Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM / TTNET IPTV (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
0
Favori
26.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Albani hocam !!!Sizi arayan buyuk ihtimal tellcom elemanlarıdır box denen olay Quiknet int baglantısı üzerinden veri saglayan cihaz ve bu modemi hediye olarak veriyorlar.
    Kısaca fiberoptik tesisat kurulmuş bölgeler için süper fırsat en azından bana göre.
    Bilişim şirketi Tellcom, yerin altına döşediği fiber optik kablolarla telefon aboneliğine gerek kalmadan internet hizmeti sunmaya başladı. İstanbul-Ankara arasındaki fiber optik kablo işletmeciliği hakkını 10 yıl süreyle kazanan ve İstanbul Büyükşehir Belediyesinden yerin altına inmek için izin alan şirket, ilk etapta Ataşehir, Bahçeşehir, Kemerburgaz, Çekmeköy ve İzmirdeki fiber optik kabloları döşeme işlemini tamamladı. İstanbulun yeni yerleşim bölgelerindeki hızlandıran Tellcomun tüketicilere sağladığı hizmet de Türkiyede bugüne kadar bireysel kullanıcılara ulaşan en hızlı internet oldu.
    QUiKNET 100 Mbit hızındaki internet hizmeti 109 TLden hizmete sunuluyor. 10 Mbit haricinde 20, 10, 5, 3 ve 1 Mbit hızında da internet bağlantısı sunan QUiKNET, aktivasyon, kurulum, ilk ay kullanımı kampanya ile ücretsiz sunuyor. 100 Mbit hızında internet hizmeti almak için standart modemler kullanılamadığı için QUiKNET bağlantıda kullanılacak modemi abonelerine hediye ediyor.
    Hız (Download) Hız (Upload) Kota Tarife Fiyat
    1 MB/s 1 MB/s Limitsiz 29 YTL
    3 MB/s 3 MB/s Limitsiz 39 YTL
    5 MB/s 5 MB/s Limitsiz 49 YTL
    10 MB/s 5 MB/s Limitsiz 69 YTL
    20 MB/s 5 MB/s Limitsiz 89 YTL
    100 MB/s 5 MB/s Limitsiz 109 YTL
    Bağlantı için telefona ihtiyaç yok
    QUiKNET, Türkiyedeki en hızlı interneti sunmasının yanı sıra bir yenilikle daha dikkat çekiyor. QUiKNETten 100 Mbitlik internet hizmeti almak için sabit telefon hattına ihtiyaç duyulmuyor. Bugüne kadar sunulan internet hizmetlerinin tamamında, sabit hatlı bir telefon numarasının kullanılması zorunluydu.
    İST-ŞİŞLİ BÖLGESİNDE TELLCOM OLSA BİR DAKİKA TTNET ABONESİ DURMAZDIM TELLCOMA GECERDİM.
    Albani hocam pm attım fakat ulaşmadı sanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andy1 -- 9 Aralık 2009; 23:15:30 >

• Arkadaşlar IPTV hakkında yapmadığım araştırma kalmadı en son ulaştığım bir numara var 444 4 953 buradan görüştüğüm şahıs ta detaylı bilgi veremedi galiba şuan test kullanıcılarına hizmet veriyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: nemecek

quote:

Orijinalden alıntı: Hiro Nakamura

sn. proaudio olayım sizinle değil kesinlikle yanlış anlaşılmasın.Sizin heves merak ve paylaşımınız için kendi payıma teşekkürler yoksa haberim bile olmayacaktı.
    Ben Türkiyede en nefret edilen telekominikasyon/iletişim firmaları anketi yapılsa 1 Numara çıkacağı kesin olan bir firmanın hizmet yetersizliği vurdum duymazlığı ve kalitesizliği ve üzerine yazıyorum.Birde kore japonya demeyelim 1080 için, bugün çanak+hd uydu ile 80'den fazla var TR.de.yaklaşık 10 adeti Türkçe.Bu arada o hızlarda o filmler izlenir ama internet stabil olur ve kopmazsa :-)

Şu an adsl tüm Türkiye'de sorunsuz mu ? Şu an TTTNET müşterilerinde sizce yüzde kaç müşteri memnuniyeti vardır ? 6 milyon müşterinin %1'i buraya yazsa kaç yapar?

