Şimdi Ara

Türk Telekom-Huawei LG8245X6-50 Wifi 6 Router Ana Konu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
9
Favori
12.867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Nasıl ayırıyoruz? Bende de bu modemden var, evden çalışma yaptığım için wifi uzatıcı aldım. Fakat 2.4 ghz almışım uzatıcıyı. Ama ana ağda bir adet wifi bağlantısı görünüyor. Bu sefer uzatıcı prize takılıyken xbox ana ağı görmüyor vs. sorun oluşuyor.

Yani wifi extenderi 2.4 e bağlamam lazım ayırabiliyorsak eğer.

• çok basit//1-gelişmişe giriyonuz wlana tıklıyoruz wifi kapsamına giriyoruz  Otomatik senkronizasyonu etkinleştirmeyin.tıklıyoruz

2-2.4. 5ghz adlarını değiştiriyoruz eski adların nickilerini kaldırıyoruz uygula deyip çıkıyoruz bu kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grese -- 11 Eylül 2024; 0:29:18 >
  • grese kullanıcısına yanıt

Bende başka türlü ayırdım çünkü otomatik senkronizasyon falan yazmıyor. Arayüze giriyoruz gelişmişe tıklıyoruz, Wifi seçeneğine tıklıyoruz 5G gelişmişe tıklıyoruz orada Bant Yönlendirme seçeneği var başındaki tiki kaldırıyoruz 5GHz ve 2.4GHz ayrılmış oluyor.

• Gelişim sekmesi farklı olabiliyor sonuç olarak aynı yardımcı olabildiysem ne güzel
  • Türk telekom fiber için abonelik almayı düşünüyorum. huawei lg8245x6 50 modem istemeyi düşünüyorum. Memnunmusunuz arkadaşlar ?

cihazı köprü moduna almak için ne yapmamız gerekiyor acaba?

• Yavuzd58 Y kullanıcısına yanıt

cihaz genel olarak iyi wifi de kopma yok ama hız dalgalanması var standart kullanıcı isen üzmez

• UberFahrer kullanıcısına yanıt

dhcp sunucusunu kapat eğer olmazsa sabah yardımcı olurum

• Yavuzd58 Y kullanıcısına yanıt
    Memnunum bir sıkıntıya rastlamadım ben. Telekom'un elindeki en iyi cihaz bu.
  • Ispanak Namık kullanıcısına yanıt

Teşekkürler umarım bende memnun kalırım.

Teşekkürler umarım memnun kalırım.

özelden yazdım size hocam nasıl yapalım?

sana da otomatik mi kurdu kullanıcı ad ve şifreni?

Hay Allah razı olsun oldu Türk Telekom-Huawei LG8245X6-50 Wifi 6 Router Ana Konu  bu arada diğer arkadaşın yazdığı yerleri bende bulamadımTürk Telekom-Huawei LG8245X6-50 Wifi 6 Router Ana Konu 

• mito1172 kullanıcısına yanıt

İnternet “Kullanıcı adı ve şifrenizi” 6606’ya “SIFRE” boşluk “HİZMET NUMARASI”* yazarak SMS atarak öğrenebilirsiniz.

dene bakalım.

• haykoatmaca kullanıcısına yanıt

Teşekkürler deneyeyim Türk Telekom-Huawei LG8245X6-50 Wifi 6 Router Ana Konu kullanıcı adım görünüyor da şifre görünmüyor ve gizli halde aşırı uzun benim şifredenTürk Telekom-Huawei LG8245X6-50 Wifi 6 Router Ana Konu  ne diye değiştirmiş bunlar çözemedim ne bela bu tt fiberde yaTürk Telekom-Huawei LG8245X6-50 Wifi 6 Router Ana Konu 

EKLEME DENEDİM AMA SES YOKTürk Telekom-Huawei LG8245X6-50 Wifi 6 Router Ana Konu 

Türk Telekom-Huawei LG8245X6-50 Wifi 6 Router Ana Konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 28 Eylül 2024; 6:31:23 >

• mito1172 kullanıcısına yanıt
    Evet sistemden alıyor. Arkadaş tarif etmiş SMS ile öğrenebilirsin sende.

Gelmiyor dostum kaç kez gönderdimTürk Telekom-Huawei LG8245X6-50 Wifi 6 Router Ana Konu  sizin de şifre değişti öyle mi aldınız?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.