Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM YILDIZLI GÜNLER EFSANESİ 50GB+S.S.M 345₺ (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.113
Cevap
89
Favori
169.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

10 yıl turk telekom kullandım 1 yıl turkcell, çekim gücü turkcellin bir tık yuksek çoğu yerde aynı. Turk telekom Hatta devlet kurumlarında vs daha iyi çekiyor. Turkcellde 2 ay taahhutum var ama bozup geri TT geçmeyi planlıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf683 -- 21 Ekim 2023; 0:36:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BilgiNotu kullanıcısına yanıt

Vodafone ile ilgisi çok olacağını sanmıyorum hocam. Geçen sene de tüm operatörler yıl başına doğru indirim yapmıştı. Sanırım yıllık musteri yarışları var. Geçen Kasım 10gb 900dk 60tl Turkcell satıyordu, hemen hemen aynı fiyata 3 büyük firma veriyordu.

• mavisu48 kullanıcısına yanıt

Tam konum olarak öğrenmeniz ancak bulunduğunuz yerde Turk Telekom kullananları bulup çekimini görerek olur,ama şehirsel olarak 4.5G kapsama haritası diye google'da,aratın, DH Forumda da var konusu. nPerf bu konuda çalışma yapıyordu. Bir ara 1-2 yıl ben de katkıda bulunmuştum bu kapsama haritasına Turkcell ve Turk Telekom hattımla Türkiye gezintilerim sırasında. Memlekete gidip gelirken de genellikle bu haritaya katkı sağlamaya çalışıyorum. Şikayet var platformunda ilçenizi arattırın Turk Telekom çekmiyor cümlesine ilçenizi ekleyip aratınız.

• BilgiNotu kullanıcısına yanıt
    Online dan başvurdum 20 gün oldu neredeyse. Kurye geç getirdi. Evrqklar sisteme geç girildi. Kim bilir ne zaman açılacak?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sil Süpür dün günlük 20 GB verdi şans eseri tarife Sınırsız Sosyal

• Hali hazırda faturasız müşterisiyim. Mh’yi arayıp geçebilme imkanım var mı sizce?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ~Lion King~ kullanıcısına yanıt
    Maalesef hocam bende aynı durumdayım bizim içinde bir kampanya çıkar diye bekliyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • OnLyMoKoKo kullanıcısına yanıt
    Kötü olmuş hocam, uzun dönemli faturasız paketlere devam o halde :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Limitsiz Sosyal 40 GB paketine dün geçtim vodafone’nun rezalet çekim gücü yüzünden. Vergilerle birlikte 265 TL tuttu. Şu an için bir problem yok gibi görünüyor ama vodafone’da sınırsız sosyal medya paketi veya sınırsız video paketi ana internetten yiyordu bazen. Burada böyle bir şey yaşanmaz umarım.

• Magrathea42 kullanıcısına yanıt

Hocam konyada mısınız çekim gücü nasıl Türk telekomun? Ne kadar hız alıyorsunuz hız testinde 4.5G ile

Antalyadayım hocam. Vodafone 5mbps’yi geçmezken Türk Telekom’da 20-25 mbps bandında geziyorum. Her şey çok güzel şu anlık.

upload değerinden bahsediyorsunuz sanırım?

Yok download. Upload 40-45 oluyor. Download da gündüzleri 20-25, geceleri de 40’ı geçiyor rahatlıkla.

Az önceki sonuç ve dün gece 03’teki sonuç. Upload düşük çıktı nedense.

TÜRK TELEKOM YILDIZLI GÜNLER EFSANESİ 50GB+S.S.M 345₺

TÜRK TELEKOM YILDIZLI GÜNLER EFSANESİ 50GB+S.S.M 345₺

• Çok iyi bence, bugğn turkcell hattımı faturasıza taşıma resti çektim gelen teklife göre t Telekom a geçiş yapacağım.

• Red limitsizdeyim bu ay sonunda bitiyor tarifem. Bu kampanyanın son geçiş tarihi ne zaman 25 Ekim yazmışlar ama detay göremedim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • termomuk kullanıcısına yanıt

Benin turkcellde 2 ayım kaldı tekrar böyle tarife gelmezse diye geçmeyi dusunuyorum

• Bayiden 205 tl lik sınırsız sosyal medya olan pakete geçiş işlemlerini tamamladık. 4 gün içerisinde hattın açılmasını bekliyorum 👍

• Yeni hat almaya gerek yok değil mi mevcut hat ile alınabiliyor bu paketler ?

• Adjuvan kullanıcısına yanıt

Bugün mü yaptınız hocam? dün temsilcilerle 3 ayrı görüşme yaptım, sonuncu bayiden oluyor dedi, bayiye gittiğimde ise 357tl fiyat vermişti.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.