Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM/TÜRKCELL/TÜRKSAT FİBER OPTİK ALTYAPI ÇALIŞMASI [ANA KONU] (2660. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
53.236
Cevap
264
Favori
4.113.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
106 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 26582659266026612662
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben de böyle yapıyorlar diye biliyordum ama şimdi baktım doğalgaz borusu etrafı komple kapalı benim. Olmazsa matkapla delerim ben.

• Patron12 P kullanıcısına yanıt

İnşallah hallolur hocam TÜRK TELEKOM/TÜRKCELL/TÜRKSAT FİBER OPTİK ALTYAPI ÇALIŞMASI [ANA KONU] 

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Emre7492 E kullanıcısına yanıt

Valla doğal gaz borusu yeri müsaitse olur da bizim mutfak tezgah üstünden geliyor o yüzden olmazdı çok ters kalıyor mutfaktan gir oradan odaya çek olmazdı bizde. Neyse benden uyarması her kes kendi bilir neresi uygunTÜRK TELEKOM/TÜRKCELL/TÜRKSAT FİBER OPTİK ALTYAPI ÇALIŞMASI [ANA KONU] DİĞER KONUYA GELİRSEK BENİM OLAYDA AYNI SENİN GİBİYDİ KOMŞULAR BAĞLATTI BEN 1 HAFTA UĞRAŞTIM SORUN MAHALLE ADI ÇIKTI SENDEKİ GARİPMİŞTÜRK TELEKOM/TÜRKCELL/TÜRKSAT FİBER OPTİK ALTYAPI ÇALIŞMASI [ANA KONU] 

• mito1172 kullanıcısına yanıt
    Garipki ne garip o Kadar şikayet ettim telekomu Oraya Buraya bu yüzden sorun çıktı diye düşünmüyor değilim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Valla her şey doğruysa neden hata verir bilemedim de tekrar ara yine hata verirse arıza kaydı açtır aynı kişiye arıza kaydı açılınca tekrar arıyorlar olmadı Xten yaz

• TÜRK TELEKOM/TÜRKCELL/TÜRKSAT FİBER OPTİK ALTYAPI ÇALIŞMASI [ANA KONU]

Cuma dönüşüm talebi başlattım şu an böyle gözüküyor sorgulamalarda. Bu arada dün fark ettim ki daire içine giren fiberler binada ki fiber kutusuna bağlanmamış. Onları, bağlantı için gelen ekip her daire için ayrı ayrı mı takıyor?

• morrowindmemes M kullanıcısına yanıt
    Bu sayfaya nereden ulaşırım

TÜRK TELEKOM/TÜRKCELL/TÜRKSAT FİBER OPTİK ALTYAPI ÇALIŞMASI [ANA KONU]
    TÜRK TELEKOM/TÜRKCELL/TÜRKSAT FİBER OPTİK ALTYAPI ÇALIŞMASI [ANA KONU]toplama pc forum
    Altyapı Sorgulama
    https://tpc.net.tr/forum/pages/altyapi-sorgulama/
    TÜRK TELEKOM/TÜRKCELL/TÜRKSAT FİBER OPTİK ALTYAPI ÇALIŞMASI [ANA KONU] bu sayfadan sonrası gözükmüyor

Maalesef, üyelik istiyor artık.

Adresi verin bakayım sizin yerinize TÜRK TELEKOM/TÜRKCELL/TÜRKSAT FİBER OPTİK ALTYAPI ÇALIŞMASI [ANA KONU] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi morrowindmemes -- 19 Ocak 2025; 13:24:14 >
    Anladım teşekkür ederim

• Comnet-Türknet kampanyası ile geçiş başvurusu yapmıştım ancak VDSL aboneliğimi taşıyamadıklarını ve yine aynı kampanya kapsamında fiber için yeni başvuru alacaklarını söylediler.

Bugün açıldı, yarın açılacak diye oyalayarak 1 ayın sonunda başvuruyu iptal etti Türknet.

Bina girişindeki kablolama şu şekilde. Binada Superonline altyapısı yok. Kabloneti aradım onlar da Telekom altyapısını kullanıyoruz dediler.

1)Benim şu anda ne yapmam lazım interneti açmak için, Türk telekomun kendisine başvursam onlar da oyalar mı? Yani anlamıyorum halihazırda kullananlar devam ediyor VDSL'e ben neden alamıyorum. Fiber desek onu da vermiyorlar.

2)Beni bu kadar bekletip 1 ay sonra iptal eden Türkneti şikayet etmek istesem bir sonuç çıkar mı, değmez mi? 1 aylık görüşmeler mailde duruyor.

• FBurock67 kullanıcısına yanıt
    VDSL abone alımı yapmıyorlarsa port yoktur muhtemelen diyeceğim ama siz CHURN işlemi yaptığınız için bu yorum boşa düşecek. Altyapı sorgulaması yapın VDSL'de port varsa ve santralde/saha dolabında problem yoksa abone alımı yapmaları lazım. Fiber içinse daha sonlandırma yapılmamış. Kutu takılmış dairelerden de OBK çekilmiş işin çoğu tamam. O kalın kablo kutuya bağlanacak ve sinyal verilince iş tamamdır.

Ucuz ıss arıyorsan bir şey diyemem ama tt a geçersin sorunsuz tabi bu durumda yeni abonelikle geçilir sanırım

Kutuda kaç giriş varsa hepsini takıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 19 Ocak 2025; 22:7:1 >

Türknet kaynaklı bir sorun lütfen başka İSS geçin. Sistemde binanız fiber gözüküyor ama sizin fiber altyapınız hala tam olarak tamamlanmamış. Türknet'te böyle sorun yaşayan çok başka İSS de geçiş yapabildiler. Portunuz zaten mevcut ondan sadece taşıma yapılacak.

• bu tüm işlemler bitip türk telekomun aktif etmesini beklemek daha zormuş 2 hafta fiberi aktif edecekler daha

• bugün türksat'ı aradım docsis sistemi GPON'a çevirebiliyor musunuz? diye sordum gelen taleplere göre hareket ediyoruz altyapı da değişiklik olursa bilgilendirme yapılır dedi temsilci :) o kadar sokağı kazdılar tüm binalara cihaz koydular ama getire getire eski sistem getirdiler. Koysana GPON docsis mi kaldı Allah aşkına.

• kickboxer_18 kullanıcısına yanıt

aynısını bizim mahalleyede geldi her tarafa binalara kadar türksat fiber geldi ancak yapılan sistem doccis bir anlamı yok yüksek ping sorunu ve 100mbps üstü hız alamama gibi sorunlar var kısacası çekilen fiber bir anlamı yok binada boşuna yer kaplıyor türksat doccis panosu

• birde bu doccis sisteme elektrik hattı çekiliyor

• 
Sayfa: önceki 26582659266026612662
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.