Aldığımız hizmet içeriği Avrupa standartlarında mı ? Avrupa'da adsl kurulumu kaç günde yapılıyor, call center lara ulaşmak mümkün mü, ulaşırsanız bu hat normal telefon ücretinden daha fazla olarak mı ücretlendiriliyor, ankastrenize kadar geldiklerinde servis bedeli yazılıyor mu, adsl dışında aldığınız tüm ulusal hizmetler Avrupa standartlarında mı?

Verdiğimiz ücrette göre fiyat performans oranı iyimi ? Karşılaştırmak mantıklı olmayabilir ama benzinde fiyat performans oranı nasıl? ya cep telefonu faturaları? bir audi alsam onda nasıl olur?

Geçmişteki Dial-up'tan tutunda günümüzdeki ADSL VDSL2 v.s. biraz yağmur yağdığında bile sorunsuz mu ? sorunlu mu? hiç yaşamadım ya siz?

Yurt dışı çıkışımız yeterli mi ? mrtg raporlarını gördünüz mü hiç? yoksa bilgisi olmadan fikri olanlardan mısınız?

Müşteri hizmetlerinden memnunmusunuz ? %5 memnuniyetsilik iyi mi kötü mü? o bile 300.000 kişi yapıyormuş.

Ödediğimiz sabit ücret sizce yasal bir soygun mu ? bakır kabloyu eve bedava getireceklerini mi düşünüyorsun? Avrupadaki örnekleri incelediniz mi?

Sizin gibi bilgi sahibi olmayan insanlarımızın kandırılarak farklı fiyat tarifeleri konusunda yeteri olarak bilgilendirilmemesine
    yada her ay kota aşımı gibi ekstra ücret alarak yolunmasına gönlünüz razı mı ? adslkota sayfasından haberiniz var mı? tarifeler konusunda ttnet ile turkcell i birbirine mi karıştırıyorsunuz?

İnsanlara yardımcı olduğunuz forumlarda 2-3 günde bir İnternet aşırı yavaş yada yurt dışı sitelere giremiyorum gibi konularla karşılaşıyormusunuz ? %1 ?

Telekomun kotaları şişirip haksız kazanç ellde ettiğine inanıyormusunuz ? buna devletin kurumlarının göz yumacağına inanıyor musunuz?

Yine fazla bilgili olmayan insanlarımızı modem bedava diyerek yıllarca kandıran 12 punto kanunu çıkana kadar karınca yazısı ile yazarak 24 ay insanları göbeğinden telekoma bağlayan daha geçen yıla kadar bırakın kapatmayı telefon nakilde bile aç kapa ücreti almak namuslu bir davranışmıdır? 12 punto kanunundan sonra abone olan 2 milyon insan için ne diyeceksiniz?

Bir mesaj yada alo ile abone olurken kapattırmak için telekom ilçe/il müdürlüğüne gitmeyi gerektirmek etikmidir ? turkcell de nasıl yapılıyor bu? veya başka bir yerde?

İnsanların haberi olmadan yada evdeki bilgisiz anne/baba ya evet dedirterek tarife değiştirmek taahhüt yenilemek insanlığından mı kaynaklanıyor ? toplumun bilinçsizliği olabilir mi? bunun da sorumlusu telekom mudur? halbuki eğitime 100 milyon tl kaynak ayırmışlardı

Telefon hizmeti veren bir firma olarak müşteri hizmetleri telefonunu şehirler arası tarifeden insanlara geçirmek dakikalarca ekletmek yine yurdum insanına olan derin sevgisinden mi ? şehir içi olmasın?

2009 yılında 512kb/512mb kotalı internet paketi çıkarmak mı yoksa genel indirim yapmakmı daha karakterli bir davranış ?
    (Tıpkı 15 GB adil kullanım hakkı gibi orda fakir/zengin ayırmıyor!!!) yıllardır enflasyon karşısında zam yapmayıp hızları 256 k dan 8 mbite çıkarmak nasıl?
    İnsanları 8Mb kampanyasına geçirip hattınız desteklemiyor diyerek 1-2-4 MB/15GB sınırlamak nedir ?

Ben bunlardan bahsediyorum bunlara bi yorumun var mı ?

