Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM İNTERNET SORUNU ÇÖZEN PFOF DUR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sorunu en baştan anlatayım.Telefonumda mobil veri simgesi gelmiyordu 3g,4g filan.Şebeke ful çektiği halde ayarlardan aktif ettiğim halde gelmiyordu. Müşteri hizmetlerini aradım online işlemlerden gprs erişim kapalıydı onu aktif ettiler mobil veri geldi.

ASIL BOMBA SORUN BUNDAN SONRA BAŞLADI

Hattıma paket yaptım herşey normal şuan hattımda 5 GB net var ,whatsap , face paketleri hariç.Olay şu ama hiç bir internet sitesine giriş yapılmıyor paketim var 4g iyi çekiyor ama kullanamıyorum telefondaki hiçbir internete çalışan uygulama çalışmıyor tarayıcılardan hiçbir yere girilmiyor.sanki hattımda paket yokmuş gibi. Online işlemlerde aktif paketlerimin hepsi gözüküyor ama.İşin ilginç yanı sadece türk telekom un online işlemler uygulamasına giriş yapılıyor, telefonda sorun olsa online işlemler uygulamasınada girmez. Hattı çıkarıp başka telefona taktım sonuç aynı hiçbir şeye girmiyor sadece online işlemler uygulamasına giriyor. WiFi olarak paylaştım İnterneti sonuç yine aynı bağlanan cihazda girmiyor ama hattımda 30 TL yükleyip aldığım paketlerin hepsi full duruyor. Müşteri hizmetlerini aradım 15,20 defa aradım bukadar vasat cahil bilgisiz bir müşteri hizmetleri olamaz hattımın 3g ve 4g kayıtlarının aktif olduğuna bakıp bir sorun gözükmüyor diyorlar.O bilgilere bende online işlemlerden bakabiliyorum sizin teknik ekip olarak farkınız ne ozaman. 2 gündür paketlerim öylece duruyor yardımcı olabilirmisiniz

+++ Sorun az önce çözülmüştür aynı sorunu olan arkadaşlar olursa müşteri hizmetlerinden birşey beklemesin vasıfsız kişileri toplamışlar online işlemler uygulamasında olanları size söylüyorlar hiçbir faydaları yok sorunun çözümüne gelince paketsiz internet erişimi için bug oluşmuş sitede gprs erişimi aktif gözüküyor yani internet erişiminiz var gözüküyor ama aslında aktif değil kapatıp tekrar açsanızda sorun düzelmiyor bunun için msj yoluyla aktifleştirmeniz lazım İNTERNET ACIK VE İNTERNET ONAY YAZIP 5555 E GÖNDEREREK BUGDAN CIKTIM VE ANINDA İNTERNETE GİRMEYE BAŞLADI.Müşteri hizmetlerine kalsaydım telefonu teknik servise göndercem işim yada sim kart değiştirecekmişim babaları ödüyor sanki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rameowerr -- 18 Ağustos 2019; 13:23:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Türk Telekom İnternet Sorunu Çözme: PFoF Dur Durumu

İnternet bağlantında sorun yaşıyorsanız ve "Türk Telekom internetim var ama kullanamıyorum" hatası alıyorsanız, bunun nedeni PFoF (Port Forwarding Over Forwarding) durumu olabilir.

PFoF, genellikle modem veya yönlendiricideki yanlış yapılandırmadan kaynaklanır. Bu sorun, belirli portların internete yönlendirilememesine neden olarak bağlantı sorunlarına yol açar.

Bu sorunu çözmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsin:

• Modemini veya yönlendiricini yeniden başlat.
    • Modem veya yönlendiricinin yapılandırma ayarlarını kontrol et.
    • "Port Yönlendirme" veya "Port Tetikleme" seçeneklerini etkinleştir.

Herhangi bir sorun yaşarsan Türk Telekom müşteri hizmetleriyle iletişime geçebilir veya bir teknisyen çağırabilirsin.

Yukarıdaki adımları izleyerek PFoF sorununu çözebilir ve Türk Telekom internetini tekrar kullanmaya başlayabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Önce kablosuz bir ağ bul güvenli internetin açık mı bak

Daha sonra tarayıcıdan online işlemlere gir kişisel bilgilerimden hat bilgilerine gir
    GPRS erişimine bak kapat aç düzelmesi lazım
    TÜRK TELEKOM İNTERNET SORUNU ÇÖZEN PFOF DUR

• Güvenli İnterneti im kapalı ve gprs erişimi aktif

• Apn ayarların girilmemiş gibi sanki

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • rameowerr R kullanıcısına yanıt
    Tekrardan kapa bir süre sonra açmayı dene apn ayarlarınıda sıfırla simde ayarlar var otomatik algılıyor

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Gprs erişimi olayını dün denedim 5-6 saat kapalı bıraktım 3g ve 4g aboneliklerini iptal ettim 5 saat sonra tekrar gprs aktif yaptım yeniden 3g ve 4g ye abone oldum sonuç aynı.

• maaart M kullanıcısına yanıt
    Manüel olarak ayarda yaptık sıfırlayın kendi ayarlarında kullandım sonuç aynı sadece türk telekom mobil uygulamasına giriyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Her türlü yöntemi denedim sadece türk telekom mobil uygulamasına giriyor telefonda sorun yok başka hatları takıp denedim.Kendi hattımda da sorun yok 3g ve 4g ful çekiyor ve bağlantı var çünki türk telekom mobil uygulamasına giriş yapıyor sadece bence aldığım paketler aktif olarak gözüküyor ama sistemde aktif değil tıpkı paketsiz gibi sadece ücretsiz olan uygulama ve sitelere giriyor paketlerimi devreye sokmuyor

• rameowerr R kullanıcısına yanıt
    twitter desteğe yaz bakalım bide sim kart değiştir derler belki

Bu sorun birden mi oluştu peki

• O sorun bendede olmustu internet onay acik kapali herseyi yaptim olmadi en son mh'ye hattı sıfırlattım düzeldi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.