Şimdi Ara

Türk Telekom Sorunu İçeri Yardım Edin!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • TTNet evde internet kullanıcısıyım sorunum bazı sitelere girebiliyorken bazı sitelere giremiyorum. TTNet' i aradık (444 1 444 hattını) bizlere bölgede arıza oldugunu söyledi. Bende tabii inanmadım gittim komşunun interneti ödünç aldım baktım benim internetimde girmeyen sitelere onda giriyor! ve sununda farkına vardım http:// kullanan sitelere giremiyorum https:// kullananlara giremiyorum. Şimdi %90' ınız güvenli internet diyeceksiniz biliyorum ttnet işlem merkezinden kapatıyorum kapanıyor ama sorun hala daha devam ediyor şikayet ettim hiç geri dönüş yapmıyorlar. Sonra facebook dan yazdım aradılar konuştuk bize arıza oldugunu söyledi ve arıza kaydı vs. yapmadı. Bu sorun geçen seferde olmuştu 444 1 444' ü aradık arıza kaydı oluşturdular çözdüler. Şimdide arıyoruz arıza var diyor bölgede içimden şöyle diyesim geliyor: "Lan or.ço ları madem bölgede arıza var neden komşunun nette giriyor." diyorum ama beni dinleyen yok :( . Bi bilginiz vs. varsa lütfen söyleyin.
    Not: Faturayı ödedim her zamanki gibi aynı hızımdayım.
    Denediklerim: Pratik çözümü indirip yapmak (oda 444 1 444' ü arayın dedi).
    TTNet güvenli interneti kapatmak
    VPN Kullanmak (hotspot shield kullandım onuda açınca internet gidiyor ag ve paylasım merkezini açıyorum oraya birşey gelmiyor.)
    Bu kadar :) en yakın zamanda yanıt verirseniz sevinirim.
    Şimdiden Teşekkürler :)

Not: Sorun çözülmüştür bu salakça problemi yaşayan arkadaşlar icin çözümü göstereyim. TTNet online işlem merkezinden tüketici şikayeti oluşturun ondan sonra adamlar bakıyo bi 3-4 gün son hat kiminse arıyorlar bi kontrol edin fln diyorlar sonra çözülüyo nedenide TTNet' in güncelleme yapmamasıymış artık ne alakaysa bu şekilde yardım eden smart0201 e çok teşekkür ederim bay :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmet Demir122 -- 7 Haziran 2019; 14:57:42 >

• orda "https:// giremiyorum demişim https:// giriyor k.b. aceleden yanlıs yazmısım :)
  • Müşteri hizmetlerine küfürsüz bir şekilde bölgede arıza varsa yan dairede nasıl bağlanıyorum diye sorun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miga

Müşteri hizmetlerine küfürsüz bir şekilde bölgede arıza varsa yan dairede nasıl bağlanıyorum diye sorun ?
    Açmıyorlar ki söyleyeyim. 2kere facebook üzerinden ulaştım adamlar arıza var diyor sizin dediğinizi söyledim.
  • arkadaşlar nerdeyse 60 kişi okumuş sadece 1yanıt var lütfen cevap verin aşırı kötü bir durum oyun oynıyacam zula pubg vs. girmiyor her dakikada bela okuyom bune ya lütfen cevap verinnn
  • modem hat değerlerini paylaş
  • smart0201 kullanıcısına yanıt
    Cahilldiğimden dolayı özür dilerim ama hat bilgileri ne demek :) Özür dilerim hiçbir bilgim yok :(

Türk Telekom Sorunu İçeri Yardım Edin!
  • Dns ayarlarini degistirin , modemdeki guvenlik duvarini kapatin , modem wan ayarlarinda proxy.... Bolumun aktif hale getirin
  • Ahmet Demir122 A kullanıcısına yanıt
    hat interleaved modunda çalışıyor bu yuzden ping oluyor
    hat fast path moduna alınmasını isteyin
  • M_aTRa_X kullanıcısına yanıt
    Dns ayarlarını hem modemde hemde pcde hemde otomatik. Değiştirince hiçbir faydası olmuyor. Güvenlik duvarı demişşsiniz araştırdım herhalde firewall o zaten girdigimde kapalıydı. wan ayarlarında da proxy ye dair hiçbir şey bulamadım modemim: Air5444TT lütfen yardım edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmet Demir122 -- 6 Haziran 2019; 11:22:0 >
    Yalnız bunu müşteri hizmetlerinden istemem imkansız arıyorum 444 1 444 bitane robo kadın cikiyor bölgenizde 31 temmuza kadar arıza oldugunu ve internette kesinti yaşanacagını söylüyor. facetende ulaşıyorum adamlar arıza diyo baska bi boq demiyo. Geçen seferde böyle olduydu şans eseri 444 1 444 bizi müşteri hizmetlerine bagladı oda arıza kaydı oluşturdu ertesi güne hiçbir şey kalmadı. Adamlardan arıza kaydı dileniyoz yapmıyorlar. Lakin bu modemden ve online işlem merkezinden yapılabiliyorsa nasıl oldugunu söylerseniz hemen yaparım.
    internet hatini sifirlamasi gerekiyor bölge de genel arza olsa surekli kopma olur
    Hocam internet gitmesin. Şifre değişmesin hız normal olsun şartlarım bu şekilde bunlar olcaksa sıfırlayabilirim.
    (Nasıl sıfırlanacagını bilmiyom k.b. yazarsan olur)
    Turk Telekom yapacak Vdsl de destekliyor hattiniz
    Alınmayın ama turk telekom hiçbir bok yapmıyor. arıyorum şu nalet olası robot kadın arıza diyo başkada bir bok demiyor. Ne yapmam lazım türk telekom keyfine gelip modemi mi resetlicek? Lütfen benim yapabilicegim çözümler söyleyin ben bunlarla muhattap olmak istemiyorum hiçbir bok yapmıyorlar anca arayınca hız testi yapıyorlar baskada bir bok yapmıyorlar. elle yapabilecegim bisi varsa söyleyin..
    Turk Telekom Port sıfırlaması yapacak siz yapamazsiniz
    Nasıl olucak o?
    buraya mail atın durumu söyleyin oyunlar ping oldugunu vs yazın
    ozelmusteriyonetimi@turktelekom.com.tr
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.