Şimdi Ara

Türk telekom tarifeye ek cihaz alanlar bir bakabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün tarifeye ek cihaz aldım türk telekomdan. Ancak cihaz aldıktan sonra ing den ihtiyaç kredisi de açtılar ve eğer ödememi aksatırsam veya hattımı iptal edersem ing den borcu tahsil edeceklerini söylediler. Şuan hatta tanımli cihaz var ve faturada ödemesi gelecek. Aynı zamanda ingden hesap açılışı ve ihtiyaç kredisi adı altında bir de kredi var. Tekrar teyit için aldığım yerin sorumlusu ile konuştum sıkıntı yok dediler. Ben tt ye tt de ingye ödeyecek galiba. Böyle bir durumda olan veya karşılaşan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tt yi bilmiyorumda ben teknosadan akmıştım ingden kredi cekiolar teknosa ingden peşin alıyor parayı sen ingye her ay atmden parayı yatırıyorsun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bende anlamadım hocam TT yeni geçmiş sisteme. Öyle dendi. Eğer ödeme yapmazsam veya hattı kapatırsam ingden alacaklarmış parayı. Bakalım ilk ödemeden sonra belli olacak işlem. Eğer ben faturayı ödedikten sonra ing dende taksit eksilirse dedikleri gibi. Aksini düşünmek bile istemiyorum.

• Operatörden telefon ya da cihaz almanın nasıl bir avantajı okuyor? En son kontrol ettiğimde piyasa fiyatlarının %50 üstüne satıyorlardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matterdome -- 9 Ağustos 2019; 18:4:34 >
  • Bazen peşin fiyatına 12 Ay taksitli satışlar oluyordu..
    Malum Kredi kartı Taksit olayı yok.. Millette bu şekilde alıyordu.
    Normal de haklısın tabii. Fiyat çok artıyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lene -- 9 Ağustos 2019; 18:39:6 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İng ile Türk Telekom anlaşmalı. Tüketici finansman kredisinden faydalanmışsınız. TT'ye gidip fatura şeklinde ödeyebilirsiniz sıkıntı yok. Hattı iptal eder veya başka operatöre taşırsanız geri kalan taksiti ing'den ödemeye devam edebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi first9 -- 11 Ağustos 2019; 7:26:30 >
  • first9 kullanıcısına yanıt
    Bir tırsmadım degil. Peşin fiyatına 12 taksit ile aldım y5 2019 u faturaya ek dediler. Sonra mesaj geldi ihtiyaç kredisi diye ing den. Cep şubeden bir baktım üzerime kredi var. Aldığım yere danıştım sizin dediğiniz gibi olduğunu ben tt ye tt de ing ye ödeme yapacakmış. Bakalım artık hayırlısı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Teknosacell ile taksitle telefon almıştık. Normalde ayın 20si telefon faturamın son ödeme tarihiydi. 1 ay sonra şikayetlerimden dolayı operatör değiştirdim. Bu sefer cihazın parasını ing ye ödedim. Kredimin son ödeme tarihi 24üydü. Aradaki 4 gün sürede teknosacell den para ing ye geçiyor. İng başta parayı operatöre peşin veriyor. Sende de durum bu. Operatör değişirsen bu sadece paketinde faydalandığın indirimi geri ödersin. Taksitle ödemeye bankaya devam edersin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • skyrime2828 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, bilgi için. Emsal uygulamaları görünce içim rahatladı. Çünkü geçen sene başında da cihaz almıştım ama böyle bir uygulama ile karşılaşmamıştım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.