Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM / TTNET IPTV (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
0
Favori
26.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Superonlina uyesi olmaya karar verdim!!!TTNET iyice işi abarttı bırakın 8 mbiti 1 mbiti adam gibi veremiyorlar 3 gündür kafayı yedim !!!Arıyorsnuz bir sürü laf kablo kaynaklı olurmuş falan filan kablo kaynaklı oluyorda birden bire nasıl düzeliyor acaba!!!

Teledünya abonesi oldum Tam bir komedi eleman geldi kurdu kutudan görüntü tvye gitmiyor baglantı kabloları değişti (10 lira) yine goruntu yok !!!Sizin tvye olmaz dedi ben kutuyu baglamıyım abonelık iptal olsun !!

Kardeşim dedim abonelik sözleşmesi yapıldı sen kafana göre nasıl iptal ediyorsun bir numara aradı konuştuk abonelik gelin iptal ederiz diyor!!!
    3 senedir sokaga cıkamayan bırıyım diyorum adam tamam iptal ederiz diyor.

Neyse kutuyu bırak dedim git elemana !!!Burası tam bir komedi ben kendim taktım kartı yuvasına soktum goruntu anında cıktı!!!Meğerse adam kartı ters takıyormuş ama elemandada hata yok cunki üstün zekalı KULLANIM KİTABINI yazan vatandaşın müthiş yanlış icadından kaynaklı.

TTNET 400 milyon dolar yatırım yapmışlar hikayesi !!!Merak ediyorum bu yatırımı nereye yapmışlar acaba??Olsa olsa arap sermayesi FERRARİ lere yatırım yapmıştır.

Hiç kimsenin memnun olmadığı bir internet ağı ve TTNET in kampanyaları yazık gerçekten yazık BULGARİSTAN adamlar 8 mbit inte 19 lira ödüyorlar buna telefonda dahil ve sınırsınız...TTnet hala kampanya yapıyor kimseninde ne inandığı var nede güveni var ttnete.

TTNET gidinde BULGARİSTANdan halka nasıl hizmet ederim ekonmik gücü az olan insalara nasıl ucuz internet sağlarım konularında eğitim alın.

Kampanyalarınıza ben İNANMIYORUM sadece kampanyalarınız KELİME OYUNLARINDAN ibaret !!!

• quote:

Orijinalden alıntı: mert361

Albani senin kafanı çok karıştırmışlar anladığım kadarı ile.
    BOX diyerek sokağa kurulan büyük kutuyu kastettiğini anlıyorum.
    Bu outdoor box lar TurkTelekom / TTNet in, bu olaya Tellcom nasıl karıştı anlamadım :D

Bunların kurulmasının amacı gerektiğinde yüksek hızlara çıkabilmek. adsl2+ ile 24 Mbit. Santrale mesafe 2-3 km. den fazla olduğu zaman IPTV için yeterli performansı veremiyorsun, belirtiyim dünyanın her yerinde böyle sadece bizde değil, yani olay teknolojinin bir sınırı.
    Bu kutuların içinde VDSL2 olacağını tahmin ediyorum ama o iş karışık biraz, adsl frekansına etkisi yüksek, yoksa teorik hız 100Mbit ( ben 80Mbit throughput gördüm :P )

TÜRK TELEKOM / TTNET IPTV

Kardeş selamlar

-Evet bu resimde gösterilen BOX tır benim bahsettiğim!
    Herifler çalışırken bir kaç defa içinide gördüm,bu yukarıda cihazlar gibi şeyler vardı ama bu resimdeki kadar dolu değildi belkide daha sonra
    tekrar bazı parçalar v.s geldi,BOX işi bittikten sanırım 15/20 gün sonrada geldiler BOX ın yanına metal bir direk diktiler üstünede kuş kafesi gibi bir Box
    koydular o zaman nedir bu dediğimde çalışanlara.......abi bu Elektrik panosu.... dediler;bizim sokakta böyle iki bu büyük BOX tan var(2043Sok.)
    her ikisinede bu Elektrik panosunu taktılar ve çekip gittiler,artık BOX a ne gelen nede giden var!!
    Son 1 aydırda TellCom yada hangi zımbırtı ise bizim sokaktaki Internet kullanıcılarını arayıp 8Mb lit o malum elli defa anlattığım tarifeden bahsedip duruyorlar
    ve kimsede bu tarifeyi beğenmediği içinde alan ne gördük nede duyduk(belki arada alan olmuş olabilir)

