Şimdi Ara

Türk Telekom Mevcut Müşteriler Yeni Müşteriler Adaletsizliği !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi her türlü avantaj numara taşıma ve yeni hat tesisi ile gelen müşterilere sunulmaktadır. Mevcut müşteriler için avantajlı hiçbir şey yok. Neredeyse yarı yarıya fazla fiyat ödeyerek aynı hizmeti almaktayız. Avea'dan beri mobil faturalı müşteriyim. Diğer operatörler de durum nasıl bilemiyorum ama Türk Telekom da maalesef durum bu şekilde. Mevcut müşterilere avantaj sunulması daha mantıklı değil mi? Adil bir fiyat ile hizmet almak için her sene farklı bir operatöre numara mı taşımak zorundayız. Nasıl bir paraya açlıktır. Bu ülkede bir tane kurum yok mu müşteri odaklı olan? Taahhütüm bitince numaramı farklı operatöre taşıyacağım artık. Türk Telekom'dan yanıt alamamaktayım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Turkcell, Vodafone'da da böyle. Mevcut müşterilere daha ucuz.

Ama şunu söylüyorum
    Vodafone çok az teklif yapar su kadar indirim diye (kişiye özel)

Turkcell hiç yapmaz neyse o fiyat.

Türk Telekom hattımı iptal ettireceğim veya taşıyacağım de direk ararlar %40 indirim var diye.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şansımı deneyeceğim artık hocam. Bana bol internetli tarifeler lazım Türk Telekom bu konuda diğer operatörlere göre cimri. Ek paket ile satıyorlar interneti. Prime tarifelerde internet bol lakin fiyat olarak tuzlu biraz.

• Türk Telekom'a özgü bir durum değil, hepsi aynı.

• Nikki Sixx kullanıcısına yanıt
    Sanki vodafone internet konusunda daha cömert diye hatırlıyorum. Bir dönem sınırsız internetli tarifesi vardı yanılmıyorsam. O zaman geçmedim hata ettim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.