Mevcut müşteri geçebiliyor mu? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TÜRK TELEKOM YILDIZLI GÜNLER EFSANESİ 50GB+S.S.M 345₺ (8. sayfa)
-
-
Bugün itibariyle geçiş yaptım, 3 operatör arasında açık ara en iyi tarife bu şuan. Mevcutta vodafone tamamen sınırsız tarife kullanıyorum hemde 180 liraya fakat 1-2mbps hız sunduktan sonra sınırsız kullanmanın hiçbir anlamı kalmıyordu.
-
Malesef, bu benide üzüyor bende Türk Telekom dayım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben de bıktım vodafonedan 2 ayım kaldı uygulamada 140tl cayma bedeli gözüküyor. Buradaki yazan dışında ek ücret çıkar mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şaun ki paketler de yeni hat tesisi için geçerli olduğu yazıyor?
Annem az önce Türk Telekom müdürlüğünden işlemleri yaptı, Vodafone dan geçiş yaptı.
Bu arada kampanya 25 ekime kadarmış öyle söylemişler
Geçen dönem Telekom müdürlüğü bana mevcut ttkom lukar içinde oldugunu söylemişti ama dün bitti demişti. Ozaman yanlış bilgi verdi bana o yüzden sordum mevcutlar geçebilir mi diye.
Hangi tarifeye geçiş için başvuru yaptı, link verebilir misiniz?
Link yok hocam bulamadım ama müdürlükten geçiş yapıldı yarım saat önce.
15GB 110₺ olan pakete geçildi. İlk mesajda resim mevcut aynı kampanya devam ediyor.
25 Ekim son.
Özellikle sordurdum Telekom faturasız dayım başka operatöre geçip tekrar gelirseniz faydalanabilirsiniz demişler.
Telekomda başka tarifeye başvurdum ama hat daha aktif olmadı taahhüt sms de göndermedim bu tarifeye sorunsuz geçilir mi?
Müdürlüğe veya müşteri hizmetlerine sorun.
Başvuruyu iptal edip yeniden başvuru yapabilirler belki
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnLyMoKoKo -- 20 Ekim 2023; 16:37:56 >
Turkcell taahhütümün bitmesine 3 gün kala kampanyanın tekrardan aktif olması çok iyi oldu. Umarım çekim kuvveti iyi olur da sonradan geçtiğime pişman olmam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HRMNKY -- 20 Ekim 2023; 16:48:5 >
Cevap için teşekkür ederim. Numara taşımayla faturalı tarifeye geldik diyelim, çekim gücü vb nedenlerle taahhüdü iptal etsek (başka operatöre yada faturasız geçme) ne kadarlık bir cayma bedeli ödememiz gerekecek?
Cayma bedeli+son fatura gelir. Başka bir şey yok.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İlk ay fatura kesilmeden çıkış yaparsanız taahhütsüz fiyat üzerinde kullandığınız gün fatura edilir.
Birkaç gün kullanın memnun kalırsanız sözleşme onayı gönderin.
Tahatsüz fiyatlar ne kadar acaba bilginiz var mı ?
-
Konu da 25 ekim yazılmış fakat müşteri temsilcisi 30 eylülde süresi doldu dedi :(
-
Tarife isimleri farklı üst mesajdaki linkleri kontrol edin.
Büyük ihtimal haberi yoktur :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X