Yukarıda kırmızı ile yazdığım sorularıma sizin bir yorumunuz var mı?

iptv sonunda bana da bağlandı, muhteşem bir görüntü kalitesi ve şaşırtıcı bir akıcılık. gerçekten takdir ettim. uyduyu attım. bağlantı hızım 7 mbit. 5 yetiyormuş.

Türkiyede telekom ıp tv ye geçsene geçmesene kaç kişi alıp kullanabilir 8mbit adsl ücretinden haberin yok galiba senin kaç kişi alıp kullanırız 100tl ye adamlar çanak manak dahil uyduyu takıyor çatına izliyosun 5 tl de kahvede maç parası telekom çok büyük firmaysa bu fiyatlarla yarışsında görelim.

kıyas için şu anda piyasada olan çocuk bezleri türkiyede yaygınlaşması en fazla 26-27 senedir.
    Avrupada Amerikada adamlar 50 yılı aşkın süredir kullanıyorlar burdan paybiç Türkiyenin gelişmişlik ve hizmetsektörüne.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Andy selamlar

Kardeş ben Antalyada yaşıyorum ve Çağlayan Mah.deyim,benim evin 140/150 metre ilerisindeki köşede bu bahsettiğim zımbırtı var+Fiber-optical
    kablolamada çekildi v.s yani sistem hazır

Ancak bu senin yukarıda anlattığın vede bahsettiğin hızlardan veya bunun içinde IPTV varmı v.s yani beni arayanlar bunlardan bahsetmiyorki

Beni ilk arayan kişi bir ay önce bir şeylerden bahsetti ve gece 22.00 de aramıştı,karıya bir şeyler sordum; ama bunları bilmiyorum dedi!!!
    sonra ona dedimki beni nereden arıyorsunuz??? bana senin bahsettiğin sanırım şirketin adını verdi ama burada bir "üçkağıtçılık" var,bilmem uyandınımızmı!!
    daha doğrusu güzel bir yedirme hilesi var,şimdi "Tellcom" diyorsun değilmi;

İyide kardeşim bunu telefonda karşındakine söylersen ben "TellCom" dan arıyorum diye;karşısdaki ne anlar>>>telekom diye anlar bu kadar tam benzer "çağrıştırmadan"
    "telkom" veya "telekom" u çok net teleffuz etsen bile karşıdaki kişi bunu aynen "duyulduğu" şekilde bildiğimiz telekom olarak anlar,vay uyanıklar vay

Ülen bende;hep şunu diyordum,yaw bu Telekom amma çalışıyor,müşterileri gece bile arıyor v.s
    Ancak ben aslında uyandım gece 22.00de aranınca ve ertesi sabah hemen Telekomu aradım ve olaydan bahsettim;haberleri yok tabiki,sonra bana verdikleri
    numarayı söyledim ve şak diye bizde böyle bir numara yok bu numara filan şirkete ait ve bu hizmeti bunlar veriyor dediler!!

Demekki o şirkette adı TellCom olupta bunu telefondan söylerken tabiki siz bunu normal Telekom olarak anlıyorsunuz,ülen tezgaha bak be

Ama ben karıya dedimki;siz Kızıltoprak Santralındanmı(bizim Ana bölge orası) arıyorsunuz deyince,bu karı EVET demişti,ülen filime bak şimdi!!

Halbuki beni arayan Telekom filan değil
    Ama senin bahsettiğin şirketin hileli ismi yada benzer diyelim(ama bu uyanıklar söylerken bundan hiç bahsetmiyorlar hatta bana sorduğumda Telekom diyorlar
    ama aslında TellCom diyor,gelde ispatla,ülen amma tezgah be!!)

Neyse 2 defa aranmıştım daha sonra,dün ise bir ara telefon çaldı baktım 0212 diye başlıyor,yine Tellcom/Telekom ayağı tabiki,ama ben bu sefer arayan herife
    aynen giriştim,ayrıca IPTV diyorum heriften tık yok!!

Ülen ne iş anlamadım,zaten bu kazmayada dedimki,yaw vatandaşı gecenin bir vaktinde arayıp rahatsız ediyorsunuz!! sonra bir sürü hizmet var diyorsunuz;iyide vatandaş
    bunların hangisini aklında tutacak??? diyorum yine tık dangalakta!!
    ayrıca bunları yazın bir kağıda bütün detaylarıyla/fiyatlarıyla v.s gönderin hizmetin olduğu yerdeki mevcut telefon abonelerine,21/22 de aramakta nereden çıktı....

