Şimdi Ara

Türk Telekom-Huawei LG8245X6-50 Wifi 6 Router Ana Konu (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
137
Cevap
9
Favori
12.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Wifi 6 160 mhz destekliyor cihaz.

• Paladin P kullanıcısına yanıt

Yani öyle bir şey olsa burada haberimiz olurdu elbet. Teyide muhtaç malesef.

• ridvan1903 kullanıcısına yanıt

Sende sağ olTürk Telekom-Huawei LG8245X6-50 Wifi 6 Router Ana Konu arkadaş cevaplanışTürk Telekom-Huawei LG8245X6-50 Wifi 6 Router Ana Konu 

• mito1172 kullanıcısına yanıt

Wifi çekim alanı naısl sizde

Yakın bir akrabama Zte h3600P verdiler turktelekom dan kapsama alanı çok iyi oda Ax3000 modem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ridvan1903 kullanıcısına yanıt

Ev 130 m2 civarıysa ve modem çok kuytuda değilse gayet iyi çekimi var sadece 5ghz 16 17 metre mesafede 2 diş düşüyor ama kopma olmadı bende

• Dns ayarlarını nerden yapıyoruz bu cihazda ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yavuzd58 -- 12 Ekim 2024; 1:35:11 >
  • Bu modemden bende var ancak aile filitresi açık sanırım yerel ağda youtube da yorumları bile okuyamıyorum bu nasıl kapatılır bilen varsa yardımcı olabilir mi iphone cihazda kullanıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 06anil06 kullanıcısına yanıt

1 hafta kullandım öyle bir sorun yoktu senin aboneliğinde açık olmasın o? çünkü cihazda sen açmadan açılmaz kendisi. tt online işlemlere girip bakman gerekTürk Telekom-Huawei LG8245X6-50 Wifi 6 Router Ana Konu 

• Merhaba bende de bu modemden var. Port yönlendirmeyi nasıl yapabilirim bilgisi olan yazabilirse sevinirim

• Evime yeni fiber internet bağlandı 2 sorum olacak.
    1) bu Huawei modeme Tp linkin Deco m5 sistemi kurulur mu? Modem zorunluluğunda böyle mesh sisteme izin veriliyor mu?
    2) bu modemden kurtulabilme ihtimalimiz var mı mesela Wi-Fi 7 router alıp evi wifi 7 dile donatabilir miyiz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • analizim kullanıcısına yanıt

Bir önceki sayfada yazıldı orayı incele

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/159724740

Evet başka modem kullanırsın tt de kısıt yokTürk Telekom-Huawei LG8245X6-50 Wifi 6 Router Ana Konu 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 26 Kasım 2024; 21:36:5 >
    Teşekkürler 🙏🏻

• Videoda anlatılan olay farklı mesh sistemleri ile ilgili, ben zaten mesh sistemi kurabiliyorum. Bu modemleri kullanmak zorundayız ya eski Deco sistemimi bu Telekom modemine kurmamda kısıtlama var mı onu merak etmiştim. Hiç yapan deneyen oldu mu 🤔

Video başka ben o sayfada bir arkadaşın kabloyla mesh yaptığından bahsettim dediğin cihaz oluyor mu bilmem kullanan varsa yazar umarımTürk Telekom-Huawei LG8245X6-50 Wifi 6 Router Ana Konu  Ayrıca ekleyeyim bütçen varsa tt verdiği modemi kullanmak zorunda değilsin öyle bir kısıtlama yok tt da kendi modemini de takabilirsin.

• Teşekkürler tekrardan. Deneyimleri yazayım eve internet geldi tt net huwai modemi aynı odada 850-900 hız verdi. Ama yan odaya geçince 25 e düşüyor ev perde beton. Deco sistemini de sorunsuz kurdum ama onda da 25 mgbit hız alıyorum. Wifi 6 destekli deco sistemi mi alsam acaba o zaman kaça çıkar hız tahminen. Şimdi siz tt net modemi kullanmak zorunda değilsiniz demişsiniz ama alınacak router ya da modeme ayar yapmak gerekiyor galiba.

Valla ben keenetic titan kullanıyorum wifi için bu bile yetiyor 135 m2 evde ama eski wifi 6 destekli olmasa da ADSL hattımdan kalan bir keenetic extra dsl daha var onu da genişletici mesh yaptım ana modemden 15 metre uzağa koydum gerekirse açıyorum her yerde ful wifi oluyor.

Ayar zor değil TT modemde takılı ethernet kabloyu çıkartıp kendi modeminin arkadaki mavi portuna takacaksın ve kurulumda görseldeki ayarları gireceksin, alta görsel bırakıyorumTürk Telekom-Huawei LG8245X6-50 Wifi 6 Router Ana Konu NOT: modem dediğime bakma ağız alışkanlığı sadece ROUTER alınacak fiber internet için Türk Telekom-Huawei LG8245X6-50 Wifi 6 Router Ana Konu 

VLAN 35 GİR

Türk Telekom-Huawei LG8245X6-50 Wifi 6 Router Ana Konu

DHCP OTOMATİK SEÇ

MAC VARSAYILAN SEÇ

PPPoE SEÇ VE ALTA KULLANICI AD ŞİFRENİ GİR, KULLANICI ADIN SONU GÖRSELDEKİ GİBİ OLMALI YANİ ÖRNEK analizim@ttnet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 30 Kasım 2024; 2:48:15 >

Tekrar teşekkürler açıklayıcı görsel ve bilgiler için. Ben de bendeki eski Tp link vr2100 ü takıp ayarlarını değiştirip kurdum ama o en fazla 80-90 hız verdi. Mecburen fiber bir router alacağım.

• Ben kendi ağımda optimizasyon yapıp bant genişliği ayarlarıyla oymadım şu an en uzak odadan 200 civarı hız alıyorum. Şimdilik bir şey harcamadan sıkıntıyı hallettim. Biraz götürür beni 😁

İyi sayılmaz ama yeterli diyorsan güle güle kullanTürk Telekom-Huawei LG8245X6-50 Wifi 6 Router Ana Konu 

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.