Sonuç;işte bu BOX ve her ne boka yarıyorsa artık veya sistem diyelim; ama bize sunulan hizmet o 8Mb lit tarife!!buda bizim için hikaye tabiki

-Santral diye bahsetmişsiniz ama benim anladığım vede bize BOX yapılırken anlatılan şu idi;

Örneğin,ben Çağlayan Mah.deyim ve bize sistemin geldiği Santral ise(Telefon&ADSL v.s)FENER Santralından geliyor,bu bahsettiğim BOX bölgesine yaklaşık
    2500/3000 metrede (bu arada sokaktaki BOX lar arasında da mesafe yaklaşık 250/300metredir)
    Yine gördüğüm vede bildiğim FENER Santraldan bizim sokağa kadar Fiber-optical kablolamada çekilmiştir!

Ancak abone olacak kişilerin Apartmanlarına da yeniden kablo çekilecekmi bunu bilmiyorum,zira bize şuanda bakır kablo ile o BOX yanındaki Telekom kutusundan
    geliyor Telefon/ADSL hattımız! hatta bana 4096kbps verilemiyor çünkü FENER Santrala 3200 metredeymişim(ölçüm yapılmıştı ve ellerindeki aletten bu metreyi
    tesbit ettiler ve dolayısıyla hızım 2048kpbs tir!

Yine bana söylenen şudur.......abi şimdi sen FENER den değil bu BOX tan alacaksın ve mesafen bu BOX a göre olacaktır.....demişlerdi ve BOX ta bana 130/140metre gibi!
    Sinyalin yine FENER den çıkacağını ama benim artık bu BOX tan alacağım için mesafe çok ciddi azaldığı içinde yüksek hızlara çıkabileceğim v.s v.s dendi.....

Ülen anlatmaktan valla yoruldum,neyse bekliyoruz,BOX te ne menem bir işe yarayacaksa sonunda çözeriz gari
    ++
    Hayret ettim bu hafta bizi arayan hiç olmadı henüz!!
    Ama bugün sabah saatlerinde TürkTelekom dan aradılar......internet güvenliği için arıyoruz..... dediler bende;bizde sorun yok ama tam nedir olay dedim??? iyi günler
    deyip kapadılar!!!

Valla benim 2048 limitsiz sorunsuz çalışsında gerisi hikaye,sıkıldım bende bu işten,ülen bir sürü insan aradı ayın şirketten ve farklı bir veya iki şirketten ancak henüz
    tam olayı öğrenemedik!

++

• Bu arada Sn.Andy nin yazdıklarına aynen katılıyorum+
  • Arkadaşlar,

Ben bir şey sormak istiyorum. TT'nin IPTV'sini almak için illa TTnet abonesi mi olmak gerekiyor. Ben Superonline 10 MB fiberoptik abonesiyim. Ve bir arkadaşımın Ingiltere'den getirdiği STB sayesinde ingiltere'den bir çok filmi satın alıp izleyebiliyorum. Digital kanalları da izleyebiliyorum. HD film almadım ama DVD kalitesindeki filmleri hiç takılmadan cam gibi izleyebiliyorum.

Acaba TTnet'e tester olmak istesem nereye başvurmam gerekiyor. Ve TTNEt abonesi olmayan bana verirler mi?
  • Bugün gene malum şirketten aradılar ve aynı hikayeyi anlattılar

Siz bu tarifeyi burada satamazsınız deyip kapattım

Daha çooook arar bunlar bizi!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: andy1

TTNET gidinde BULGARİSTANdan halka nasıl hizmet ederim ekonmik gücü az olan insalara nasıl ucuz internet sağlarım konularında eğitim alın.

Kampanyalarınıza ben İNANMIYORUM sadece kampanyalarınız KELİME OYUNLARINDAN ibaret !!!

