Şimdi Ara

Türk Telekom Statik İP sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, Türk Telekomdan statik ip satın aldım kamera için, dışarıdan başka bir bilgisayardan bu ipye giriyorum zar zor şifre ekranı açılıyor girişe basıyorum bazen 10-15 dk sonra arayüz geliyor bazen o bile gelmiyor, anlayacağınız aşırı yavaş hatta bağlantı gidiyor arada, bu sorunun sebebi nedir acaba ?

• İnternet kullanımı yoğunsa, ek olarak modem güvenlik duvarı aktifse bu tip sorunlar yaşayabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turkforce

İnternet kullanımı yoğunsa, ek olarak modem güvenlik duvarı aktifse bu tip sorunlar yaşayabilirsiniz.

Modem 2005 yılından kalma bir bilgisayar bir telefon birde İP kamera bağlı, yoğun kullanım yok ve firewall devre dışı, modemin eski olmasından kaynaklanıyor olabilir mi hocam ?

Modem bu :)http://www.teknosa.com/urunler/125430085/airties-rt205-125g-kablosuz-adsl-modem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msaidb -- 17 Haziran 2016; 22:34:17 >
  • Modemin eski olmasıyla ilgisi yoktur ama hız düşükse ondan dolayı sıkıntı yaşıyor olabilirsin.
    VDSL mevcutsa en azından 2Mbps upload olduğu için rahat edersin.
  • msaidb kullanıcısına yanıt
    Modeminiz artık kaldırmıyor olabilir.
    Modemleride bilgisayar gibi düşünün.Aşırı yüklendiğinizden giriş ekranı bile açılmıyor.
    Tavsiyemiz modemi müzeye kaldırmanız ve yeni bir modem almanız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • NitroNos kullanıcısına yanıt
    Haklısınız, aslında aynı ağda bağlanırken sıkıntı olmuyor fakat statik ip ile dışarıdan bağlanırken sıkıntı oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turkforce

İnternet kullanımı yoğunsa, ek olarak modem güvenlik duvarı aktifse bu tip sorunlar yaşayabilirsiniz.

Saol hocam bizim kamera da dış ip girmiyordu güvenlik duvarı kapatınca açıldı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.