Şimdi Ara

Türk Telekom-Huawei LG8245X6-50 Wifi 6 Router Ana Konu (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
173
Cevap
9
Favori
19.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Acaba bu cihazdan 1tane alsam evdeki ile mesh olurmu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • grese kullanıcısına yanıt

Bu cihaz satılmıyor biliyorum

• mito1172 kullanıcısına yanıt
    Sahibinden de satılıyor

O yüzden bulaşma derim kesin adam tt nin kendisine kiralık olarak verdiği ve abonelik biterse geri isteyeceği modemini satmaya çalışıyor 

Süperonline fiber 1000 mbps kullanıyorum.En fazla kablolu 940 mbps gördüm.Ama her zaman bu hızları alamıyorum. 1 kez hız düşüklüğü sebebi ile arıza kaydı açtım router değişimi oldu.TP-LINK EX530v takdılar.Öncekinden daha iyi. Router salonda oturma odasında kablosuz ve kablolu stabil,en yüksek hızları almak için router arayışındayım. Piyasada iss tarafından kapatılmış routerler varmış.Bilginiz varmı hocam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 9 Aralık 2024; 21:50:56 >
  • cimbom38 kullanıcısına yanıt

Ben KN TİTAN ROUTER kullanıyorum memnunum ama TR de 1000 mbps hızda tam hızı alan pek görmedim, bu cihazdan değil ıss kaynaklıdırTürk Telekom-Huawei LG8245X6-50 Wifi 6 Router Ana Konu  bahsettiğim cihazın konusu da mevcut forumdaTürk Telekom-Huawei LG8245X6-50 Wifi 6 Router Ana Konu NOT ben 100 mbps kullanıyorum tt

https://forum.donanimhaber.com/keenetic-extra-omni-hero-peak-dsl-modem-viva-ve-air-mesh-router-ana-konu--141117860-1125#160201131

Türk Telekom-Huawei LG8245X6-50 Wifi 6 Router Ana Konu
    Türk Telekom-Huawei LG8245X6-50 Wifi 6 Router Ana Konuidefix
    Keenetic Titan KN-1811-01-EU-UK AX3200 6 Port 3200 Mbps Router - idefix
    https://www.idefix.com/keenetic-titan-kn-1811-01-eu-uk-ax3200-6-port-3200-mbps-router-p-1358138?vendorId=933

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 9 Aralık 2024; 22:13:19 >

Bu cihaz dan 1ay arayla 2 tane aldım iade ettim 100 megabit üstüne çıktımı sapıtıyor ve sıkıntılı wifi dalgalı resimde Türk Telekom-Huawei LG8245X6-50 Wifi 6 Router Ana Konu

• cimbom38 kullanıcısına yanıt
    Deco x60 öneririm bende deco m4 güzel cihaz

Merak ve hobi farklı cihazları test etmeyi görmeyi sevyiroum.Uzun süre 35 mbps vdsl kullandım.Sonra 100 mbps ye geçtim.Alt yapı nedeniyle 55 mbps üzeri alamadım.Deco X60 güzel cihaz kullanmadım ama biraz pahalı.Vdsl kullanırken deco m4,s7,p9, x50 kullandım. 55 mbps olunca farkı çok anlayamadım.Sattım.Fibere geçince tekrar almayı düşünüyorum.M4,s7,x50 de işimi görebilecek gibi.Zaten kablosuz da enfazla 800 mbps gördüm.Diğer cihazlar ancak 150-350 mbps hızlara ulaşbiliyor.Çok yüksek hıza gerek yok stabil olsun benim için yeterli.

Elimde huawei ax3 router var.Mesh özelliği yok. Ana router salonda ,oturma odasında kablosuz olarak ax 3 ü pc ye eternetle bağladım.695 mbps leri gördüm.Pc de benim işimi fazlasıyla görür.Sıra kablosuz hızları 2 li deco mesh cihazı alıp evde stabil hale getirmeye kaldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 10 Aralık 2024; 14:26:1 >

• 2li Deco ile wifi de stabil hızları 3aşağı 5 yukarı görürsün tabiki de deconun hangi modeline bağlı bütçe sıkıntı değilse deco 65 be iyidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grese -- 10 Aralık 2024; 15:7:26 >
  • Türk Telekom-Huawei LG8245X6-50 Wifi 6 Router Ana Konu süperonline 1gigabit keenetic hopper testleri

M4 de nasıl?Keenetic kablolu mu kablosu mu hız testi?M4 ve keenetic 2 sinide atabilirmisiniz?Gayet güzel,m4 de günlük kullanımda benim işimi görecek gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 10 Aralık 2024; 16:30:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keenetic hopper ile deco m4 arasında teknoloji farkları var

• Huawei LG8245X6-50 modemde port yönlendirmek istediğimde portları tek tek yönlendirebiliyorum ama bir aralığı yönlendirmek istediğimde maalesef bu uyarıyı alıyorum. Kaynak portu yazan yerde port aralığı için "XX-XX" yazmasına rağmen olmuyor bu modemde port aralığı yönlendirmenim bir yolunu bilen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AZAP_1474 -- 12 Aralık 2024; 13:18:18 >
  • Selamlar,

LG8245X6-50 üzerinde EasyMesh sistemi var admin ekranından gördüğüm kadarı ile. Bu cihaz ile uyumlu mesh cihazı deneyen kullanan var mı? İlave 1 tane cihaz alsam kurtaracak gibi ama uyumluluk durumunu bir türlü bulamadım. İyi forumlar.

• ucan-laz kullanıcısına yanıt
    Bende araştırıyorum sahibinde aynı cihaz satılıyor ama mesh oluyormu bilmiyorum ama araştırıyorum

Deco x60 siparis ettim tertemiz hic ugrasamicam uydu uymadi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ucan-laz kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun güle güle kullanın güzel cihazdır iyi seçim yapmışsınız

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.