Şimdi Ara

Türk Telekom taahhüt uzatmalı mıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar türk Telekom daki taahütüm yarın bitiyor. Aslında netspeed için evrakları gönderdim. Ama kararsız kaldım hattım 16 mb kadar destekliyor 10-11 arası arası hız alabiliyorum. Netspeeddeki tek korkum cgn ip ping sorunu olursa oyunlarda özellikle cs go pes 19 myclubda sorun yaşarım diye korkuyorum? Tt yi aradım aynı paketi 16 mb 75 gb 61 tl 10 lirada alo telefon paketiyle 71 lira diyorlar kotayı 31 aralık öncesi olduğu için söylüyoruz ama yılbaşından sonra kalkacak diyorlar? Ne diyorsunuz evraklar netspeedde arayıp iptal ettireyimmi? geçmi kaldım? Hadi deneyim bi netspeed i sonra geçeyim desem yılbaşından sonra türk telekom fiyatları artar bayağı büyük ihtimalle bugün karar vermem lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay1910 -- 26 Aralık 2018; 20:30:14 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Hadi deneyim bi netspeed i sonra geçeyim desem yılbaşından sonra türk telekom fiyatları artar bayağı büyük ihtimalle bugün karar vermem lazım ne yapayım sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay1910 -- 26 Aralık 2018; 20:35:19 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • up
  • oktay1910 kullanıcısına yanıt
    2019 fiyatları zaten limitsiz Dünya paketi ben indirim bekliyorum Turkcell yeni paketlerindeki fiyatları güncellemiş

100 mbps 300₺ -> 200₺

35 mbps 170₺ -> 100₺

Telekom da buna göre indirim yapar bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba , ttnet 16 mbps 100 gb kotalı sözleşmem vardı. 63 tl ödüyordum 7 ocak ta da sözleşmem bitiyordu. Dün türk telekoma gittim. 24 mbs 30 gb kota için 56 tl onerdiler 2 sene taahhüt için...
    Benim olduğum bölge vdsl (hipernet) destekliyormuş(malesef fiber yok).
    35 gb lık tarifeye gecmek istediğimi söyledim 150 gb kotalı vs önerdiler tabi fiyat daha yüksek 90 100 tl civarı.

En düşük kotalı olan 50 gb olanı imiş onu istiyorum dedim 66 tl ye anlaştık zaten kota kalkacaktı sordum onlarda kalkacak merak etmeyin dedi.Siz demezseniz yüksek kotalı tarife öneriyorlar en düşük halini seçin tabi bunu yılbaşından önce yapmanızı tavsiye ederim.

Şu an 35 mbps sınırsız ınternete 66 tl ödeme yapıcam 2 sene boyunca...

Gün içinde hız geçişim tamamlandı kota yı kontrol edince de sınırsız olduğunu gördüm...
  • Hocam pinginizden falan memnunsanız kalmanızı öneririm. 31 Aralık'a kadar AKK'li bir pakete 24 ay taahüt verin, kafanız rahat olsun.

Küçük operatörlerin IP sayıları büyükler kadar olmadığından, CGN IP'ye alınma ihtimaliniz daha fazla.

İlla alınırsınız diyemem tabii, biraz da şans işi.

Ama şu kesin ki, 1 Ocak itibariyle, Türk Telekom'da sınırsız paketleri uygun fiyatlı bulmak yalan olacak gibi. Muhtemelen kotalı tarifeler falan yayınlarlar ayrıca.
  • tamyak kullanıcısına yanıt
    Herhangi bir türk telekom bayisinemi gitmek lazım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: oktay1910

Herhangi bir türk telekom bayisinemi gitmek lazım?
    Herhangi bir tanesi olabilir. Hatta 4441444 te olabilir... Ama işlemlerin daha hızlı olmasını istiyorsan senin santralinin olduğu bölgeye bakan turk telekom merkezine gitmeni tavsiye ederim.
    Özellikle farklı hıza gececeksen ben dsl den vdsl e gectim.
    Yarım saatte hız geçişim dahil hepsi tamamlandı...

Bu arada sıra alırken diğer işlem seçeneklerinden iptal diye sıra al...

Az önce hız testi yaptım
    DL 32,5
    UL 2,8
    PİNG 10
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.