Aynen +1

Ama bu işlerin düzelebilmesi için Bir Millet olabilmek ve asgari müşterekler için birlikte hareket edebilmek şart, Millet millet olamayınca milleti yönetenlerde bu kadar yapıyorlar işlerini .... Nasılsa bir araya gelip bir tepki verecek Millet ortada yok, Var olan birbirini yemekle meşgul, elin arap'ıda malı götürüyor hazır ortam müsaitken

• quote:

Orijinalden alıntı: nemecek

turusan siz ne laftan anlamaz bir adamsınız yahu, size link de verdim hala 29 TL'ye 8 mbit'e kadar tarifesi yok diyorsunuz. Bakın dediklerimi yukarıda bir daha okuyun, ben size diyorumki 29 TL'ye IPTV izleyebileceğiniz bir tarife var, evet 4 GB kotalı ancak, IPTV izlerken kotanız sayılmayacak. siz hala bana sınırsız tarifeden bahsediyorsunuz. Yukarıda da aynı şeylerden bahsettim ancak anlamamakta ısrar ediyorsunuz. burada 8 mbit sınırsız tarifenin fiyatını mı tartışıyoruz yoksa 29 TL'ye 8 Mbite kadar tarife alıp alamayacağınızı mı? ve bu tarife ile iptv izleyip izleyemeyeceğinizi mi?

Bakın hız diyorum kota demiyorum, hızla kota birbirinden farklı şeylerdir, hız bit/sn ile ifade edilir kota ise byte larla. Yani tükürdüğünüzü yalamak mı zorunuza gidiyor yoksa gerçekten mi anlamıyorsunuz merak ediyorum.

Çevreye verdiğim rahatsızlıktan dolayı özür dilerim.

Siz anlamamakta ısrar ediyorsunuz ben diyorumki bana sınırlı tarife yetmiyor ıp tv abonesi olursam sınırlı tarife alırsam ıp tv ücretinin yanında birde kota aşım ücreti ödemek zorunda kalacağım buna maruz kalmamak içinde sınırsız 8mb tarifeyi almak zorunda kalacağım. Bunu ilk okul çocoğuna anlatır gibi tane tane yazmadan anlayamıyorsanız benim günahım ne kotaya bastıra bastıra değinmemin nedeni bu ama bunu anlayacak kapasite tabikide yok sizde
    telekomdan beklenen performansta bir çalışan olduğunuz her halinizden belli. Tipik memur zihniyeti anlat anlat o hala bildiğini okusun anlamaya çalışmak sorunu çözmeye çalışmak yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: ALL4U

Arkadaşlar,

Ben bir şey sormak istiyorum. TT'nin IPTV'sini almak için illa TTnet abonesi mi olmak gerekiyor. Ben Superonline 10 MB fiberoptik abonesiyim. Ve bir arkadaşımın Ingiltere'den getirdiği STB sayesinde ingiltere'den bir çok filmi satın alıp izleyebiliyorum. Digital kanalları da izleyebiliyorum. HD film almadım ama DVD kalitesindeki filmleri hiç takılmadan cam gibi izleyebiliyorum.

Acaba TTnet'e tester olmak istesem nereye başvurmam gerekiyor. Ve TTNEt abonesi olmayan bana verirler mi?

Ben aradım ttneti webtv ve ip tv için şuan deneme aşamasında oldugunu belirttiler ve test yayınlarını sadece ttnet çalışanları için verebildiklerini söylediler.Süper şanslısın süperonline (TELLCOM) 10mb fiberoptik abonesi olmuşsun sana testter üyelik vereceklerinide hiç sanmıyorum .TTNET her zaman önce kendi abonelerine öncelik tanır.
    Saygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: andy1

Superonlina uyesi olmaya karar verdim!!!TTNET iyice işi abarttı bırakın 8 mbiti 1 mbiti adam gibi veremiyorlar 3 gündür kafayı yedim !!!Arıyorsnuz bir sürü laf kablo kaynaklı olurmuş falan filan kablo kaynaklı oluyorda birden bire nasıl düzeliyor acaba!!!

Teledünya abonesi oldum Tam bir komedi eleman geldi kurdu kutudan görüntü tvye gitmiyor baglantı kabloları değişti (10 lira) yine goruntu yok !!!Sizin tvye olmaz dedi ben kutuyu baglamıyım abonelık iptal olsun !!

Kardeşim dedim abonelik sözleşmesi yapıldı sen kafana göre nasıl iptal ediyorsun bir numara aradı konuştuk abonelik gelin iptal ederiz diyor!!!
    3 senedir sokaga cıkamayan bırıyım diyorum adam tamam iptal ederiz diyor.

Neyse kutuyu bırak dedim git elemana !!!Burası tam bir komedi ben kendim taktım kartı yuvasına soktum goruntu anında cıktı!!!Meğerse adam kartı ters takıyormuş ama elemandada hata yok cunki üstün zekalı KULLANIM KİTABINI yazan vatandaşın müthiş yanlış icadından kaynaklı.

