tanımlı hediyeniz var mıydı? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Türk Telekom Prime (70 GB + SSM 395₺) Yıldızlı Günler’e Özel Son Geçiş Tarihi 5 Mart! (37. sayfa)
-
-
Hediye internet varsa hediyeyi kullanır. Hediyeler bitince kotadan harcamaz,harcamaması lazım.
Şuan hediye 20 GB yada Sil Süpürden gelen internet varsa önce hediyelerden harcar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu konuyu konu dışına taşırmamak için müsait zamanda PM olarak atayım.
Büyük ihtimalle hediye olan internetten gidiyor dediğiniz gibi ama bana biraz saçma geldi.
-
-
yakınlarda buna benzer kampanyalar olurmu tarifem biticek 30 gb 405 tl istiyorlar
-
2021'den beri Turk Telekom SSM'li paket kullan biri olarak cevaplayayım
- 4K izliyorum youtube'dan. Çözünürlük kısıtlaması yok
- 400-500 GB'a kadar kullandığım oldu aylık bir limitle karşılaşmadım.
- Paylaşım yapabilirsiniz sıkıntı yok, sadece paylaşım yaptığınız cihazın güncelleme, dosya indirme vb. işlemler yapmamasına dikkat edin, böyle bir durumda güncellemeler 70 GB kotanızdan düşecektir.
- 3. sorudaki cevabımla aynı.
PC'ye paylaşırsanız bağlantı ayarlarından tarifeli bağlantı seçin birde. Yoksa onedrive eşitlemeleri, windows güncellemeleri vs. paketinizi bitirecektir.
-
türk telekom tarifem bitti 70liraydı 8gb . en ucuz 1gb 305 tl diyor müşteri temsilcisi şuan ne yapabilirim ? hepsi pahalı .geçebileceğim paket ne olabilir çok saçmaladı fiyatlar
-
Bazi taktikler var arastir ana konusunda daha ucuxa alabilirsiniz
bana hala indirim smsi gelmedi arkadaslar, hatta 2 gündür sabah Taahhüt vermediyseniz 1700 yerine 910 ödemek icin SOZ yazın diye sms geliyor. (Hat acıldıgında taahhüt vermiştim zaten)
benim gibi bekleyen var mı hala? 8 Mart 01:00 civarı hattım aktif olmuştu. Bu gece 3 gün olmuş olacak artık.
-
vermiş olaydınız sms gelmemiş olurdu .
uygulamadan bakın belli olur .
Müşteri hizmetlerinden de danışabilirsiniz
ONAY mesajı gönderdiğinizi gösteren ekran görüntüsünü de atabilir misiniz?
-
müşteri temsilcisinden 1 haftadan fazla oldu başvuru yaptık hat taşımayla, hala sonuçlanmadı. onay gelecekmiş de bilmemne, 20 gb 195 lira. bu sorunyaşayanlar var mı
-
Hangi tarifeyi seçmiştiniz,var mı düzelme Taahhüt ekranı düzelsin yeter,oraya Yıldızlı Günler Taahhütü yazısı düşsün gerisini dert etmeyin. Şuan taahhüt ekranında hangi taahhütler var ayrı ayrı?
-
Resmin aşağısında Y.Günler mi yazıyor görünmüyor ne yazıyor en altta.
Bundan fazlası yazmıyor aynı şekilde yazıyor. Belki bilgisayardan girişte daha fazla ayrıntı olabilir. Teşekkürler bu arada yardımlarınız için.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Senin 395 TL olması gerekiyor dimi taahhütlü fiyat? Sınırsız Düşün 70 GB mıydı sizin ki?
Evet doğru 395 TL olması gerekiyor. 1000TL'nin çok üzerinde bir fiyatla açtık sonra 1100 oldu sonra 700lerde bir şey en son 520 TL'de durdu bir kaç gündür.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X