Şimdi Ara

Türk Telekom tarife cambazlığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. 12 Kasım 2022'de türk telekoma geçişimi sağladım. Normalde ben enfes 6 seçmiştim ilk 3 ay 74 sonraki 9 ay 85 diye. Hattın yasal sahipliğini üzerime almayı düşünüyordum bunu müşteri temsilcisine anlattım dedi ki size 1 mi 2 mi neyse o kadar aylık kolay 4 tanımlayayım hattı üzerinize alınca enfes 6ya geçersiniz tarifeniz de sekteye uğramamış olur dedi. tamam dedim sözleşmeyi annem ben yokken imzalamış sözleşmede kolay 4 yazıyor. fiyatın yüksekliğinden dolayı hattı üstüme almaktan vazgeçtim müşteri temsilcisini aradım enfes 6ya geçirir misiniz diye 1 ay geçsin öyle dedi tamam dedim 1 ay geçti aradım geçişinizi sağlayamayız sözleşmede ne yazıyorsa o dedi. kasım ayının sonunda da uygulamada ferah 8 tarifesi çıkmıştı kabul ettim kimse aramadı aradım diyo ki hata olmuştur falan filan o tarife artık yok diye küfür edicem artık 4 gb internete enayi gibi 82 lira ödüyorum. bugün aradım dediler ki ayrılırsanız cayma bedeli çıkmaz ilk 3 ay cayma bedeli yok indirim bedeli yok diye şimdi ben başka bir operatöre geçersem veya faturasıza geçersem cayma bedeli çıkmaz değil mi laflarına güvenmiyorum alenen dolandırıldım. faturasızda hangi paketi önerirsiniz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Türk Telekom 5G
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.