Şimdi Ara

Türk Telekom Prime (70 GB + SSM 395₺) Yıldızlı Günler’e Özel Son Geçiş Tarihi 5 Mart! (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
823
Cevap
25
Favori
62.297
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

hoşgeldin sen de kulübe hocam

• Bende yeni kartı takip sms işlemlerini yaptım, uygulamada önce 800 lira göründü, sonra 410 düştü ama hala olması gerekenden 130 lira fazla, gün içinde düşer umarım, yoksa uğraşacagız anlaşılan.

Bulunduğum yerde çekim kalitesi şu an için 👍

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yıldızlı günler girip girmemesinin hiçbir önemi yok, o tarihlerde zaten yıldızlı günler kampanyası var, yıldızlı gunler kampanyasının uygulanmaması dusunulemez. 395 TL olması lazım taahhutlu. Ben bunu daha önce yazdım. İnsan düzgün bir sistem yapar, nitekim sistemleri tanımadı. Şu an taahhütlü olarak 950 TL gorunuyor prime sinirisz 70 tarifesi TTNet sitesinde. Bizimki 790, o halde bugünkü tarife de değil fakat yıldızlı günleri girmemeleri bizim suçumuz değil. O tarihlerde yeni yıl.uzerine yıldızlı gunler tarifesi var. Sadece yeni yıl tarifesini kim niye alsın, sistemleri aynı anda yıldızlı günler girilip girilmemeisne gore iki tarife satamaz. Bu dolandırıcılık olur.

• kaju waffle K kullanıcısına yanıt

e ama böyle oldu, bizlerde yeni yıl görünüyor sadece, yıldızlı günler görünmüyor.

• Bende de ayni. Bakalım bir 6 saat gecsin. Belki düzelir. Düzelmezse onayı verir, hakem heyetine başvururum.

siz nerden başvuruyu yaptınız?

• kralkarga kullanıcısına yanıt
    Online başvuru yaptım. Sonra müşteri hizmetleri aradi, telefonda anlaştık ve 1 gün sonra dijital kurye kartımı getirdi, orada sözleşmelere dijital imzalarimi attım.

sağlıklı şekilde geçiş yapmış bi arkadaş sözleşmesini kontrol edip paylaşsa bizle belki daha sağlıklı olacak.

• Kampanya bitti mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türk Telekom Prime (70 GB + SSM 395₺) Yıldızlı Günler’e Özel Son Geçiş Tarihi 5 Mart!

Onay vermeli miyim anlamadım. Tarifemde de Uğurlu yazıyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Detone74 nikli arkadaş 3 gün önce şu mesajı yazmış:

Hattım şuan açıldı söz yazıp 5555 e gönderdim bu mesaj geldi

12 fatura donemi Turk Telekom mobil faturali tarifelerde kalma sozunuze tarifeden 1700 TL yerine ayda 910 TL ye yararlanmak ve bir ay gecerli 20GB interneti 135 TL yerine ucretsiz kullanmak icin SMSi ONAY yazip cevaplayin. Yeni Yil Kampanyasindan faydalandiginiz surece taahhutlu ucretiniz 790 TL olacaktir. Taahhude uyulmadiginda yararlanilan indirim ile kalan ay ucretler toplamindan lehinize olanina ek olarak 20GB internetin bedeli olan 135 TL yansitilir. Onay SMSi 2,08TL B001

Dün de bu mesaji yazmis:

Yaklaşık 9 saat sonra bu mesaj geldi. Ek birşey yapmadım.

Yildizli Gunler Kapsaminda mevcut tarife ucretinize ek olarak 395 TL indirim hattiniza tanimlanmistir. Tarifenizden taahhutlu olarak faydalaniyorsaniz tarife ucretiniz 395 TL, taahhutsuz olarak faydalaniyorsaniz 1185 TL olarak guncellenmistir. B001

Bunun üzerine ben de onay yazıp gönderdim bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaju waffle -- 6 Mart 2024; 14:18:3 >

• Bende 4 mart günü numaramı taşıdım, perşembe günü hattınız açılır dediler. Bayiden yaptım işlemleri. Hat açılınca Onay ve Söz smslerini atmamı istedi ama herkesde sanırım şu an problem var. 345 tl olan yıldız prime paketi seçmiştim bende. Ne yapmak lazım, sms atmadan önce direk müşteri hizmetlerini mi aramalıyım?

hayırlısı olsun artık hocam, bekliyoruz bi umut diyerek

• GANN1CUS kullanıcısına yanıt

Ben şimdi türk telekomu aradım, yıldızlı günler ile geçiş yaptığınız için o kampanya ile başlayıp, seçtiğiniz fiyat ile başlarsınız dedi. SMS kısmında gözüken fiyatın kampanyasız olduğunu ve sisteme indirimli girileceği söylendi. Bakalım ne olacak.

• GANN1CUS kullanıcısına yanıt

sözleşmenize baktınız mı? orda yıldızlı günler görülüyor mu peki?

• kralkarga kullanıcısına yanıt

Bayiden yaptım sözleşmeyi kontrol etmedim. Bir problem olursa bayiye gideceğim. Telefon yarın sabah Türk Telekoma geçmiş olur. O zaman sistemde görebilirim heralde sözleşmeyi.

• 12 fatura donemi Turk Telekom mobil faturali tarifelerde kalma sozunuze tarifeden 835 TL yerine ayda 445 TLye yararlanmak ve bir ay gecerli 20GB interneti 135 TL yerine ucretsiz kullanmak icin SMSi ONAY yazip cevaplayin.Yeni Yil Kampanyasindan faydalandiginiz surece taahhutlu ucretiniz 390 TL olacaktir.Taahhude uyulmadiginda yararlanilan indirim ile kalan ay ucretler toplamindan lehinize olan tutar yansitilir.20GB internet bedeli olan 135 TL cayma bedelinize dahil edilecektir. Onay SMSi 2,08TL B001

Arkadaşlar neden tutar yüksek görünüyor?

• Mustafa Erpek kullanıcısına yanıt

Dilekçe verdirdim. Benim sorun buradakilerden farklı sanırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kampanya bittimi

• Oduncu28 kullanıcısına yanıt
    Bitti, daha doğrusu bu fiyatlara bitti. Benim 395 TL 70 GB en yüksek paket için 815 ve 950'lik iki benzer taahhütlü paket gözüküyor şu an.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaju waffle -- 6 Mart 2024; 16:58:17 >
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.