Şimdi Ara

Türk Telekom Telsiz Ücretini Devlete Vermiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mart ayı telsiz ücreti 9,43₺ hattımdaki bakiye 8,93₺. Hattımdaki bu bakiyeyi alıp devlete vermiyor kalan 50 kuruşu tarafıma borç olarak bırakabilir. Turkcell bu şekilde yapıyor bana. Hattımdaki lira devlete gideceğine internete vs abuk sabuk şekilde Türk Telekom'a gidecek bu şekilde. Midem bulanıyor Telekom anlayışlarından.

• Turktelekom ile Türkcell zaten şuan devletin . Hükümete hizmet ediyor.Neden Fiyatlar raydan çıktı zannediyorsunuz.
  • Operatörler telsiz kullanım ücretini sene başında tek seferde öder devlete. Operatörler bu ücreti kullanıcılardan aylık olarak taksit taksit tahsil eder.
  • efyavas kullanıcısına yanıt
    Etsin. Hattımda kaç lira kalırsa kalsın alıp borçdan düşsün. Turkcell 1 kuruş kalsa hatta tamam onu kesip borçtan düşüyorum diyor.
  • Orası öyle de fiyatlar vs zaten ortada da. Karşılaştırdığımızda Turkcell yine düzgün servisleri hizmetleri vs. Stabil bir kullanım var.
  • O tl ler başka yere gitsin ki , sen tekrardan vergi ödeyecek sin.Türkcell dede aynı şeyin laciverti.
  • Kafanı takma böyle şeylere dostum

• Matherson kullanıcısına yanıt
    Çıkıyorum TT'den zaten. Yedek hat olarak bile kullanılmıyor.
  • Yaziiiik vah vah nolur kal
  • maaart M kullanıcısına yanıt

Allah affetsin ilk defa kahkaha attım bir postuna.
  • 3 lirası zaten buhar olup gitti. Kalan son liraları Türk Telekom'a yedirmemek için numara taşıdım. Türk Telekom baktı numara taşıyorum. Kalan son bakiyeleri telsize kesti. Demek ki isteyince oluyormuş.

Türk Telekom Telsiz Ücretini Devlete Vermiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sene2024 -- 23 Mart 2023; 14:1:49 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.