TTNET 400 milyon dolar yatırım yapmışlar hikayesi !!!Merak ediyorum bu yatırımı nereye yapmışlar acaba??Olsa olsa arap sermayesi FERRARİ lere yatırım yapmıştır.

Hiç kimsenin memnun olmadığı bir internet ağı ve TTNET in kampanyaları yazık gerçekten yazık BULGARİSTAN adamlar 8 mbit inte 19 lira ödüyorlar buna telefonda dahil ve sınırsınız...TTnet hala kampanya yapıyor kimseninde ne inandığı var nede güveni var ttnete.

Yazdıklarına aynen katılıyorum şu 3g den ümitliydim uygun birşey olurda artık ev telefonundan ve telekomdan kurtuluruz diye ama oda fos çıktı bilemiyorum bizim ülkemizizde doğru dürüst bir şirket çıkıpta tüketicinin yararına nezaman çalışır.

• Arkadaşlar,

Bi önceki yazımda İngiltereden gelen bi STB kullandığımı yazmıştım... Herkes TTye kızıyor ama TT gerçekten iyi bir iş yapıyor... Hız yeterli olurmu vs diye sormuş bazı arkadaşlar

Yaptığımız test sonuçları:

2 Mb ADSL bağlantı hızında tv kanallarını takılmadan izleyebiliyorsunuz. Ancak ekran büyürse pixeller belli oluyor. 19-22 inc tv'de izlenebilir ama 32 inch de pixeller çok belli oluyor.VOD (isteğe bağlı video) gösteriminde takılmalar yaşanıyor. 4 mb ADSL bağlantısında tv kanalları 32 inch'e kadar net. VOD da frame atlayabiliyor.
    10 mb fiber internette Kanallar ve filmler dvd kalitesinde geliyor.

Bir de STB'nin kurulumun yaparken bağlantı hızınızı seçiyorsunuz. Bu nedenle karşı taraftan görüntü kalitesi ve çözünürlüğü sizin hızınıza göre ayarlanıyor. En azından ben öyle düşünüyorum... Bu işin altyapısında olan biri varsa daha iyi bilgi verebilir.

İngiltere bazlı BTvision'ın IPTV tarifesi.. Büyük ihtimalle Türk Telekom'da aynı tarz bi tarife uygulayacak. Bir arkadaşın yazdığı gibi de IPTV üzerinden izledikleriniz Kota'dan sayılmayacak...

BAŞLANIÇ PAKETİ

Karasal telefon hatları aramak haftasonu ve 1900-0800 arası sınırsız arama diğer saatler ücretli
    20 MB'e kadar (bizdeki netlimitsiz gibi 8MB'e kadar) 10 gb kotalı
    250 dk wifi bağlantı
    basit virüs programı
    40 kanal

Ücret 15 sterlin yaklaşık 40 TL

ORTA PAKET
    Karasal telefon hatlarını sınırsız arama
    20 MB'e kadar (bizdeki netlimitsiz gibi 8MB'e kadar) 10 gb kotalı
    250 dk wifi bağlantı
    orta seviye virüs programı
    40 kanal + gold value pack dedikleri bazı film, konser çizgi dizi vs içeren yayınlar

ücret 25 sterlik yaklaşık 60 TL

TAM PAKET
    Karasal telefon hatlarını sınırsız arama
    20 mb sınırsız bağlantı
    250 dk wifi bağlantı
    Bizdeki wiro'ya benzeyen wifi hatlar üzerinden telefon görüşmesi sınırsız
    Gelişmiş bir virus programı
    40 kanal + gold value pack dekikleri bazı film, konser çizgi dizi vs içeren yayınlar + ESPN maç yayınları

Ücret 35 sterlin yaklaşık 90 TL

• Benim gibi evine daha internet ve TV yayını için herhangi bir şey bağlatmamış insanlara göre f/p ve gelecek çok önemli...

Sn. Albani bu Antalya nın Lara dan ibaret olma muhabbeti iyice canımı sıkmaya başladı, teknolojiyi şehrin en sonundan başlatan bir zihniyet olabilir mi yahu... Belediye Başkanını Lara Belediye Başkanı diye anıyor herkes... Bu şehrin merkezi ve merkez çevreside var kardeşim...