Neyse bundan sonra arayanlara sallıyorum fırçayı,zaten bizim sokaktan kimse almamış bu hizmeti ayrıca!!çünkü kimseye adam gibi ne telefonda bilgi nede yazılı bir döküman
    filan gelmiş,bu arada bu şirket TÜRK mü yoksa Yabancımı,zira bu çalışma tam TÜRK işi olmuşta yada yabancı isede o bizim TÜRK işi yapıyor

Kısaca Box mox filan bilmem,bana söylenen,hızınız 8Mb olacak ama 15Gb D/L yaparsan hızın 512kb olacak,zaten böyle bir uygulama tam bir "tuzak" yemişim böyle 8Mb tarifeyi be
    Ben 65 kağıt veriyorum 2Mb Limitsizle devam ediyorum yoluma şimdilik!

++
    Andy benim DH de PM alışım kapalıdır,ya TF den PM at,yada e.Mail gönder OK++(profilimde e.Mail adr.var)

Eyvallah+

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albani -- 11 Aralık 2009; 1:50:19 >

• albani hocam, Tellcom denilen şirket Superonline ile aynı. Fiber obtik kablo döşüyorlar. Şu an için genelde sitelere hizmet veriyorlar. Daha uygun fiyata daha hızlı internet sahibi oluyorsun.

Eğer imkan varsa Tellcom'a geçmen iyi olur. Onun için fırça atmadan önce bir daha düşün. Çok kişi var ben gibi, tellcom bağlatma imkanı olsa bir gün beklemez...

Bu arada benim açtığım IPTV topiği de vardı. Bir yönetici ikisini birleştirse bari. Kah ona yazıyoruz kah buna...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HiGHWAYMOUSE -- 11 Aralık 2009; 1:27:27 >
  • Telekomun böyle bir altyapısı yok nasıl yapacaklar anlamadım 20mbıt ınternet vermeleri lazım'ki hd görüntüler izlensin ,

8mbıt ınterneti kaşığın ucuyla verip sapıyla çıkaran firmadan bir nane olmaz , bunu başarırsa kara mehmet başarır , bu uyanık boşuna F.O kablo döşemez her biryana vardır ileriye dönük bir projesi , Zaten Quıck aboneliğinde ilk sorulan soru dıgıturk altyapınız varmı vs vs.....

Albani hocam tellcom filan ararsa hemen geç başına devlet kuşu konmuş senin adamları bir dövmediğin kalmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 11 Aralık 2009; 1:30:29 >
  • abi Tellcom fiber olayı ise onlarda 15 gb tan sonra hız düşümü olayı yok..herşekil tellcom ttnete fark atıyor şu ara..bencede geç hemen..

amadeus ne oldu sen kablo cektiricektin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: caution

abi Tellcom fiber olayı ise onlarda 15 gb tan sonra hız düşümü olayı yok..herşekil tellcom ttnete fark atıyor şu ara..bencede geç hemen..

amadeus ne oldu sen kablo cektiricektin?

Yakın zamanda yine geldiler bakalım tanıdık manıdık herkeze haber ettim bu herifleri bana getirin diye (ciddiyim)

Birde bunu pazarlayan elemanlar var asıl iş onlarda bitiyor onların belli kotaları varmış (prim alıyormuş abone başına) onlardan birini yakalarsam mahallede ya dövücem yada abone yaptırıcam zorla

İnanmazsın bütün mahalleye verdiler kimse almadı ben istiyorum daha sonra kablo geçicek diyorlar , iyide burda hazır downoald canavarı var

• yaw beyler iyi diyorsunuzda beni arayan kazmalar ne adam gibi bilgi verdiler neden olayı tam anlattılar!!

bana sunulan bir tane teklif oldu o da yukarıda bahsettiğim>>>8Mbit olayı ve 15Gb lık D/L ve sonrasında hızın 512kb ye inmesi,kısaca bana bir tek bu hizmet söylendi
    yani ne Andy nin anlattığı tarife/fiyatlar nede IPTV nede başka bir hizmet!!

