Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM YILDIZLI GÜNLER EFSANESİ 50GB+S.S.M 345₺ (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.113
Cevap
89
Favori
169.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İstanbul'un göbeği Mecidiyeköy'dür,ben de 18 yıldır Levent-Mecidiyeköy-Şişli-Taksim-Topkapı arasında koşturuyorum,haftanın 5 günü Mecidiyeköy`deyim. Son 10 yıldır kesintisiz Turk Telekom kullanıyorum bu bölgelerde. Turk Telekom`un interneti bende hiç 40 mbps altına düşmüyor. Çok nadiren bazı mahallelerin sote yerlerinde bazı sokaklarda Turk Telekomun da Turkcell`in de 4G çekmediğini gördüm. Sanırım buralarda antenler baz istasyonları rezidans tepesinde,diplerde sıkıntı oluyor.

Bazı istisnalar da oluyor,var.. Eyüp tarafında bir semtten ev alacağım,evi görmeye gittim,çok bilinen yoğun bir yer. Turkcell çekmiyor. Dedim ev sahibine Turkcell çekmiyor mu,yıllardır böyle dedi,Vodafone çekiyor bem de Vodafone kullanıyorum dedi.

Evden çıktım,sokak uzun 100 metreden fazla,yürüdüm sonuna kadar,caddeye bağlantı sokağında geldi Turkcell 4G

Bu gibi durumlardan dolayı en az 15 yıldır aynı anda hem Turkcell hem Turk Telekom kullanıyorum. Aslında 2015`e kadar en çok Vodafone kullandım ama Vodafone iyice cıvıtıp perişan olunca bir daha bedava 20 GB tarife verse kullanmam dedim. Şuan belki sosyal medya sınırsız bir tarifeyi 200 TL altına verirse yedek hatlardan birini taşırım anca. Sürekli kullandığım hatları asla Vodafoneye taşımam. Telefonu sinirden kırdırır Vodafone.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tamacti Jun kullanıcısına yanıt
    Ben bugün normal bayiden geçtim. Gayet taşıdılar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Online başvuru için link var mı?

• Vodafone dan Telekom a geçiş için başvurdum. Hatta sim i taktım hat gelmedi bile şu an. Dijital Prime 30 tarifesi aylık 215 TL. Ondan buna (40gb olana)nasıl geçerim müşteri hizmetleri mi yapar?

• daniel_wellington D kullanıcısına yanıt

Teşekkürler.

• carlitoss kullanıcısına yanıt

Acele 444 1 500 ü arayın taşınmadan değiştirebilirler mi sorun. Taşındıktan sonra değişeceğini sanmıyorum. İşlem yaptığınız bayiye de ulaşın hat taşınmadan. Sanmıyorum değiştiribileceğini ama bi ihtimal denenmeli.

• onuryildirim kullanıcısına yanıt

Ptt üstünde tt genel müdürlük var minnak bişey pazartesi bir de oraya gidip şansımı deneyeyim bir

• BilgiNotu kullanıcısına yanıt
    Hattım bugun sabah taşındı hocam. Mesaj geldi yeni sim kartı takın diye. Taktım gelmedi hat henüz çekmiyor telefon. Açılınca bir arayp sorayım hemen . Gb değil de youtube da sınırsız olması önemli.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • daniel_wellington D kullanıcısına yanıt

saat kaçta gitmiştiniz? bende 19:00 gibi gittim 357tl dediler.

hocam uygulamadan aktivasyon yapman lazım herhalde sim kartın seri numarasını falan giriyorsun ben de bekliyorum açılmasını

• Sacrific3 S kullanıcısına yanıt
    Gündüz gittim ben, 15 gibi.

• Ankara'da bir telekom bayiinde geçiş sağlandı. Kapıda asmışlar zaten içeri girdim direkt geçiş işlemlerini başlatıp hallettiler.

• Turkcell kontratımın bitmesine 49 gün var. :(

• Marcus Glory kullanıcısına yanıt

benimde 60 gün var turkcell uygulamasından canlı desteğe sordum 60tl ceza çıkar dedi + 2 aylık vergi varmış şaşırdım.

• Ilitharath kullanıcısına yanıt

Konum neresi olursa olsun o hız kabul edilebilir değildir, 2023 yılında rezalettir.

• Türkcell’e yeni geçmiştim daha 2 gün oldu cayma bedeli olur mu buna geçzem veya 90 gün geçemezsin gibi bir kural var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavisu48 -- 20 Ekim 2023; 23:58:24 >
  • mavisu48 kullanıcısına yanıt

İlk aya özel hediye GB verdiyse onun ücretini son faturanıza yansıtır. 50 TL civarı sanırım ilk verdiği hediye GB datanın ücreti.

Limitsiz tarife ihtiyacınız ise ve TTelekom çekimi sıkıntılı değilse 200 TL masrafı olsa da değer.

+ Turkcell`e Turk Telekomdan geçtiniz ise Turk Telekom kampanyaya dahil etme işlem ücreti olarak 40 TL ilk faturaya ekler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BilgiNotu -- 21 Ekim 2023; 0:4:18 >

T Telekoma taşıma başvurusunu hangi gün yapmıştınız?

• Bu arada,Vodafone'yi hiç sevmem ama Vodafone'nin fiyatları düşüren kampanya ve tarifeleri sayesinde Turk Telekom bu kampanyaları yapıyor. Yoksa Turkcell & Turk Telekom el ele kol kola hareket edip fiyatları uçururlar,uçurdular da.
    Malum Turkcell ve Turk Telekom yönetimleri aslında aynı sayılır artık.

• BilgiNotu kullanıcısına yanıt

En sonki süper 20 ye geçmiştim hocam, aslında Turkcellden memmunum ama paket içeriği bana yeter mi ondan emin olamadım acaba Türk telekomun çekim kalitesini nasıl öğrenebilirim bir yolu yöntemş var mı bunun

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.