Şimdi Ara

Turk Telekom Ses Kalitesizliği... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
8.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hattınızı volte destekli cihaza takın sonra kendi telefonunuza takıp kullanmayı deneyin .

Turkcell ilk başta benim cihazı da tanımamıştı
  • sis651 kullanıcısına yanıt
    2g de vodafone de full çekmesine rağmen sesin kesik kesik geldiğine şahit oldum

Telekom un da tek kademe ÇEKTİĞİ yerde çok rahat konuşturduğuna da

şuan şebeke meşgul uyarısı neredeyse yok bildiğim kadarıyla çağrı başlatamama oranlarına btk ceza yazıyor
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Telefonda bu desteği aktif etmediler. Cihazın yurt dışı modellerinde VoLTE aktif, Türkiye modellerinde bu şekilde gözüküyor;

Turk Telekom Ses Kalitesizliği...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim demek istediğim Türkiye de volte kullanabildiğin telefona HATTINI takıp hd ses aktif hale getirip hattında numaranda

kendi telefonuna takıp kullanamıyor musun ?
  • Operator destegi lazim, bendede volte var operator destegi olmadigi icin kullanamiyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Sizin ne dediğinizi anlıyorum. Hattımda VoLTE aktif, S7 edge'e takip aktif etmiştim. Fakat telefonda VoLTE pasif durumda. Diğer ülkelere Android 7 güncellemesi ile VoLTE desteği verildi, Türkiye cihazlarına Android 8'le bile gelmedi bu özellik. Size attığım bu görsel de "*#*#4636#*#*" ile görebildiğim bir menü. Telefonun normal ayarlarında VoLTE'nin "v"si geçmiyor.

• konuda okumuştum s6 da da vardı Türkiye rom yükleyerek yapabiliyorlardı UĞRAŞTIRICI bir iş
  • Benim gozlemledigim kadariyla sebeke ici gorusmelerde operator farketmeksizin pek sorun olmuyor. Ama farkli operatorlerle yapilan aramalarda ciddi konusma bozuklugu olabiliyor.

Telefonun garantisini etkilememek için şimdilik uğraşmıyorum o tarz işlerlerle. Ya da direkt VoLTE destekli bir cihaz almayı düşünüyorum. Operatörlerin bu cihaz destek yelpazesini genişletmeleri lazım. Adamlar ağırlıklı olarak Apple ve Samsung'a çalışıyorlar, Xiaomi'ler falan adam yerine koyulmuyor.

• Dediğiniz gibi, bu durumu ben de yaşadım Turkcell'de.

Benim cihazımda VoLTE yok, konuştuğum arkadaşın telefonunda da VoLTE yok. İkimiz de Turkcell kullanıyoruz. Ses inanılmaz kaliteli geliyor.

Bu nasıl oluyor sis651? Şebeke içi görüşmelerde farklı bir codec mi kullanıyor Turkcell? Bant genişliği daha mı fazla oluyor?

• çok deli paralar dönüyor bu işte
    bizim programı android den ios geçirmeye çalışıyorlar hala çalışıyorlar yapacaklar ama ne zamana
    İşbirliği yaptıkları, taksitle cihazlarını sattıkları markalara destek veriyorlar. Xiaomi gibi markalar işlerine gelmiyor tabii. Dual SIM destekli telefonları sevmez operatörler.

• 2 taraftada 3g varsa sinyal seviyesi iyiyse ses net geliyor

• Elmandrill E kullanıcısına yanıt
    Evet dostum. Bu kalite tutturulsa, VoLTE'ye çok ihtiyaç kalmaz bence. Gayet yeterli bir kalite.

• Vodafone dada ayni 3gden aradigin kisi vodfone ve 3g ise ses gene net oluyor.

• Bende Vodafone'dan TT'ye geçtim daha uygun ama ses kalitesi yerlerde... ben yıllarca Vodafone'u gömdüm ama ses kalitesi ve özellikler olsun Vodafone daha iyiydi. TT'de VoLTE kullanamıyorum faturalı olman lazım diyor e kullanmasak arama sesi rezalet ötede kötü. Bu soruna nasıl çare bulabilirim?

• quote:

Orijinalden alıntı: AirSupport

Bende Vodafone'dan TT'ye geçtim daha uygun ama ses kalitesi yerlerde... ben yıllarca Vodafone'u gömdüm ama ses kalitesi ve özellikler olsun Vodafone daha iyiydi. TT'de VoLTE kullanamıyorum faturalı olman lazım diyor e kullanmasak arama sesi rezalet ötede kötü. Bu soruna nasıl çare bulabilirim?
    Onun caresi yok ne yazik ki.

Ses kalitesine onem veriyorum diyorsan lifecell gecebilirsin (tarifeleri daha iyi), veya vodafone a donus yap?

• Jakosez J kullanıcısına yanıt
    Hocam paketin uygunluğu nedeni ile geçmiştim çözmezlerse VF döneceğim böyle rezillik olamaz.

• Harika.

Vodafone kullanmadım hiç. Bu özelliğin Vodafone'da da olduğunu duymak sevindirici.

Türk Telekom kullanıyordum 3.5 ay öncesine kadar. Hiç bu netliği yaşamadım doğrusu.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.