BOX ise bu msg yazarken sokağın diğer başından bana bakıyor

Dün BOX ün önündeki bizim Bakkal da bunun muhabbeti geçti!!! herkes birbirine soruyor ülen bu BOX ne işe yarıyor diye ve benim gibi bir sürü insanı aramışlar sokaktan,
    bari sokağın adınıda yazayım belki birileri görürde bilgi verir bize adam gibi>>>2045/2043 Sokaklar ve BOX ta bu iki Sokağın birleştiği noktadabenim evede yaklaşık
    140/150 metre uzaklıkta++

• Hocam bu tellcom sahibi kara mehmet , turkcell/dıgıturk/çukurova/ uzar gider yawwww abi sen ara superonline böyle birşey varsa kaçırma , şuan ödediğin fiyata yanılmıyorsam 10mbıt sınırsız kullanıyorsun ve önemlisi stabil olarak varmı ötesi
  • Telcomm tarifeleri

10Mbps..........5GBKOTALI............29TL
    10Mbps..........Limitsiz..................49TL
    20Mbps..........10GBKOTALI..........39TL
    20Mbps...........Limitsiz.................69TL
    100Mbps......... 20GBKOTALI.........69TL
    100Mbps ..........Limitsiz...............129TL

Bende Antalyada oturuyorum.şimdi bu adamlara kızılırmı yahu

Gelseler yemekte ısmarlarım

adamlar 69 TL ye 20Mbps hız veriyolar yanına 5Mbps de upload hızı koyuyorlar daha ne olsun

• Albani hocam tekrar selamlar

Antalyada Tellcom bazı semtlerde alt yapıyı tamamlamışlar bahsettiğiniz fiber optik olayı büyük ihtimal ttnette olabilir gerci ttnetin fiberoptik olayıda soru işareti 3 km uzakta olanlar ping olayının yavaslıgından düzensizliginden bıkmışlar 8 mbit hızın 6.5 civarlarında oldugundan şikayetciler.

Tellcom Turkcell e ait kurumsal şirketlere özel voip alt yapı desteğinin yanı sıra bireysel kullanıcılara adsl aboneliği servisi sağlayan haberleşme şirketi.Quik net dedikleri sistemle adamlar hızlı ve tamamen TÜRKTELEKOM la alakası olmayan kuruluş İstanbulda kullananlar memnun.
    Turkcell in SUPERONLİNE ı satın almasıda int agını geliştirmeleri için avantaj !!!Yani SUPERONLINE abonesi olanlar aslında TELLCOM abonesi olmuş durumundalar.
    Şu bir gerçekki TTNET i silebilecek güçteler (adsl int hizmetlerinde) Tellcom kablo alt yapısını broadband adlı şirketle yapıyor.
    Şurası kesin Tellcom bu hızla giderse TTNET i bir hayli yaralar çunki adamlar 100 MBİT sınırsız int hizmetibi 24 ay abonelikte 109 liraya saglıyorlar.

Sonuca gelirsek Tellcom bir hayli iddialı 130 dakikalık filmi 1 bucuk dakikada abonelerine download hızında indirebileceklerini iddia ediyorlar.
    Fiber optik çalışması tamamlanan bölgedekiler şanslılar.
    Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andy1 -- 10 Aralık 2009; 4:16:32 >

• Ya ben anlatamıyorum ya siz anlamak istemiyorsunuz vede bana sürekli bazı Hizmetlerin cazibesinden vede durumundan bahsediyorsunuz!!

yaw yok söyledikleriniz bana gelen bilgilerde;ne bu fiyatları duydum nede diğer işleri;ayrıca ben değil sokaktaki diğer ilgilenenlerede böyle bilgiler gelmediki
    kısaca bahsettiğiniz,en azından net hızı+fiyatlar eyvallah ama,ortada böyle bir işlem yok,ayrıca sistemi kullananda yok bizim bölgede!

Herkes şu malum BOX a bakıp ne boka yarıyor bu diyor yaw

Ben 4 defa arandım sanırım ilk 3 tanesi;sadece ve sadece>>> 8Mblit tarife ve 15GB lık D/L tan sonra hızımın 512 ye düşeceğinini söyleyen insanlardı!
    hepsi bu,kaldıki bizim sokakta diğer arananlarada aynen bunu söylediler>>>"Verilen Hizmet" diye!!!

