Şimdi Ara

Türk Telekom-Huawei LG8245X6-50 Wifi 6 Router Ana Konu (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
208
Cevap
13
Favori
27.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Deco sistemleri uyuyordur bende eski m5 vardı onu direk taktım eski ayarlarıyla bile çalıştı evde internette hiç sıkıntı yok şu an. Deco x modelleri hayli hayli çalışır

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • grese kullanıcısına yanıt

Ohh be dünya varmış. Modemi kaldırdım aradan ttnet fiber sifreyi girdim decoya. İkinciyi uydu yaptim. Daha önce x20 almistim hic memnun kalmamistim. X60’da zimba oldu. Evin her noktasinda 200mbit wireless.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ucan-laz kullanıcısına yanıt
    Hocam x60 performansına az değil mi 200 benim m5 en uç noktada veriyor o kadar. X60 sanki daha fazla vermesi lazım. 🤔

• ucan-laz kullanıcısına yanıt
    1000megabit ile test decox60 1000yakışır deco m4 500veriyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • analizim kullanıcısına yanıt

Aboneliğim 200mbit.

• Şu kısımdan DNS ayarı yapabildim ben.

Türk Telekom-Huawei LG8245X6-50 Wifi 6 Router Ana Konu
  • 1gbps kullanıyorum bugun banada bunu bağladılar.

• AMC kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun

• Ispanak Namık kullanıcısına yanıt

sağol hocam

• Merhaba lg8245x6-50 modemim var. Port yönlendirme yapamadım bir türlü. Gameranger oyun uygulamasında problem yaratıyor. Port yönlendirmeyi bilen var mı?

• eraysgt kullanıcısına yanıt
  • herkese merhaba türknete abonelik başlattım eve gelip fiber kablo çekip bu modemi bağladılar online oyun oynayan birisiyim ve interneti tek başıma kullanıyorum telefondan bağlanıyorum ve kabloyla giriyorum daha sağlıklı olması açısından ping dalgalanmaları oluyor nasıl çözebilirim bufferbloat testi yaptım acaba modem arayüzünden yapmam gereken ayar varmı bilenler yardımcı olursa sevinirim

• mito1172 kullanıcısına yanıt

taahhütümüz aynı anda bitiyor hocam. ben 200 mbps kullanıyorum 100 mbps'de çok bufferbloat oluyordu.

• yegamaystaaa kullanıcısına yanıt
    100/20 kullanıyorum bu cihazı bende de buffer kötü maalesef. Ha bundan önce H298A V9 vardı onda durum nasıldı hatırlamıyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ispanak Namık kullanıcısına yanıt
    nasıl yapacağız bilmiyorum türkneti aradım saha ekibi göndereceğiz falan dedi pingde sürekli dalgalanmalar oluyor bende 100/20 alıyorum bu arada

• bariscangok B kullanıcısına yanıt

O site bana palavra gibi geliyor

• mito1172 kullanıcısına yanıt

hocam o site harici speedtestte bile Bufferbloat testi var hız testi yaparken görebilirsiniz, 100 mbps pakette oralar havada uçuyordu 200 mbps ve üzeri paketlerde o sorun yok ayrıca bi QOS uyguluyor herhalde TT.

• bariscangok B kullanıcısına yanıt

Valla zaten saçmalık da burada ne alaka 100mbps de kötü puan veriyor da 200 de iyiTürk Telekom-Huawei LG8245X6-50 Wifi 6 Router Ana Konu  bu site tt ile ortak olmasın millet paket yükseltip düdüklensin diyeTürk Telekom-Huawei LG8245X6-50 Wifi 6 Router Ana Konu  bu arada 200 e geçerdim de 12 aylık taahhüt kaldı zaten şu an bile kazık fiyatı taahhüt yenilerken kol gibi geçirir tt 200 mbps hızaTürk Telekom-Huawei LG8245X6-50 Wifi 6 Router Ana Konu Türk Telekom-Huawei LG8245X6-50 Wifi 6 Router Ana Konu 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 20 Ocak 2025; 20:1:46 >
  • Fttb kullaniyorum modemim ariza yapti bu modemden takildi

• Bende bufferbloat sonucu aşağıdaki gibi, kablo ile bağlıyım LG8245X6-50'ye:

Migrosnet var, hızda sorun olmuyor ama sitelere girişte sıkıntı oluyor bilmiyorum neden. Dpi ile mi ilgili, ne karın ağrısı var anlamadım. Cs'de de loss oluyor çok az. Bilmiyorum Migrosnet'i değiştirmeden çözülmeyecek gibi.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.