Valla hocam hem bayiden hem müşteri hizmetlerinden hem de online işlemlerden hepsinden yazdım. Online işlemlerden oluşturduğum şikayet hala açık o yüzden orayı ekleyebilirim. Müşteri temsilcisi yoluyla mı yoksa bayi yoluyla mı oldu ben de bilmiyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Türk Telekom Prime (70 GB + SSM 395₺) Yıldızlı Günler’e Özel Son Geçiş Tarihi 5 Mart! (33. sayfa)
-
-
bende de tamamen aynı sizinki gibi 285 lira uğurlu 20 gb. Bekliyorum bakalım
-
5 Mart başvuru tarihim randevu için 7 mart ayarlamıştım ama gelen giden yok, whatsapp hattına da yazdım kimse cevap vermedi süreç ne kadar sürüyor bilen var mı ?
-
Bu sabah onay verdim ama hala yıldızlı günler indirimi aktif olmadı, umarım yine telekom kazığı yememişizdir.
-
eyvallah ustad. benimde bu gece taşıma işlemi tamamlanacak, 5 mart 21:00 civarı taşıma yaptırdım bayiden. Simkartımı aldım bekliyorum. Hat aktifleşince Söz ve Onay sms lerini atmamı söyledi bayi banada. Süreci paylaşırım bende aksi durumları. (395 TL lik paket secmiştim bende)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SecurityMJ -- 7 Mart 2024; 21:50:27 > -
Benim bu gece 2de hat açılacak bakalım bu pakete sorunsuz geçebilecek miyiz...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
70GB+ sınırsız tarifeye geçtim şimdiiiii Asıl soru şu ;
1-sınırsız bahsedilen sosyal medya örnegin youtube netflix vs hangi çözunurlukte sınırsız..
2-bu sınırsız ne kadar sınırsız bellı bir limiti varmi snırsız kısmıda 100gbmi? kotası varmı
3- youtube netflix gibi video içeriklerni tvye aktarsam sınırsız olcakmi? örnek mi box alsam akıllı tv yapsam eski 1080p 55 inch tvmi yazlıkta kullanırım ozaman antenle vs ugraşmam
4- bu sınırsız kısımda diger tablet tv ile interneti paylaşamiyor sadece kenditelefonumuzmu olmak zorunda
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aykutasil -- 7 Mart 2024; 22:39:17 > -
Bugün kurye geldi. Kimlik taraması, yüz tanımlama fln yaptı. Adam bir saat ugrasti taramak için acemi heralde. Benim de dalgınlığıma geldi kimliği almayı unutmuşum akşam 8 den sonra çalışmıyormuş aradım ulaşamadım. Adam da farkına varmadı heralde kendi de dönüş yapmadı. Yarın arıcağım. Kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum ne olur ne olmaz alo 199 dan iptal ettirdim. Yani akşam akşam iş açtık başımıza. Yarın yeni kimlik çıkarıcam. Bu arada sms fln gelmedi ne zaman taşıma işlemi gerçekleşir ? İndirdiğim formda 00:00-07:59 işaretli.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Geçmiş olsun. Hocam hattı aldıysanız tt mobil uygulamasından aktivassyon yapmanız lazım. Sonra 2güne açılıyor.
-
Mobil uygulamadan numara taşıma bölümündeki tarifelerde benim seçtiğim tarife var ama 1000 dk 10 gb 145 TL idi. Burada 290 TL çıkıyor ?
Numara taşıma degil misafir islemlerinden hat aktivasyonda
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SYLAS -- 7 Mart 2024; 23:20:26 >
-
Bekleyelim belki indirim mesajı gelir üst mesajda yazılmış zaten
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
-
Sizin tarife taahhütlü güncel fstura rakamları düzeldi mi sonra?
Şuan sizin durumunuzda olan yeni hattı açılan kişiler var ve telaş halindeler güncel fatura yüksek olduğu için. Siz anlatın da, rahatlasınlar. Sizin güncel fatura kaç saat sonra düzeldi.
Faturası yüksek olanlar Btk ya yazabilir . 10 Gün içinde cevaplayıp düzeltirler .
Yıldızlı günler indirimi tanımlandığında Faturanız düşecektir .26 Mart a kadar düzeltilir .Düzeltilmez ise 1 sonra ki faturanızdan düşer .
Yıldızlı günleri tanımlayamaz iseler size %delik indiirm tanımlarlar yine düşer faturanız .
-
ONAY yazıp 5555 'e gönderdiniz mi?
Benim de hattım açıldı sms gönderdim 345 lira yerine 450 yazıyor düzelir herhalde, yalnız hız çok iyi Vodafone'un 2 megabit çektiği evimde 75 megabit download 5 upload veriyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X