Kimsede bu "Tuzak" formüllü tarifeye geçmemiş,ancak DH de bir başka başlıkta bu tarifeyi kullanan insanları okudum,onlarda hızım düştü/düşmedi/yaw ne zaman düşer muhabbeti
    yapıyor sadece

++

Şimdi Xanty kardeş sen hangi Mah/Soktasın bilmiyorum?? ben Çağlayan Mah.2045 de olan benim ve diğer komşularımın durumunu anlattım!
    Ve verdiğin tarifede amenna gayet güzel,iyide bize ne böyle bir tarife anlatıldı nede böyle bir tablodan bahsedildi kardeş!!
    Sadece malum 8Mb lik tarife sunuldu,hepsi budur işte++

• Hocam box dediğiniz bildiğimiz panomu hani telekom mahalle aralarına koyar , eğer öyle ise sizin orda başka dümenler dönüyor
  • Mozart bu "BOX" denen zımbırtı,o bildiğimiz sokaklardaki Telekom un Telefon/ADSL kutusu gibi değil!o senin bahsettiğin zaten her yerde olan
    ve aynı büyüklükteki kutular,bu BOX denilen kutular ise normal Telekom un kutularından 4/5 katı büyüklükte olan bir yapıda!!

Örneğin bizim köşede hem eski o bildiğimiz Telekom kutuları var birde onun yanına bu BOX dedikleri kutuları koydular;2 ay kadar öncede bitirdiler
    bu işleri,ayrıca gördüğüm ve sorduğum kadarıyla Fiber-optical kabloda çekildi!!! o kabloda bizim bölgeye hizmeti sağlayan
    FENER Santralından(şu Vatan Bilgisayar ın karşısında olan yerden) çekildi,daha sonrada gelip o BOX önüne bir küçük direk ve üstünde küçük bir
    kutusu olan tablo taktılar...bu nedir diye sorduğunda;bununda Elektrik tablosu olduğunu söylediler ve bu tablolarda takıldı,sanırım işlem bitti
    ve şimdi bölgedeki benim gibi Aboneleri arıyorlar ama bahsettikleri sadece yukarıda anlattığım 8Mb lit tarife olayı!!!

Hatta bizim sokakta 2 tane BOX var birisi Caddenin başında diğeride ondan 300 metre daha ilerisinde bizim Apt.nın karşı köşesinde! bu ikinci Box ta
    bizim Apt.a yaklaşık 140/150 metre uzaklıkta++

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albani -- 11 Aralık 2009; 13:10:53 >

• Anladım hocam ,

Bizim burayada fiber kablolar döşendi kutuda getirdiler ( Hatta yerleri yoktu benim işyerine bıraktılar 2-3 gün bende kaldı )

Ama tarif ettiğiniz şekilde değildi bu kutular bildiğimiz yeraltı ayırıcı kutularıydı , sizin olayı hiç duymadım

Çalışan adamlarda zaten habersiz ellerine kroki veriyorlar burayı kaz diyorlar Şefleri gelir bazen (esas oğlan) o bilir her bir olayı
  • türk telekom a ait fiber dolapları içinde DSL VE VDSL için DSLAM vs. var

albani hocam kutu buna benzerdir mutlaka...

• Evet bu resimdeki gibi bir şey,yani normal Telekom un sokak başlarındaki gibi küçük kutuları gibi değil!

BOX ın ebatı sanırım 130/140cm yükselikte 60/70cm derinliğinde ve 120/130cm eninde;monte ederkende BOX altına 30cm lik Beton bir
    ayak yaptılar içinin bir kısmı boş ve yer altından gelen fiber-optical kablo uçlarını BOX ın altından içeriye sokup bağladılar,bunları yaparken
    ben zaten evden izliyordum ama ben "Esas oğlanı" hiç göremedim

BOX ın içinide gördüm,bir kaç tane Trafo benzeri cihazlar ve elektronik bazı elemanlar v.s vardı++Maxi nin dediği elemanlar örneğin

Şimdide bizleri arayıp sadece 8Mb olabilirsiniz diye pazarlama yapıyorlar,başka bir şey duymadı kimse buralarda yani o sizin bahsettiğiniz hizmetler/tarifeler
    için bir bilgi henüz yoktur! neyse bu mereti koyduklarına göre vardır bir kerameti

++

• Hocam sende ölçüsünü bile almışsın kutunun

Normal kutu artık komuyorlar her yer bu kutularla dolu istanbulu söylüyorum ( Beylikdüzü).....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 11 Aralık 2009; 15:08:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: turusan

quote:

