Bildirim
TURK TELEKOM PING SORUNU
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
türkiye sınırları içerisinde 80 pinge ping sorunu diyemezsin kusura bakma -
hocam komşum 50-60 pingle oynuyorsa benim için sorun ve sanırım modemimde de bufferbloat sorunu var bu site üzerinden test yapıp benimkinin anormal olduğunu göreceksinizDSL ReportsSpeed test - how fast is your internet? | DSLReports, ISP Informationhttp://www.dslreports.com/speedtest
-
Netspeed , turknet , mileni, netgalaxsi kullandım akşam saat 7 den sonra pingler cgn yüzünden tavan yapıyor.Sabit ip aldım yine değişiklik olmadı.Bu yüzden ttnete 24 ay sözleşme yapıp geçiş yaptım.Canıma tak etti artık
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Süperbox kullansan daha az ping alırsın yada iss değiş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
TurkNet'i steam sunucuları ile direk ara bağlantısı var. O yüzden pingler 50-65 ms arasında gidip geliyor. Tabi bu hangi ilden bağlandığına göre değşir. Ben İstanbul'dan bağlandığım için bu değerleri görüyorum. Şırnaktan bağlanan adam mesafeden dolayı daha fazla ping görür. Wifi ile bu değerleri alıyorsan kabloyla dene.
-
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X