< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Türk Telekom-Huawei LG8245X6-50 Wifi 6 Router Ana Konu (8. sayfa)

-
-
Ohh be dünya varmış. Modemi kaldırdım aradan ttnet fiber sifreyi girdim decoya. İkinciyi uydu yaptim. Daha önce x20 almistim hic memnun kalmamistim. X60’da zimba oldu. Evin her noktasinda 200mbit wireless.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam x60 performansına az değil mi 200 benim m5 en uç noktada veriyor o kadar. X60 sanki daha fazla vermesi lazım. 🤔
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
1000megabit ile test decox60 1000yakışır deco m4 500veriyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aboneliğim 200mbit.
-
1gbps kullanıyorum bugun banada bunu bağladılar.
-
Hayırlı olsun
-
sağol hocam
-
Merhaba lg8245x6-50 modemim var. Port yönlendirme yapamadım bir türlü. Gameranger oyun uygulamasında problem yaratıyor. Port yönlendirmeyi bilen var mı?
-
-
taahhütümüz aynı anda bitiyor hocam. ben 200 mbps kullanıyorum 100 mbps'de çok bufferbloat oluyordu.
100/20 kullanıyorum bu cihazı bende de buffer kötü maalesef. Ha bundan önce H298A V9 vardı onda durum nasıldı hatırlamıyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
nasıl yapacağız bilmiyorum türkneti aradım saha ekibi göndereceğiz falan dedi pingde sürekli dalgalanmalar oluyor bende 100/20 alıyorum bu arada
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
O site bana palavra gibi geliyor
-
hocam o site harici speedtestte bile Bufferbloat testi var hız testi yaparken görebilirsiniz, 100 mbps pakette oralar havada uçuyordu 200 mbps ve üzeri paketlerde o sorun yok ayrıca bi QOS uyguluyor herhalde TT.
Valla zaten saçmalık da burada ne alaka 100mbps de kötü puan veriyor da 200 de iyi
bu site tt ile ortak olmasın millet paket yükseltip düdüklensin diye
bu arada 200 e geçerdim de 12 aylık taahhüt kaldı zaten şu an bile kazık fiyatı taahhüt yenilerken kol gibi geçirir tt 200 mbps hıza
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 20 Ocak 2025; 20:1:46 > -
Fttb kullaniyorum modemim ariza yapti bu modemden takildi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X