kutu takılmış dairelerden de OBK çekilmiş işin çoğu tamam. O kalın kablo kutuya bağlanacak ve sinyal verilince iş tamamdır.
Ucuz ıss arıyorsan bir şey diyemem ama tt a geçersin sorunsuz tabi bu durumda yeni abonelikle geçilir sanırım
-
Kutuda kaç giriş varsa hepsini takıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 19 Ocak 2025; 22:7:1 > -
Türknet kaynaklı bir sorun lütfen başka İSS geçin. Sistemde binanız fiber gözüküyor ama sizin fiber altyapınız hala tam olarak tamamlanmamış. Türknet'te böyle sorun yaşayan çok başka İSS de geçiş yapabildiler. Portunuz zaten mevcut ondan sadece taşıma yapılacak.
-
bu tüm işlemler bitip türk telekomun aktif etmesini beklemek daha zormuş 2 hafta fiberi aktif edecekler daha
-
bugün türksat'ı aradım docsis sistemi GPON'a çevirebiliyor musunuz? diye sordum gelen taleplere göre hareket ediyoruz altyapı da değişiklik olursa bilgilendirme yapılır dedi temsilci :) o kadar sokağı kazdılar tüm binalara cihaz koydular ama getire getire eski sistem getirdiler. Koysana GPON docsis mi kaldı Allah aşkına.
-
aynısını bizim mahalleyede geldi her tarafa binalara kadar türksat fiber geldi ancak yapılan sistem doccis bir anlamı yok yüksek ping sorunu ve 100mbps üstü hız alamama gibi sorunlar var kısacası çekilen fiber bir anlamı yok binada boşuna yer kaplıyor türksat doccis panosu
-
birde bu doccis sisteme elektrik hattı çekiliyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X