Hiç belli olmaz bende öyle diyordum |
Türk Telekom-Huawei LG8245X6-50 Wifi 6 Router Ana Konu (5. sayfa)
-
-
Bu cihazla wifi mesh calisacak bir menzil arttirici varmi
Tek ssid ile kurmak istiyorum cihaz huawei ama
huawei router ile mesh olurmu bilemedim
Ayarlada easymesh var ama calisiyormu emin olamadim
Bu cihazi tek ssid ile mesh eden deneyen varsa bilgi paylasirsa sevinirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Burada bahsetmiş ama bu modeme olur mu bilmem mübarek modem sanki gizli görevde gibi hiç bilgisi yok
Murat GamsızyoutubeEasyMesh, tüm uyumlu cihazları marka bağımsız birleştirme hedefi olan bir WiFi projesi. Mesh ağı kurmak için farklı markaların ağ ürünlerini kullanma imkanı veren bu sistem, yayılmaya başladı. EasyMesh destekli iki TP-Link ürünü inceledim.https://www.youtube.com/watch?si=JRicSI7gluLPjc90&v=ZoddlHHZrkw&feature=youtu.be -
Bir cevap bulabildiniz mi? Bende de Türk Telekom’un verdiği bu modem var, evin diğer ucunda access point olarak kullanmak için dağıtıcı arıyorum. Modemden kablo çekip kablosuz olarak 500mbps hızı kayıp yaşamadan dağıtabilmek istiyorum. Aynı isimde olsun evin bir ucundan diğer ucuna geçerken ağ değiştirmem gerekmesin istiyorum, bunun için de mesh olması gerekiyor diye anladım; o da aynı marka olmas gerekiyormuş. Alttakinden sipariş verdim bakalım işimizi görecek mi..
https://consumer.huawei.com/tr/routers/ax2/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi busterr -- 7 Ekim 2024; 12:2:40 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba,
Ben de fiber kullanıcısıyım ama faturamda her ay 15 ₺ ücret kesiliyor ve yaklaşık 3 yıldır ödüyorum bunu. (yeni farkettim)
Bunun için kendime modem alayım ve kullandığım eski fiber modemi vereyim diyorum fakat bunun için hangi modem önerirsiniz?
Performansı yüksek bir modem olması önemli.
-
Şu anda T.Telekom'un koyduğu kurala göre FTTH (Fibernet) aboneleri kullansın kullanmasınlar T.Telekom'a o modeme aylık kira ödemek durumundalar.
-
Keşke böyle bir zorunluluk olmasa sadece ont cihazını verseler yeter
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Büyük tepki yok demek ki bu modem dayatma olayına yıllardır kullanmasan da ödetiyorlar işin garibi bu olay sadece bizde mi var kimse bilmiyor
-
Alacaksanız umarım sizde yazıp kaçmazsınız bende merak ettim olacak mı
-
Merhaba hocam hala memnun musun routerdan bana da zte verdiler pek sevmedim stabil değil gibi geliyor.
-
Memnunum ben bir sıkıntıya rastlayamadım şimdiye kadar.
-
çekişinde stabilitesinde şuan sıkıntı yok sadece hdd takarsan ertesi gün hdd yi görmüyor tekrar ayarlıyorsun ayar tutmuyor kısaca
EKLEME yanlış seçeneği seçiyormuşum alt görseldekini seçince sorun kalmadı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 9 Ekim 2024; 4:43:12 >
-
Aldım ilk denemelerimde 500 mbit hızın tamamını alabiliyorum şimdilik sıkıntı yok gibi görünüyor. Modeme ethernet kablosuyla bağlı ve kablosuza çeviriyor evin ucunda, modemin yanındaymışım gibi tam hız alabiliyorum wifi ile. İsim ve şifresini de aynı yaptım aralıksız geçiş sağlıyor gibi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler bilgi için ve hayırlı olsun Kablosuz mesh olmuyor sanırım öyleyse kötü kablo çekmek gerek 15 metre mesafeye koysan bile keşke kablosuz mesh olabilseydi
-
Merhaba,
Müşteri hizmetleriyle görüştüm ve bana açık açık "modemi telekom bayisine iade ederseniz, o ücreti ödemezsiniz" dedi.
Emin misiniz? Başka birisi denedi mi?
-
LG8245X6-50 KABLO Access point olarak kullanıla bilirmi acaba Köprü modu varmı arkadaşlar ppee yerinden bakabilirmisiniz
-
Bundan bahsediyorsan var galiba
-
Burada konusu var yıllardır ve dayatma devam ediyor etmese bana modem vermezlerdi var dediğim halde
-
Evet hocam bu mod sağol .
TP-Link EX20v ana modem den cat5 ile diğer eve hat çekmiştim yine bir TP-Link EX20v acces point yaptım ama dedim belki elime düşerse LG8245X6-50 aX3000 tipi bir modem ile yapım . 160mhz Varmı acaba ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X