Hocam simdi kuryenin sitesinden formu indirdim sadece tarife ismi yazıyor. Kampanya kodu ismi yok. Dun tamamlamıştır başvuruyu < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Türk Telekom Prime (70 GB + SSM 395₺) Yıldızlı Günler’e Özel Son Geçiş Tarihi 5 Mart! (29. sayfa)
-
-
o zaman siz de hoşgeldiniz kulübe
-
Onay mesajı yollayanlar be taahhütü yeni tanımlanmış olanlar bir süre bekleyin güncel tutara hemen yansımıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ben sabah 8'de attım onay mesajını, taahhüt alındı ama indirim uygulanmış hali oldukça yüksek
-
Kötü oldu burdan takipteyim yoksa cumartesi seçtim kuryeyi iptal ederim 90tl de neyse öderim. Normal fiyat vermem turkcell daha hesaplı kalıyor o zaman 😅 tarife kodu kampanya ismi kampanya kodu bos duruyor. Tarife ismi var sadece. Oda suan normal fiyatı 2 kat artmış zaten. Kampanya vermezse sıkıntı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SYLAS -- 6 Mart 2024; 12:53:59 >
garantili bir yöntem de olmadığı için geçişte şunu uygulayın da diyemiyorum, online başvuranlarınki daha az sorunlu gibi
-
Siz geçiş yaptığınız yerden bilgi alabilirsiniz .
sonuçta düzelteceklerdir merak etmeyin
Hat açılsın çözerler bu kadar sorun etmeyin
Taşımada ki fiyat neyse o nu tanımlarlar
telefonu açsalar gitmeden belki halledebilecem ama sağolsunlar açmıyorlar. Bu akşam 7'ye kadar bi gelişme olmazsa 7:15'de mekanlarındayım
-
Çay veya sigara molasındadırlar
bayiyse bayiye gidip sorun
Aşımsız Prime Sınırsız Düşün Tarifesi yazıyor bende ve 395 TL olması gerekirken 592 TL fatura yazıyor. Beklemeli miyim?
akşam gidip sorucam olmazsa, sürekli yeniliyorum online işlemleri ama hep aynı
-
Aşımsız olanlar dahil değildi kampanyaya diye biliyorum.
-
Bende yıldızlı günler istedim ama daha bugün açıldı hat
Tarifem ve taahhüdüm tamam ama faturam şuan 210 TL görünüyor. 145+15= 170 desek. 40 TL farklı bir ücret mi yoksa yanlış tarife ücreti mi bilgisi olan var mı
-
Uygulamayı kullanmıyormusunuz ?
hattınız yeni açıldıysa web de fazla gözükür .
Güncel tutar 1 gün sonra göstermeye başlıyor
Aşımsız olanlar dahil değildi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
uygulamada da aynı bilgiler var hocam
-
Kokudan onay yazamadım hattım bugün açıldı. Online işlemlerde tarifem uğurlu 20 görünüyor. Onay vermeli miyim anlamadım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben online başvurmuştum. Telde konuşmuştuk müşteri temsilcisi ile. Yıldızlı günler vs girmemis, tarife ismi olarak prime sınırsız düşün girmiş sadece. Bana gelen onay mesajinda da taahhütlü 790 TL gözüküyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X