Nasıl ayırıyoruz? Bende de bu modemden var, evden çalışma yaptığım için wifi uzatıcı aldım. Fakat 2.4 ghz almışım uzatıcıyı. Ama ana ağda bir adet wifi bağlantısı görünüyor. Bu sefer uzatıcı prize takılıyken xbox ana ağı görmüyor vs. sorun oluşuyor. Yani wifi extenderi 2.4 e bağlamam lazım ayırabiliyorsak eğer. |
Türk Telekom-Huawei LG8245X6-50 Wifi 6 Router Ana Konu (3. sayfa)
-
-
çok basit//1-gelişmişe giriyonuz wlana tıklıyoruz wifi kapsamına giriyoruz Otomatik senkronizasyonu etkinleştirmeyin.tıklıyoruz
2-2.4. 5ghz adlarını değiştiriyoruz eski adların nickilerini kaldırıyoruz uygula deyip çıkıyoruz bu kadar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grese -- 11 Eylül 2024; 0:29:18 > -
Bende başka türlü ayırdım çünkü otomatik senkronizasyon falan yazmıyor. Arayüze giriyoruz gelişmişe tıklıyoruz, Wifi seçeneğine tıklıyoruz 5G gelişmişe tıklıyoruz orada Bant Yönlendirme seçeneği var başındaki tiki kaldırıyoruz 5GHz ve 2.4GHz ayrılmış oluyor.
-
Gelişim sekmesi farklı olabiliyor sonuç olarak aynı yardımcı olabildiysem ne güzel -
Türk telekom fiber için abonelik almayı düşünüyorum. huawei lg8245x6 50 modem istemeyi düşünüyorum. Memnunmusunuz arkadaşlar ?
-
cihazı köprü moduna almak için ne yapmamız gerekiyor acaba?
-
cihaz genel olarak iyi wifi de kopma yok ama hız dalgalanması var standart kullanıcı isen üzmez
-
dhcp sunucusunu kapat eğer olmazsa sabah yardımcı olurum
-
Memnunum bir sıkıntıya rastlamadım ben. Telekom'un elindeki en iyi cihaz bu. -
Teşekkürler umarım bende memnun kalırım.
-
Teşekkürler umarım memnun kalırım.
-
özelden yazdım size hocam nasıl yapalım?
-
sana da otomatik mi kurdu kullanıcı ad ve şifreni?
-
Hay Allah razı olsun oldu bu arada diğer arkadaşın yazdığı yerleri bende bulamadım
-
İnternet “Kullanıcı adı ve şifrenizi” 6606’ya “SIFRE” boşluk “HİZMET NUMARASI”* yazarak SMS atarak öğrenebilirsiniz.
dene bakalım.
-
Teşekkürler deneyeyim kullanıcı adım görünüyor da şifre görünmüyor ve gizli halde aşırı uzun benim şifreden ne diye değiştirmiş bunlar çözemedim ne bela bu tt fiberde ya
EKLEME DENEDİM AMA SES YOK
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 28 Eylül 2024; 6:31:23 >
-
Evet sistemden alıyor. Arkadaş tarif etmiş SMS ile öğrenebilirsin sende. -
Gelmiyor dostum kaç kez gönderdim sizin de şifre değişti öyle mi aldınız?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X