Yıldızlı Günler Özgür Prime Limitsiz Sosyal Tarifesi Diyerek belirteyim bir tekrar, 205tl sitelerinde görünen 25+5gb paketini önermişti |
TÜRK TELEKOM YILDIZLI GÜNLER EFSANESİ 50GB+S.S.M 345₺ (9. sayfa)
-
-
Şimdi bir daha görüştüm, böyle bir tarife görüntülenemiyor dediler :( web siteniz de var dedim, online özel olabilir ben göremiyorum dedi :(
-
3. bir görüşme daha yaptım, konudaki tarife bayiler aracılığı ile yapılabiliyormuş, online kanallar üzerinden yapamıyorlarmış :)) bayiye gidelim bakalım bir onlar ne diyecek :))
-
neyse hocam 200 lira, kampanya ne kadar cazip olsa da benim sınırlarımı aşıyor bir mobil hat için
17 gb devam
zaten kuryenin salaklığı yüzünden başvuruyu geç aldılar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-2 Spirit -- 20 Ekim 2023; 18:33:33 > -
Ben daha ucuz olur diye ve YouTube'da sınırsız paket sunuyor diye Türk Telekom Selfy'e geçmiştim ama geçer geçmez kotadan yemeye başladı YouTube. Ayrıca fiyatları çok pahalı, neden? Gençlere özel avantaj değil bu, adeta gençlere özel kazık kampanyası olmuş bu. Oysa Prime abonesi olanlara daha çok avantaj var, sınırsız YouTube var sosyal medya var birde sadece 205 TL ?? Ben tarifeme 270 TL falan ödüyorum (O da indirimli hali, indirim bitince artacak baya)... Arkadaşlar, selfy iptal edip bu dediğiniz pakete geçebilir miyim? Selfy'e geçeli 2-3 ay oluyor çok olmadı zaten. Çok ceza ödemeyiz değil mi taahhüt var 12 ay.
-
-
Sınırsız olana numara taşıma ile geçiliyor mu acaba ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bimcell den geçiş var mı? Bimcellliler yeni müşteri sayılıyor mu?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet,benim hatlardan biri şuan Limitsiz Sosyal olanda. 205 TL'ye tanımlandı taahhüt yapınca.
24 ay Tivibu Go hediye.
Tarifenin ismi Özgür Prime 40 GB + Limitsiz Sosyal
Bayiye gittim.Tarifenin dün kendilerine bildirildiğini söyledi ancak sistemsel hata nedeni ile geçişi tamamlayamadı. Yarın tekrar deneyeceğiz. Sınırsız sosyal medyanın öncelikle 40 gb içinden tüketildiği iddiası doğru mudur ?
Bayiden geldim şimdi, 357TL fiyat çektiler, o fiyat güncel değil dediler :D
-
limitsiz sosyal medya ( y + t (X) + f + i ana paket 40 GB'dan harcamaz ama bazen harcadığı oluyor. Mesela ben 10 Ekimden beri 18 GB youtube kullanmışım,hiç hediye net kullanmadım. 40 GB'dan 36 GB var şuan. Yani youtube 40 GB'dan harcasaydı 36 GB olmazdı.
Yalnız ilk hafta youtube yaklaşık 700 MB datayı 40 GB'dan yedi,bunu hiç şüphesiz gördüm. Sonra 15 gündür ya hiç yemedi,yediyse de 200 mb üstü değil.
0555 145 15 15 Burdur Turk Telekom bayisi bu kampanyayı sosyal medyada duyurmuştu,bir arayın sorun şuan 205 TL Özgür Prime Limitsiz 40 GB kampanyası aktif mi?
Hangi şehirdesiniz, İstanbul Trump Towers Turk Telekom veya Vialand Turk Telekom telefon numaralarını verebilirim. Ulaşım metro ile kolay.
Maalesef izmirdeyim hocam
-
Sınırsız sosyal medya hangi uygulamaları kapsıyor?
-
Youtube + Instagram + X ( twitter ) + Facebook + Whatsapp mesajlaşmaları
Yalnız Sil Süpür'den az gelir,ayda toplam 5 GB dediği doğru.
İlk sil süpürüm 250 dk,sonraki sil süpürüm günlük 1 GB geldi. Araştırdım gerçekten sil süpürden parça parça toplamda 5 GB geliyormuş ayda en fazla.
Ayrıca eğer sil süpürden internet geldiyse yada ek paket aldıysanız Sosyal medya sınırsızdan değil,önce hediye internetleri yada ek paketleri harcıyor.
Hadi hediye internetten harca da, parayla alınan ek paketlerden harcaması saçma.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BilgiNotu -- 20 Ekim 2023; 19:44:37 >
Bulunduğum ildeki TT genel merkez bayisine gittim. Sadece biz verebiliyoruz, diğerleri sunamaz, merkeze açık sadede dedi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Normal bayiden geçebilen yok mu bu tarifelere? Müdürlükteki bayii hafta sonu açık oluyor mu?
-
İstanbul'un ortasında yok öyle hız, yaşadığın yeri de İstanbul sanıyorsun. Esenyurt gibi bilumum istanbul dışı semtlerden yazıyorsunuz yok İstanbul'un göbeği yok İstanbul'un ortası. Nerede yaşıyorsan o yerin standartlarını kabul edeceksin.quote:
Orijinalden alıntı: mami_3r3n
Maalesef geçtğime pişman oldum istanbulun ortasında aldığım hız bu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Sanırım haftasonu kapalı. Normal bayiden geçebilen varsa aydınlatırsa iyi olur.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X