|
Türk Telekom-Huawei LG8245X6-50 Wifi 6 Router Ana Konu (4. sayfa)
-
-
Anladım bakmadın demek ki zaten bakınca eski şifreni biliyorsan gizli halde bile uzunluğu anlaşılıyor neyse lazım olunca anlarsın artık
EKLEME bu modemde hat değerlerini görebiliyor muyuz hat zayıflaması snr falan gibi? baktım tanılama var ama görünmüyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 29 Eylül 2024; 6:25:46 > -
Arkadaşlar merhaba turktelekom lg8245x6 50 bu cihazı bize kurdu evimiz 3+1 modeme en uzaktaki odada telefon ile bağlanırken Wi-Fi 2 nokta çekiyor ve çok kez kopuyor bunu ayarlardan düzeltme şansımız var mı -
Fiberde hat değeri olmaz -
Biraz üstlerde 2.4 GHz ve 5 GHz ayırma yönteminden bahsettim. Önce ayırmaları yapın sonra da Wifi iletim güçlerini kontrol edin. Kanal seçenekleri otomatik olsun. -
Wifi ayırımı yaptım 2.4 daha iyi çekiyor bişi daha sormak istiyorum arada hız farkı var mı -
2.4 GHz'de kapsama alanı yüksek fakat taşınabilen hız düşük. 5 GHz'de ise kapsama alanı daha dar fakat taşınabilen hız yüksek. Modemden uzaklaştığınız yerlerde 2.4 GHz'ye yaklaştığınız yerlerde de 5 GHz'ye geçersiniz. Ben 2.4'ü komple kapattım 5 GHz kullanıyorum 85 metrekare evimizde kapsamadığı yer yok. -
Değerli bilgileriniz için çok teşekkür ederim 🙏 -
Tamam ben adsl gibi sandım
-
Hız yükselttiniz mi? -
Yok henüz girmedim o işe ama online işlemlerde hız yükselt gelmiş, ADSL de yoktu çünkü. bana özel mi bilmem ama fiyatlar çok iyi geldi buraya da koyayım
-
1000 Mbps hız seçin daha iyi -
Hız yükseltirken fiyatlar ütopik olmuyor taahhğt kaldığı yerden devam eder fakat taahhğt yenilemede fiyatlar kazık maalesef. Görürüsünüz sizde. -
Hocam sadece o fazla geldi bana 100 yada 75 yeter aslında gerçi 100 de nokia ont kararsızlık yapıyor diyen arkadaşlar var geçmek istemedim 75 e geçebilirim
-
Keşke bize de fiber gelse de 1000 Mbps seçsem -
Doğrudur şimdi şöyle benim taahhüt 2025 12 ayda bitiyor hız yükseltmekte kararsız kaldım
-
Umarım gelir ümitsiz olmayın ben 18 yıldır mecburen ADSL mahkûmuydum asla fiiber göremem derken birden geldi hala şoktayım
-
Daha 1 sene var bence yükseltilebilir. -
Sakarya ya biraz zor gelir fiber bence -
Aynen haklısın yapayım bir ara
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X