Şimdi Ara

Türk Telekom Netflix Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 26 şubatta taahhütü bitecek olan tarifem varken mobil uygulamadan uygun fiyata sunulan Prime Netflix 60 GB tarifesine 12 Ocakta geçiş yaptım. Ancak o günden beri Netflixe ücretsiz kayıt olmam için gereken linki göndermediler. Üstelik Netflixe kayıt olmazsam kampanyadan tam yararlanmadığım için tarife ücretim daha yüksek gelecekmiş. Linki Mobil uygulama veya sitede online işlemlere girip tarife ve paketlerim kısmındaki Netflix İşlemleri'ne tıklayarakta alabileceğim söylendi ancak Mobil uygulamada böyle bir seçenek hiç yok siteden girdiğimde var ancak tıkladığımda hata alıyorum. Resimleri ekledim.

Sorunumu 8 gündür çözemediler ve çözeceklerine inanmıyorum BTK'ya dahi şikayet yazdım ancak çözüm yok. 26 ocakta faturam kesilecek. Şuan eski tarifeden cayma bedeli 795₺. 26 ocak sonrası yeni geçiş yaptığım tarife indirimi yüksek olduğu için cayma bedeli dahada artacak.

Nasıl bir yol izlemeliyim? Sorunum çözülmüyor onlarca kez aradım tek yaptıkları kayıt açmak. Cayma bedelini ödeyip numaramı taşırsam Tüketici Hakem Heyetine başvurup paramı geri alabilir miyim veya ne yapmalıyım? Şimdiden teşekkürler.

Türk Telekom Netflix Sorunu Türk Telekom Netflix Sorunu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• tuketicisikayet.btk.gov.tr adresinden kayıt açabilirsiniz

• bu sayfada detaylar var inceleyin
    quote:

https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/yeni-musteri-tarife-ve-paketleri/faturali-tarifeler/prime-netflix-60-gb

Netflix hesabımı nasıl aktifleştirebilirim?
    Tarifeniz kapsamında cep telefonunuza gönderilen SMS’te bulunan link üzerinden Netflix hesap oluşturma sayfasına bağlanıp e-posta ve şifre girerek hesabınızı aktifleştirebilirsiniz. Mevcut Netflix hesabınız varsa mevcut hesabınızın e-postası ile kaydolabilir veya yeni hesap oluşturabilirsiniz.
    SMS ile gelen linke ulaşamamanız halinde yapılacaklara “Netflix aktivasyon linkimi bulamadım” alanından ulaşabilirsiniz.
    4. Netflix aktivasyon linkimi bulamadım veya süresi doldu, ne yapabilirim?
    Aktivasyon yapabilmek için linke tıklayabilirsiniz. Link üzerinden Türk Telekom Online İşlemler hesabınıza giriş yaptıktan sonra “Netflix İşlemlerim” sekmesi altında “Aktivasyon Linki Gönder” butonu ile Netflix hesap oluşturma sayfasına ulaşabilirsiniz.
    Linke ulaşamamanız halinde belirtilen adımları izleyebilirsiniz.

aktivasyon linki
    quote:

https://onlineislemler.turktelekom.com.tr/legacy/mobil/mps/portal?cmd=netflix

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x2y -- 22 Ocak 2025; 16:29:39 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Türk Telekom 4.5G sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Türk telekom mobil veri sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.