Şimdi Ara

Türk Telekom Prime (70 GB + SSM 395₺) Yıldızlı Günler’e Özel Son Geçiş Tarihi 5 Mart! (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
823
Cevap
25
Favori
62.230
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu şekilde önceki kampanyadan alan cok var. Bende onlara guvenip aldim. Krkmz hocam yazmıştı baktim eskinkampanya için de aralikta alanlar olmus kasimda biten paketi. Başvuru tsrigi ve fiyatı baz alınıyor. Kampanya olmazsa bile sikayetle hallederler. Bende yarin bekliyorum kuryeyi.

@Ismailb @Weezer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SYLAS -- 8 Mart 2024; 14:55:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SYLAS S kullanıcısına yanıt

Ben başvuru yaparken müşteri hizmetleri yetkilisine özellikle sordum bugün son günü başvuru yaparsam kampanyalı fiyattan yararlanabilir miyim hattım sonuçta 8 - 9 mart gibi açılacak dedim. Sorun olmaz önemli olan başvuru tarihiniz, şartları karşılıyorsunuz indirimli fiyattan yararlanırsınız denildi.

• OkumadanAlma kullanıcısına yanıt

bende hala yazmıyor yıldızlı günler, en baştaki gibi hala, tarife doğru ama kampanya yok,2 günden fazla oldu düzelmedi

• Ismailb kullanıcısına yanıt

aynen sonuçta paketi gece 12ye kadar da online başvuruya açıyorlar vermeleri şart hocam. Beni arayana bende fiyatı sordum ettim indirimli fiyatı seçtik vs. Sorun olsa dahi seçtiğim paket ses kayıtları ortada.

• bugün için kurye randevusu oluşturmuştum, bu saate kadar gelmeyince mh'yi aradım akşam 20:00'a kadar vakitleri var diyor, İş yerinde o saate kadar mesaiye kalmıyorum maalesef edim. e-sim olayını sordum bayiiden 250TL karşılığı alabilirsiniz dedi. baktım bu iş böyle olmayacak tamam hanımefendi iptal edin, gelmesin kurye dedim. talep aldı, gelse de evrakları teslim almayın tamamdır dedi. başlamadan bitti maceramız :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BuMé®@NG -- 8 Mart 2024; 16:41:2 >
  • 4 Mart'ta TT' a başvurdum 6 Mart'ta geçtim. Söz yazip 5555 e mesaj attım. Gelen mesajdaki tutar yüksek olunca müşteri hizmetlerini aradım. Gönül rahatlığıyla onay mesajı atabilirsiniz en kısa zamanda tanımlama yapılır dedi. Onay mesajını attim. Ertesi gün baktım güncel tutar 577 TL. Bir daha mh aradim basvurdugunuz yere gidin dilekçe verin dedi diğeri 24 saat bekleyin dedi. Bugün görüştüğüm MH de yukardan gelen bilgi bekleyin düzelecek şeklindeymiş dedi. Peki biz bu strese neden katlanmak zorundayız çözemedim.

• yasin613 Y kullanıcısına yanıt

bu tam bir kısır döngü. ben de bir şekilde mt ulaştım. manuel olarak düzeltme yapılacak dedi. bekleyelim bakalım. tarife uğurlu 10gb yazıyor uygulamada

• geçiş yaptığım bayiyle konuştum bende. Tekrar sms gönderilcek smsi bekleyin tarzında bişey dedi, genel bi sorun var herkese yansıyacak sıkıntı olmaz dediler bayiden.

• Ben de MH aradım fakat özetle bekleyin dediler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • anvil kullanıcısına yanıt

Ben de ulaştım 145 tl görünüyor sorun yok dedi, online işlemlerde 190 görünüyor dedim düzelir dedi. Bekleyeceğiz fatura kesimine 19 gün var düzelir herhalde.

Edit : Bu 20 gb ı neden zorla veriyorlar anlamıyorum. İhtiyacım yok almak istemiyorum ama onay sms ine bağlamışlar 135 tl yi hemen taahüde ekliyorlar. İsteğe bağlı yapmaları gerekirdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasin613 -- 8 Mart 2024; 19:23:13 >
  • Türk Telekom Prime (70 GB + SSM 395₺) Yıldızlı Günler’e Özel Son Geçiş Tarihi 5 Mart!

6 mart sabah aktivasyon mesaj şimdi geldi. Bu arada kimseyi aramadım bekledim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anexilea -- 8 Mart 2024; 19:42:20 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • GANN1CUS kullanıcısına yanıt

Şimdi böyle bir mesaj geldi Türk Telekom'dan içim rahatladı. Geç olacak ama herkesin ücretini güncelleyecekler galiba :)

Türk Telekom Prime (70 GB + SSM 395₺) Yıldızlı Günler’e Özel Son Geçiş Tarihi 5 Mart!
  • Bana da 395 olduğunu söyleyen mesaj geldi

• Yanlış tarifede olup düzeltilen var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: GANN1CUS

Şimdi böyle bir mesaj geldi Türk Telekom'dan içim rahatladı. Geç olacak ama herkesin ücretini güncelleyecekler galiba :)

Talep-sikayet mesajı mi yazmistiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaju waffle -- 8 Mart 2024; 21:2:29 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ekomeko E kullanıcısına yanıt

İçerden geçişlere faturasıza geçiş blöfüyle veriliyor 254 TL'ye.

İçerden geçenlere Tivibu hediyesi yok.

• GANN1CUS kullanıcısına yanıt

Yani, anlattığım gibi. Strese telaşa gerek yok.

Tarife yanlış değilse,seçilen tarife doğruysa sıkıntı çıkmaz. Geç ilerliyor süreç. Önceki Yıldızlı Günlerde de aynısı oldu.

• yasin613 Y kullanıcısına yanıt

Bende bekliyorum bakalım ne olacak

• Düzeltme smsi gelmiş. Haydi hayırlı olsun. 1 sene daha kafamız rahat

• Banada yıldızlı günler mesajı geldi fiyat düzeltildi. Yildizli Gunler Kapsaminda mevcut tarife ucretinize ek olarak 395 TL indirim hattiniza tanimlanmistir. Tarifenizden taahhutlu olarak faydalaniyorsaniz tarife ucretiniz 395 TL, taahhutsuz olarak faydalaniyorsaniz 1185 TL olarak guncellenmistir. B001

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.