Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM / TTNET IPTV (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
0
Favori
26.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: turusan

yıl geldi 2010 a dayandı bizim Türktelecom anca 2050 de falan veriri bu hizmeti boşuna yormayın kendinizi zaten 3-5 yıla kadar karasal yayın başlar.

Boşuna kafanızı yormayın bir deli kuyuya bir taş aymış kırk akıllı çıkaramamış durumu bu konudada etkin.

hizmet zaten veriliyor 1 yıldır sadece test aşamasında
    piyasaya çıkması yakındır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Puraq

quote:

yıl geldi 2010 a dayandı bizim Türktelecom anca 2050 de falan veriri bu hizmeti boşuna yormayın kendinizi zaten 3-5 yıla kadar karasal yayın başlar.

Boşuna kafanızı yormayın bir deli kuyuya bir taş aymış kırk akıllı çıkaramamış durumu bu konudada etkin.

hizmet verilse alır kullanırsın bitsin testler görecez bakalım ne menem şeymiş.
  • Yaklaşık 15 gün kadar önce bahse konu yayını test olarak denedim o hali ile bile mükemmel di tahminem yeni yıldı hizmete girer emin olun süper bir şey
    quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Puraq

quote:

hizmet verilse alır kullanırsın bitsin testler görecez bakalım ne menem şeymiş.

• Ne zaman başlayacak IP TV? Bide anlamadığım şey bunu bilgisayarda da kullanbilecek miyiz?
  • Peki Zeki Müren`de bizi görecek mi...
    Hizmete girmesi bi 6 ay daha alacak sanırım...
  • IpTv Kullanan Arkadaşlar..
    Bende IpTv bağlattım Airties Air 710 Iptv Alıcısı Ve Airties Wav 275v2 modem verdiler... Kurulumu Yaptılar Yanlız İnteraktif Servislere girmiyor ve şeç izle bölümünde neredeyse hiçbirşey yok sizde de aynımı açaba ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysa1992

IpTv Kullanan Arkadaşlar..
    Bende IpTv bağlattım Airties Air 710 Iptv Alıcısı Ve Airties Wav 275v2 modem verdiler... Kurulumu Yaptılar Yanlız İnteraktif Servislere girmiyor ve şeç izle bölümünde neredeyse hiçbirşey yok sizde de aynımı açaba ???

Merhaba ysa1992 şu anda halen test aşamasında bir kaç eksik tabi olacak ama zamanla setup box 'ına güncellemeler gelecek mutlaka yükle yoksa verim alamazsın ben kullanıyorum aktif olarak ve çok memnunum iyi günler .

quote:

Orijinalden alıntı: yamasut_over_anatolia

Ne zaman başlayacak IP TV? Bide anlamadığım şey bunu bilgisayarda da kullanbilecek miyiz?

01.01.2011 tarihinde resmi olarak satışa başlayacak tivibu.com dan da başvuru yapabilirsin şu anda başvuruları kabul ediyorlar. Bilgisayarda kullanma konusuna gelince bilgisayardan kullanamazsın bilgisayarda internet üzerinde film izlemek istiyorsan tivibu hizmeti alman gerekiyor bu bahsettiğimiz konu Iptivibu ikisi farklı bir şey pmden yazabilirsiniz anlatırım detaylı

• onu bunu bilmemde
    evinde kablo tvsi olanlar kablonet alsın
    fiber altyapısoıı olan fiber alsın
    fazla nete girmeyen arada sırada takılanlar 3g modem alsın
    şu ttnet e bi mesaj verelim ders olsun
    yıllardır bizi soydular hala soyuyorlar
    neymiş telefon hattı kullanma zorunluluğu varmış hiç konuşmadığımız telefona 17tl telefon faturası ödüyoruz.bu soygun değilde nedir Allahaşkına.
    6 ay wifi anfi ile wifi den girdim nete şimdide gittim 3G aldım 4GB kotalı onu kullanıyorum boykot için ttnet internetimi kapattırdım
    kapatma nedenini sordular hat kullanma zorunluluğu dedim.belki 5 defa aradılar hat zorunluluğunu kaldırın ondan sonra arayın enamiyim ben kullanmam netinizi kablonet olan biyerde ev alırım dedim kapadım suratlarına telefonu.
    kuzu gibi heşeye eyvallah demeyelim artık.
    şimdi birde gelmiş internetimize zam yaptılar 1 ocak tan itibaren.
  • Türk Telekom kullanıpta iptv yayınlarını izleyecek olanlar yayınları izleyeceği cihazı bence kablolu bir şekilde modeme bağlasınlar. Verdikleri modemler genellikle wifi sinyal gücünde pek iyi değil zar zor çekiyor. iptv yayınlarını izlemeye kalkınca iyice kötü oluyor
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.