Konyaaltında daha Kablo TV yok, sene 1999 ben burdaydım Işıklarda abone oldum kablo net/tv ye o dönem aradığımda adamları "Abone talebi yok ondan Konyaaltına ilerde gelecek" dediler. Antalya ya 10 yıl sonra geldim, geçen ay aradım Yine Aynı Cümle

Şimdi bu konuyla alakalı olarak, okuyorum ki evdeki Uydu ve Receiverları çöpe atılacak... Gidip bana bu dönemde Digiturk aldırmayın lütfen... Şimdi ne yapabiliriz alternatiflerimiz nelerdir, okuyorum ama anlayamadım...

Bekleyelim peki ama bu dönemde geleceğimizi beklerken neler yapabiliriz? Gidip tellcom dan net varsa neti bağlatıp TV yi mi idare edicez... Yoksa telekomdan aynı şekilde net bağlatıp TV yi idare edip f/p düzelince mi abone olcaz...

Yeter ama...

Not: DH Forumlarında ileri teknolojilerin tartışılması çok güzel, ama günümüzdeki en kârlı (f/p) seçeneklerde daha çok vurgulansa, bu kriz ortamında çok daha iyi olacak gibi...

• Tuna kardeş sanırım bana taş atmadın!!

Ben daha 2,5 sene oldu İst.dan göç edeli ve burada bizim oturduğumuz yer olarak,başımıza gelen absürt vede komik olayı anlatıyorum!
    Harifler bu işi şehrin neresinden başlatmış,beni ilgilendirmez,kaldıki ne 2Mb ten yüksek hız var burada nede adam gibi diğer Hizmetler v.s!

Kablo-TV yi bilen yok buralarda! zırt-pırt Net kesilmeside cabası

Birde tuhafıma giden vede uyuz olduğum bütün bu bölgeye "LARA" denmesi ülen nereden başlıyor bu LARA nerede bitiyor belli değil

Şehirde iki yer var LARA ve Konyaaltı

++
    Bugün arayan hanımada çok fena giydirdim bu arada....yaw kardeşim neden zırt-pırt beni arıyorsunuz,anladık 8Mb "hileli" hız veriyorsunuz,başkada
    bir icraat yok,iyide size 5 defa almıyorum diyede söyledim....dedim ama bunlar 3 gün sonra yine ararlar,herhalde bıktırıp sonunda abone yapacaklar
    Akıllara ziyan yaw,daha sokakta bir tek kişide almış değil ve herkesi "uyandırdık" bu arada,bizim Bakkal organize ediyor bu işleri

TT hesapta $ 400Milyon yatırım yapmış,ülen bunamı 400 kağıt yatırım yapılmış bunuda anlamadım,BOX BOX dediler,iyide BOX geldi ama içi boş

Telefondaki hanım bana soruyor....15GB D/L yapabiliyormusunuz?????

Sadece gülmek lazım bu işlere

++
    Bu arada "Donanımhaber Sitesi" felaket ağır Beyler yaw bir Sn.Yönetici şunu açıklasın kardeşim!!!
    Reklam sayfası illet etti beni be!! zaten sayfaların her tarafı reklam ile dolu,hadi hayırlı işler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albani -- 17 Aralık 2009; 19:02:57 >

• Bu gün bir umutla SUPERONLINE (TELLCOM) aradım ADSL paketleri TTNETLE bir fark yok fiyatlar aynı TELLCOM aynı hizmeti verebilirmi KOSKOCAMAN SORU İŞARETİ ? !!!

Niyetim FİBER İNTERNET aboneliğiydi fakat bizim bölgemizde yok !!!Adamlar LİGTV maclarınıda fiber internet paketine eklemişler hizmet verilen bölgelerdekiler şanslılar 10 mbps internet 49 Lira.

Kim ne derse desin klasik olucak ama Teknolojide avrupanın en az 30 sene gerisindeyiz !!!Çunki yöneten beyinler hala 1960 larda yaşıyor onlar için halen RENKLİ TV BİLE TABUDUR NİMETTİR !!!
  • yaklaşık 1.5 aydır iptv kullanıyorum evimde. öncelikle iptv bağlandığından beri bir kez bile eski uydu alıcıma dönmedim. kanallar çok kaliteli bir şekilde geliyor ve hiç bir takılma yaşanmıyor. iptv açıkken internetten de tam hızda dosya çekebiliyorum. bu yönden içiniz rahat olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Puraq

yaklaşık 1.5 aydır iptv kullanıyorum evimde. öncelikle iptv bağlandığından beri bir kez bile eski uydu alıcıma dönmedim. kanallar çok kaliteli bir şekilde geliyor ve hiç bir takılma yaşanmıyor. iptv açıkken internetten de tam hızda dosya çekebiliyorum. bu yönden içiniz rahat olsun

