Şimdi Ara

Türk Telekom Online Ön Başvuru İptali Yapılabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bir arkadaşım Turkcellli, oradaki taahhütü bitmek üzere olduğu için bugün aceleyle online başvurudan Türk Telekom'a başvurdu ama hem ihtiyacından yüksek 1 paket seçimi yapmış hem de işini görecek düşük GBlı bir pakete Vodafone'da daha uyguna geçebiliyor. Bu ön başvuru iptal edilebilir mi diye baktım ama internette 1 şey bulamadım. Konu hakkında bilgisi olan varsa teşekkürler şimdiden.

Başvurudan sonra gelen sms bu şekilde:
    "On basvuru numaraniz xxxxxxx dir.Siparisiniz basariyla alinmistir. Yeni hattiniz en kisa zamanda adresinize teslim edilecektir. Turk Telekom ailesine hos geldiniz. B001"

• Yapay Zekanın Yanıtı

Türk Telekom Online Ön Başvuru İptali

Türk Telekom başvuru iptali işlemi yapmak isteyen kullanıcılar, başvuru türüne göre farklı adımlar izlemelidir.

Türk Telekom ön başvuru iptali için henüz bir sözleşme imzalanmamışsa, başvuru sayfasından iptal işlemi gerçekleştirilebilir. İlgili başvuru sayfasına ulaştıktan sonra, "Başvurumu İptal Et" butonuna tıklamanız yeterlidir.

Türk Telekom online başvuru iptali için sözleşme imzalandıysa, iptal işlemi için Türk Telekom Müşteri Hizmetleri ile iletişime geçilmelidir. İlgili müşteri hizmetleri numarası, başvuru sırasında verilen bilgilere göre değişiklik gösterebilir.

Türk Telekom internet başvurusu iptal etme işlemi de sözleşmenin durumuna göre değişir. Sözleşme imzalanmamışsa, yukarıda belirtilen adımlar takip edilebilir. Sözleşme imzalandıysa, iptal işlemi için Türk Telekom Müşteri Hizmetleri ile görüşülmelidir.

İptal işlemlerinin tamamlanması için kimlik tespiti ve sözleşme bilgileri gibi bilgiler istenebilir. Bu nedenle, iptal işlemini başlatmadan önce gerekli evrakların hazır bulundurulması önerilir.

Bu metin, türk telekom başvuru iptali ve ilgili anahtar kelimeler kullanılarak yazılmıştır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • imza atmadığı sürece geçiş olmaz.

• Ben zamanında böyle başvurmuştum. MNG kargo işgüzarlığı ile bana teslim edilememişti. Başvuru iptal olmuştu.

Sim kart teslim edilip size sözleşme imzalatılıyor. İmza yoksa bir şey olmaz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.