Türk Telekom müşterilerine yenilikçi ürün ve hizmetler sunmak amacıyla hayata geçirdiği PİLOT’ta 9. dönem başvurularını 1 Mart’ta açıklayacağını duyurmuş. PİLOT programına kabul edilecek ekip sayısı 20’ye yükselirken, girişimlere verilecek nakit destek 200 bin TL olarak belirlendi. Programa katılan ekipler program süresince çeşitli eğitimlere katılıp; ofis alanı, teknoloji alt yapısı, mobil iletişim paketi ve tanıtım desteği alabilecek. Ayrıca dünyanın en büyük inovasyon platformu ve girişim sermayesi platformlarından Plug&Play’in 4 haftalık ABD programına da katılabilme şansına sahip olacaklar. Başvurular www.turktelekompilot.com.tr web sitesinden yapılabiliyor. |
Türk Telekom Pilot 9. Dönem
-
-
Şu ana kadar 73 girişime 5 milyon tl'lik destek sağlayan PİLOT'un yeni dönemi başlamış. Bu dönem programa kabul edilecek girişim sayısı 20'ye çıkarılmış ve 200 bin tl'lik destek sağlanılıyor
-
200 bin TL gibi bir hibeden bahsediyoruz yerel genç girişimcilere yurtdışı kapısı açılması teşvik edici
-
Bu gibi teşvik projeleri daha çok üretilmeli. Yurt dışına açılma gibi bir fırsat ve nakit desteği gençlerimize umut niteliğinde olmuş
-
Adı gibi pilot, uçuran bi girişim destekleme programı olmuş
-
neymiş diye bi baktım nakit destek mentörlük derken girişimciler için kaçırılmaz fırsat başvurmayı düşünen varsa başvursun başvuru süresi devam ediyormuş
-
girişimci olmak istiyorum ama nasıl olacağımın cevapları açıkça verilmiş buyrun
https://twitter.com/Haberturk/status/1369174864456736769?s=20
-
Konuya er hesaplı üyeler damlamış -
Benim de dikkatimi çekti. 🤔
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X