Diğer türlü olsa zaten utanırlardı çıkarmaya :D
    Bu arada benim hala umudum var fiyatlandırmadan. Diyelimki 1Mbit sınırsız + IPTV hizmeti çıkarsın. 45 tl internet ücreti, 5 tl iptv ücreti alsın. Sonuçta internet ve iptv hizmeti aynı fiziksel telefon hattı üzerinden mantıksal yollar/borular yaratılarak veriliyor, bu mantıksal yolların hızını ayrı ayrı kısıtlayabiliyorsunuz.

Not : 1Mbit ile nasıl IPTV alacaksın denebilir. Aslında benim hızım 6 Mbit olacak. 5Mbit IPTV ye ayrılacak, 1Mbit internet için(üstüne çıkamayacak). IPTV ye ayrılan kısım başka bir iş için kullanılamayacağı için internet tarifesi üzerinden ücretlendirilmeyecek.

• allah rızası için bir IPTV test kullanıcısı Airties IPTV box ve yayınlarla ilgili fotograf koysun lütfen... sadece anlatımda kalınca fazla bir etkisi olmuyor...
  • Sn.Albani !!!
    TTNET ten açıklama ttnet adı kullanılarak abonelere telefon açıp yeni sözleşme yada bağlantı adı altında kampanya benzeri gibi yeni uygulamalardan bahsediliyormuş ve TTNET in böyle bir uygulaması olmadıgından bahsedilmiş abonelerinden özel bilgilerini bu kişilere asla vermemeleri hakkında uyarılmış.TTNET hiç bir şekilde abonelerinden kredi kartı yada kimlik no istemediğini ve bu kişilerinden vatandaşı kandırmak dolandırmak niyetinde olabilcekleri vurgulanmış.
    TTNET in böyle bir hizmetininde olmadıgı belirtilmiş.
  • Hocam biliyorum bu olayı ve bana ilk telefon açtıklarında zaten "süphelenip" ertesi sabah TT yi aradığımda durumu anlamıştım!!!

Ancak bu çakalların böyle bir taktikle bir çok kişiyide avlayacaklarınıda biliyorum
    Ancak bu heriflerin ellerinde bizim bazı bilgiler mevcut ve bunuda tabiki sözleşme yaptıkları TT den almışlar!!!

Çünkü beni aradıklarında belliki ellerinde bizim TTNet ile yaptığımız sözleşmenin sureti var,örneğin hangi tarihte abone olmuşum,
    hangi şartlarda olmuşum,ne zaman taahhüt bitmiş v.s gibi!!!

Yaw işin başıda kıçıda sakat be,çakal arıyor beni.....iyi günler efendim ben telekomdan arıyorum...diyor,ülen deyyus sen daha baştan çakallık
    yapıp hileye sapmışsın!! bari başlangıç kelimeleri ve cümleler olarak işe doğru başla,güyya TT nin adını kullanarak iş bitirecekler!!

Ne memleket be!!

TT de belliki bu çakallarla sözleşme yapmış,sonrada milleti uyandırıyor v.s,ülen al birini çal ötekine,rezil ettiler memlekette bu kabil tüm hizmetleri!!

++

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albani -- 19 Aralık 2009; 15:09:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: nemecek

quote:

Orijinalden alıntı: Bugeorya

Üstad nemecek,

IP Tv de her televizyondan ayrı yayın seyredilebilecek diye okumuştum. Ancak anladığım kadarıyla her tv için stb almak gerekecek.Şimdiki dijital platformlarda olduğu gibi.Doğru mudur? Selamlar..

Benim bildiğim kadarıyla böyle olacak. değişik bir bilgi olursa aktarırım.

selamlar.

Üstad nemecek,verdiğiniz bilgi için çok teşekkürler.Haberlerinizi bekliyoruz.Selamlar..

• yıl geldi 2010 a dayandı bizim Türktelecom anca 2050 de falan veriri bu hizmeti boşuna yormayın kendinizi zaten 3-5 yıla kadar karasal yayın başlar.

Boşuna kafanızı yormayın bir deli kuyuya bir taş aymış kırk akıllı çıkaramamış durumu bu konudada etkin.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.