Orijinalden alıntı: nemecek

quote:

Orijinalden alıntı: Hiro Nakamura

sn. proaudio olayım sizinle değil kesinlikle yanlış anlaşılmasın.Sizin heves merak ve paylaşımınız için kendi payıma teşekkürler yoksa haberim bile olmayacaktı.
    Ben Türkiyede en nefret edilen telekominikasyon/iletişim firmaları anketi yapılsa 1 Numara çıkacağı kesin olan bir firmanın hizmet yetersizliği vurdum duymazlığı ve kalitesizliği ve üzerine yazıyorum.Birde kore japonya demeyelim 1080 için, bugün çanak+hd uydu ile 80'den fazla var TR.de.yaklaşık 10 adeti Türkçe.Bu arada o hızlarda o filmler izlenir ama internet stabil olur ve kopmazsa :-)

Şu an adsl tüm Türkiye'de sorunsuz mu ? Şu an TTTNET müşterilerinde sizce yüzde kaç müşteri memnuniyeti vardır ? 6 milyon müşterinin %1'i buraya yazsa kaç yapar?

Aldığımız hizmet içeriği Avrupa standartlarında mı ? Avrupa'da adsl kurulumu kaç günde yapılıyor, call center lara ulaşmak mümkün mü, ulaşırsanız bu hat normal telefon ücretinden daha fazla olarak mı ücretlendiriliyor, ankastrenize kadar geldiklerinde servis bedeli yazılıyor mu, adsl dışında aldığınız tüm ulusal hizmetler Avrupa standartlarında mı?

Verdiğimiz ücrette göre fiyat performans oranı iyimi ? Karşılaştırmak mantıklı olmayabilir ama benzinde fiyat performans oranı nasıl? ya cep telefonu faturaları? bir audi alsam onda nasıl olur?

Geçmişteki Dial-up'tan tutunda günümüzdeki ADSL VDSL2 v.s. biraz yağmur yağdığında bile sorunsuz mu ? sorunlu mu? hiç yaşamadım ya siz?

Yurt dışı çıkışımız yeterli mi ? mrtg raporlarını gördünüz mü hiç? yoksa bilgisi olmadan fikri olanlardan mısınız?

Müşteri hizmetlerinden memnunmusunuz ? %5 memnuniyetsilik iyi mi kötü mü? o bile 300.000 kişi yapıyormuş.

Ödediğimiz sabit ücret sizce yasal bir soygun mu ? bakır kabloyu eve bedava getireceklerini mi düşünüyorsun? Avrupadaki örnekleri incelediniz mi?

Sizin gibi bilgi sahibi olmayan insanlarımızın kandırılarak farklı fiyat tarifeleri konusunda yeteri olarak bilgilendirilmemesine
    yada her ay kota aşımı gibi ekstra ücret alarak yolunmasına gönlünüz razı mı ? adslkota sayfasından haberiniz var mı? tarifeler konusunda ttnet ile turkcell i birbirine mi karıştırıyorsunuz?

İnsanlara yardımcı olduğunuz forumlarda 2-3 günde bir İnternet aşırı yavaş yada yurt dışı sitelere giremiyorum gibi konularla karşılaşıyormusunuz ? %1 ?

Telekomun kotaları şişirip haksız kazanç ellde ettiğine inanıyormusunuz ? buna devletin kurumlarının göz yumacağına inanıyor musunuz?

Yine fazla bilgili olmayan insanlarımızı modem bedava diyerek yıllarca kandıran 12 punto kanunu çıkana kadar karınca yazısı ile yazarak 24 ay insanları göbeğinden telekoma bağlayan daha geçen yıla kadar bırakın kapatmayı telefon nakilde bile aç kapa ücreti almak namuslu bir davranışmıdır? 12 punto kanunundan sonra abone olan 2 milyon insan için ne diyeceksiniz?

Bir mesaj yada alo ile abone olurken kapattırmak için telekom ilçe/il müdürlüğüne gitmeyi gerektirmek etikmidir ? turkcell de nasıl yapılıyor bu? veya başka bir yerde?

