Şimdi Ara

Türk Telekom Genel Arıza Bildirimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar bulunduğum bölgede yaklaşık 2 aydır Türk Telekom kaynaklı genel arıza bildirimi alıyorum ve dsl ışığım yanmıyor. Bahsedilen tahmini arıza süresi geldiğinde 2 veya 3 gün bu süre tekrar uzatılıyor ve arıza bir türlü giderilmiyor. Ev telefon hattım düzgün bir şekilde çalışıyor, çevir sesi geliyor, arama yapıyor, arama geliyor. 2 aydır mobil internet paketlere yüklendik ve mağdur olduk. Destek talebi oluşturduğumda herhangi bir tam tarih veremiyorlar, arızadan bihaberler ve ilgilenmiyorlar. Ne yapmamı önerirsiniz aboneliği sonlandırıp başka iss'den tekrar başvuru mu yapmalıyım? Ve ya konuyla ilgilenebilecek üst mevkilerde olan kullanıcılar, türknet çalışanları bana destek olabilirler mi? @TurkNetDestek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -KnuCKleS- -- 23 Ağustos 2021; 13:0:26 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Türk Telekom altyapısında meydana gelen genel arızalar, tüm hizmetlerini etkileyebilir. Bu arızalar, internet, telefon ve televizyon hizmetlerinde kesintilere veya yavaşlamalara neden olabilir.

Genel arızalar, çeşitli faktörlerden kaynaklanabilir, örneğin:

• Altyapı sorunları
    • Güç kesintileri
    • Fiber optik kablo hasarları

Türk Telekom Genel Arıza Bildirimi Nasıl Yapılır?

Türk Telekom genel arızası ile karşılaştığında, arızayı bildirmek için aşağıdaki adımları takip edebilirsin:

1. Türk Telekom Müşteri Hizmetleri'ni 444 1 444 numaralı telefondan ara.
    2. Otomatik sesli yanıt sistemini takip ederek "Arıza Bildirimi" seçeneğini seç.
    3. İstenen bilgileri vererek arıza bildirimini tamamla.

Türk Telekom Bölgesel Arıza Bildirimi

Türk Telekom bölgesel arızaları, belirli bir bölge veya mahalleyi etkileyebilir. Bölgesel arızalarla karşılaştığında, sorunu şu şekilde bildirebilirsin:

• Türk Telekom Müşteri Hizmetleri ile iletişime geç.
    • Türk Telekom'un resmi internet sitesinden veya mobil uygulamasından "Arıza Bildirimi" bölümüne eriş.
    • Arıza bilgilerini girerek bildirimi tamamla.

Türk Telekom Arıza Sorgulama

Türk Telekom genel veya bölgesel arızalarının durumunu sorgulamak için şu adımları izleyebilirsin:

• Türk Telekom'un resmi internet sitesine git.
    • "Arıza Durumu Sorgulama" bölümüne eriş.
    • Arıza bilgini girerek sorgulamayı gerçekleştir.

Türk Telekom arızalarının giderilme süresi, arızanın türüne ve ciddiyetine bağlı olarak değişebilir. Arızanın ne zaman düzeleceği hakkında kesin bir bilgi vermek mümkün değildir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • tuketici.btk.gov.tr adresinden yazabilir misiniz ilgili konuyu?

• Merhaba, yaşadığınız sorunu kontrol ederek yardımcı olmak isterim. Oluşturduğunuz destek kaydı numarasını ya da müşteri numaranızı konunun linki ile birlikte PM üzerinden benimle paylaşabilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

Merhaba, yaşadığınız sorunu kontrol ederek yardımcı olmak isterim. Oluşturduğunuz destek kaydı numarasını ya da müşteri numaranızı konunun linki ile birlikte PM üzerinden benimle paylaşabilir misiniz?

Merhabalar şuan size özel mesaj atamıyorum ama abonelik numaram 1636354 ilgilenirseniz sevinirim

• -KnuCKleS- kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yaşadığınız sorunu 45869079 numaralı kayıtta saha ekiplerine ilettiğimde bölgedeki genel arıza için tahmini bitiş tarihi verilmektedir. Ancak yaşanan genel arıza büyük çaplı bir sorun olduğundan dolayı sürenin sürekli değişkenlik gösterebileceği bilgisi verilmiştir. Kullanamadığınız günleri indirim olarak vereceğiz.
  • @TurkNetDestek Destek no:45919315

Aynı şekilde ayın 18 inden beri genel arıza var dediler. sürekli tarih ileriye alınıyor. Şimdide 4/9/2021 e alınmış. Arıza nerdeyse ben gidip yardım etmek istiyorum. Bu şekilde devam ederse ben hattımı iptal ettircem. Sürekli mobil internet kullanıyoruz.

• ahmt9417 A kullanıcısına yanıt

Bilerek yapılmıyor ama bunun altyapının kötü olmasından oluyor.Arkadaşım Türknete geçti ilk 2 hafta hep arıza yüzünden kullanamadı sonra düzeldi komşusu Türk Telekom kullanıyor ama onunda neti yokmuş.Altyapın adsl ise berbat bir durumdasın demektir.Fiberi ülkemize getirmeyenler firmaları denetlemeyen yönetim utansın.Devletin elinde şuanda Telekom ve Süperonline ama internet çöp seviyesinde 98. sıradayız Dünyada ama ekonomide ilk 20deyiz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Türk Telekom Geçiş Problemi Uyarısı
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Merhaba, genel arıza tarihinin sürekli ileri tarihe ertelenmesi üzerine teknik uzmanlarımız yerleşik operatör ile iletişime geçmiştir. Güncel bilgi aldıklarında sizinle iletişime geçecekler. Ayrıca ben de önceliğini teknik uzmanlarımıza ilettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigcrysis93

Bilerek yapılmıyor ama bunun altyapının kötü olmasından oluyor.Arkadaşım Türknete geçti ilk 2 hafta hep arıza yüzünden kullanamadı sonra düzeldi komşusu Türk Telekom kullanıyor ama onunda neti yokmuş.Altyapın adsl ise berbat bir durumdasın demektir.Fiberi ülkemize getirmeyenler firmaları denetlemeyen yönetim utansın.Devletin elinde şuanda Telekom ve Süperonline ama internet çöp seviyesinde 98. sıradayız Dünyada ama ekonomide ilk 20deyiz.

ben senelerdir turktelekom kullandım. Geçen sene turknete geçtim. İlk kez bu kadar uzun sürdü diye hatırlıyom. Vdsl altyapı gelmiş. Ondan biraz sabrediyom artık.

Sabret kardeşim az daha sabret umarım düzelecek herşey.Bu ülke neleri atlattı Allah elbet bu zorlukların ardından kolaylık verecektir.İlk 20 ekonomide olup 100. sırada interneti olan bir ülkeyiz.Sabredelim az daha doğru tercih yapalım artık.Devletin kurumu süperonline ve Türk telekom ama ortada internet arızasını ççözecek insan bile yok.İş yapmayan bilmeyenleri başa getirrisek durum böyle olur.Ulaştırma bakanı Binali bey fareyi yani mauseyi tutamıyor ve benden kaçıyor diyordu.Bu ülke bunları hak etti ki böyle insanlar yönetti.Bizim üniversite mezunu güzel insanlarımızı başa getirirsek ülke düzelecektir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.