Şimdi Ara

Turk Telekom Ses Kalitesizliği... (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
91
Cevap
0
Favori
8.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
    eğer ticari olarak böyle birşey yapıyorlarsa, bu bir ticari kazanç değil zarardır, işim gereği çok yoğun bir telefon kullanımım var, ve aradığım insanların operatörünü seçme şansım yok, bu yöntem ile sadece aile içi sözünüzün geçtiği kişilere yönelik bir kazanım yaratılabilir.
  • Vallla bu ses olayına ben akıl sır erdiremedim kimi diyor robot gibi kimi diyor gayet guzel. Yani ben turkcell eşim tt kullanıyor ama gayet normal sekilde alabiliyorum sesini. Telefonda iphone 5s kullanıyor. O yuzden bana garip geliyor bu konu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yine mi bu konu.

30 kez söyledim, TT'nin gerek şebeke içi gerek şebeke dışı aramaları vasattır. Ha bunu en net Turkcell ve Vodafone'dan o an arama yaptıktan sonra anlarsınız.

Whatsapp'tan falan ses kaydı at daha iyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Backspace7 kullanıcısına yanıt
    KULAKLARINDA sorun var anlaşılan hd ses yok iken nasıl duyuyorlardı konuşuyorlardı acaba
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Kulaklarım saglam gayette karsı tarafı iyi sekile anlayabiliyorum. Sanırsam anlayamayanlarda sorun var. Goren de her konusmaları hd ses ile yapıyorlar zannader

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Backspace7 -- 2 Ekim 2019; 9:3:53 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • O volte mobil veri kullanıyor! internet paketim yokken turkcell'de TL lerimi yemişti.
  • maaart M kullanıcısına yanıt
    Gerçekten çok iyi bir tespit olmuş. Durum bence de aynen dediğin gibi. Ellerine sağlık.
  • maaart M kullanıcısına yanıt
    turkcell midemi bulandırıyor artık.
    diğerleri de kötü ama böyle sinsi değiller en azından.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimkisi sadece durum tespiti-gözlem belki gunahini alıyoruzdur, bu kadar takılmayın...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.