İnsanların haberi olmadan yada evdeki bilgisiz anne/baba ya evet dedirterek tarife değiştirmek taahhüt yenilemek insanlığından mı kaynaklanıyor ? toplumun bilinçsizliği olabilir mi? bunun da sorumlusu telekom mudur? halbuki eğitime 100 milyon tl kaynak ayırmışlardı

Telefon hizmeti veren bir firma olarak müşteri hizmetleri telefonunu şehirler arası tarifeden insanlara geçirmek dakikalarca ekletmek yine yurdum insanına olan derin sevgisinden mi ? şehir içi olmasın?

2009 yılında 512kb/512mb kotalı internet paketi çıkarmak mı yoksa genel indirim yapmakmı daha karakterli bir davranış ?
    (Tıpkı 15 GB adil kullanım hakkı gibi orda fakir/zengin ayırmıyor!!!) yıllardır enflasyon karşısında zam yapmayıp hızları 256 k dan 8 mbite çıkarmak nasıl?
    İnsanları 8Mb kampanyasına geçirip hattınız desteklemiyor diyerek 1-2-4 MB/15GB sınırlamak nedir ?

Ben bunlardan bahsediyorum bunlara bi yorumun var mı ?

Yukarıda kırmızı ile yazdığım sorularıma sizin bir yorumunuz var mı?

iptv sonunda bana da bağlandı, muhteşem bir görüntü kalitesi ve şaşırtıcı bir akıcılık. gerçekten takdir ettim. uyduyu attım. bağlantı hızım 7 mbit. 5 yetiyormuş.

Türkiyede telekom ıp tv ye geçsene geçmesene kaç kişi alıp kullanabilir 8mbit adsl ücretinden haberin yok galiba senin kaç kişi alıp kullanırız 100tl ye adamlar çanak manak dahil uyduyu takıyor çatına izliyosun 5 tl de kahvede maç parası telekom çok büyük firmaysa bu fiyatlarla yarışsında görelim.

kıyas için şu anda piyasada olan çocuk bezleri türkiyede yaygınlaşması en fazla 26-27 senedir.
    Avrupada Amerikada adamlar 50 yılı aşkın süredir kullanıyorlar burdan paybiç Türkiyenin gelişmişlik ve hizmetsektörüne.

Şu forumda yazarken saygı kurallarına ne kadar dikkat etmeye çalılırsam çalışayım hep karşımda sizin gibi terbiyesiz insanları buluyorum. Öncelikle yaşım 34. Elektrik-elektronik mühendisiyim ve 8 senedir Telekom sektöründe çalışıyorum. Yani Dial-Up zamanınından bu yana yapılan geliştirmelerde hep bu sektörün içindeydim.

Öncelikle bilgisizce edindiğiniz fikirlerinizle ürettiğiniz sorularınızı cevaplayayım: 8 Mbit'e kadar tarifleri 29 Tl'ye alınabilmektedir ve kurgulanan şudur ki IPTV esnasında kullanılan kota, limit aşımına sebep vermeyecektir. Demek ki neymiş, 29 TL iptv izlemek için gerekli hızı sağlayabiliyormuş. ( dikkat altyapı demedim.)

Bu teknoloji ile futbol yayını yapılamayacağını iddia ettiğinizi anlıyorum yazınızdan, Telekom bu fiyatlarla yarışır mı yarışamaz mı göreceğiz umarım yarışır bence hepimiz için iyi olur bu her ne kadar sizin gibi düşmanları olsa da telekomun. Belçika'da nasıl yarıştığını gördüm yani yapılabilir olduğunu biliyorum.

Sanırım çocuk bezleri konusunda çalışıyorsunuz, evet çocuk bezleri konusunda haklı olabilirsiniz ancak konumuz teknoloji. Ayrıca AET, ithalat yasağı gibi konular 80'li yılları hatırlayanlar için tanıdık gelecektir, belki o çocuk bezlerinin neden Türkiye'de yaygınlaşmadığını açıklayabilir bu kavramlar. Ayrıca başkasından alıdığınız bir malı onlardan ucuza satmak gibi bir ekonomik modeli ben henüz görmedim. Ancak verdiğiniz hizmetin kalitesini tartışabiliirz. British Telecom'dan hizmet almış olan varsa forumda yardımcı olabilir.

iptv'yi benim kullanma sebebim sadece ve sadece TTNET çalışanı olmamdandır. Eğer enayiliğimden olsaydı çok daha önceleri Turkcell, Benzin İstasyonları gibi firmaların test kullanıcılığını yapardım.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.