Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM / TTNET IPTV (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
0
Favori
26.955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Am@deus

Hocam sende ölçüsünü bile almışsın kutunun

Normal kutu artık komuyorlar her yer bu kutularla dolu istanbulu söylüyorum ( Beylikdüzü).....

Evet 2-3 ay kadar önce Beylidüzü'nde yeni bir çalışma yapmışlardı, yeni kablo döşeyip, kutular koydular. Bunun içinmiş demekki. Aslında birkaç akşam beni de aramışlardı ben direk konuyu bile dinlemeden ilgilenmediğimi söyleyip kapatmıştım.
  • Benim en hoşuma giden ise şu oldu(ben hala kafayı buna taktımda)

Telefon çaldı ve açıyorum>>karşıdaki şunu diyor......iyi günler efendim ben telekomdan arıyorum(aslında TellCom burası) tabi o kişi
    TELEKOM diye hece hece söylemiyor bu lafı!!!TellCom duyduğunuz zaman ve olayı bilmiyorsanız aynen "Telekom" diye "yiyorsunuz"
    yani bende o an yedim ama içim rahat etmedi sabah ilk işim ""harbi"" Telekomu arayınca olayı anladım!

Güzel bir Şirket ismi ve bu isimle bu uyanılar çok mal satarlar

Neyse bu herifler bizi nasılsa artık zırt-pırt arayacaklardır

Sonunda BOX ta Hizmet te her ne satıyorlarsa bizde anlarız o zaman,çünkü beni arayan 4 kişide "Satış" nosyonu olmayan,benim tabirimle aynen "Kazma"
    tiplerdi yani bu dallamalarlamı bu malı satacaklar acep!
    En son arayan(0212 ile başlayan yerden) tam kazma idi herif birde bana bozulup ...iyi günler... deyip telefonu yüzüme kapattı(ama ben onunla burada yazdığım gibi kesinlikle
    sert konuşmamıştım,bunun altını özellikle çiziyorum!!) herif belliki şak diye yeme gelecek "enayi" müşteri arıyordu!!

Neyse "esas oğlanı" yakalarsam hesabıda ona sorarım

++

Bu arada "harbi" Telekom daki görüştüğüm tüm ilgililer son derece nazik ve hoşgörülü idiler(ben her zaman TT personelinide böyle bulmaktayım)
    Hatta o ilk olaydaki kandırmaca ve hileli olayıda anlatınca hem ilgilendiler anında hemde gerekli bilgileri verdiler hatta o şirkete açıp fırçada attılar!!
    çünkü şirket bana döndüğünde ......şikayet etmişsiniz....demişti!! evet ettim dedim bende! ülen gece 22.00 de müşteri avınamı çıkılır be!!!
    neymiş efendim o hanım part-time çalışan elemanmış

Keşke bütün işler harbi Telekomda olsaymış!!

++

• quote:

Orijinalden alıntı: nemecek

quote:

Orijinalden alıntı: turusan

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hiro Nakamura

sn. proaudio olayım sizinle değil kesinlikle yanlış anlaşılmasın.Sizin heves merak ve paylaşımınız için kendi payıma teşekkürler yoksa haberim bile olmayacaktı.
    Ben Türkiyede en nefret edilen telekominikasyon/iletişim firmaları anketi yapılsa 1 Numara çıkacağı kesin olan bir firmanın hizmet yetersizliği vurdum duymazlığı ve kalitesizliği ve üzerine yazıyorum.Birde kore japonya demeyelim 1080 için, bugün çanak+hd uydu ile 80'den fazla var TR.de.yaklaşık 10 adeti Türkçe.Bu arada o hızlarda o filmler izlenir ama internet stabil olur ve kopmazsa :-)

Şu an adsl tüm Türkiye'de sorunsuz mu ? Şu an TTTNET müşterilerinde sizce yüzde kaç müşteri memnuniyeti vardır ? 6 milyon müşterinin %1'i buraya yazsa kaç yapar?

Aldığımız hizmet içeriği Avrupa standartlarında mı ? Avrupa'da adsl kurulumu kaç günde yapılıyor, call center lara ulaşmak mümkün mü, ulaşırsanız bu hat normal telefon ücretinden daha fazla olarak mı ücretlendiriliyor, ankastrenize kadar geldiklerinde servis bedeli yazılıyor mu, adsl dışında aldığınız tüm ulusal hizmetler Avrupa standartlarında mı?

Verdiğimiz ücrette göre fiyat performans oranı iyimi ? Karşılaştırmak mantıklı olmayabilir ama benzinde fiyat performans oranı nasıl? ya cep telefonu faturaları? bir audi alsam onda nasıl olur?

Geçmişteki Dial-up'tan tutunda günümüzdeki ADSL VDSL2 v.s. biraz yağmur yağdığında bile sorunsuz mu ? sorunlu mu? hiç yaşamadım ya siz?

Yurt dışı çıkışımız yeterli mi ? mrtg raporlarını gördünüz mü hiç? yoksa bilgisi olmadan fikri olanlardan mısınız?

Müşteri hizmetlerinden memnunmusunuz ? %5 memnuniyetsilik iyi mi kötü mü? o bile 300.000 kişi yapıyormuş.

Ödediğimiz sabit ücret sizce yasal bir soygun mu ? bakır kabloyu eve bedava getireceklerini mi düşünüyorsun? Avrupadaki örnekleri incelediniz mi?

Sizin gibi bilgi sahibi olmayan insanlarımızın kandırılarak farklı fiyat tarifeleri konusunda yeteri olarak bilgilendirilmemesine
    yada her ay kota aşımı gibi ekstra ücret alarak yolunmasına gönlünüz razı mı ? adslkota sayfasından haberiniz var mı? tarifeler konusunda ttnet ile turkcell i birbirine mi karıştırıyorsunuz?

İnsanlara yardımcı olduğunuz forumlarda 2-3 günde bir İnternet aşırı yavaş yada yurt dışı sitelere giremiyorum gibi konularla karşılaşıyormusunuz ? %1 ?

Telekomun kotaları şişirip haksız kazanç ellde ettiğine inanıyormusunuz ? buna devletin kurumlarının göz yumacağına inanıyor musunuz?

Yine fazla bilgili olmayan insanlarımızı modem bedava diyerek yıllarca kandıran 12 punto kanunu çıkana kadar karınca yazısı ile yazarak 24 ay insanları göbeğinden telekoma bağlayan daha geçen yıla kadar bırakın kapatmayı telefon nakilde bile aç kapa ücreti almak namuslu bir davranışmıdır? 12 punto kanunundan sonra abone olan 2 milyon insan için ne diyeceksiniz?

Bir mesaj yada alo ile abone olurken kapattırmak için telekom ilçe/il müdürlüğüne gitmeyi gerektirmek etikmidir ? turkcell de nasıl yapılıyor bu? veya başka bir yerde?

İnsanların haberi olmadan yada evdeki bilgisiz anne/baba ya evet dedirterek tarife değiştirmek taahhüt yenilemek insanlığından mı kaynaklanıyor ? toplumun bilinçsizliği olabilir mi? bunun da sorumlusu telekom mudur? halbuki eğitime 100 milyon tl kaynak ayırmışlardı

Telefon hizmeti veren bir firma olarak müşteri hizmetleri telefonunu şehirler arası tarifeden insanlara geçirmek dakikalarca ekletmek yine yurdum insanına olan derin sevgisinden mi ? şehir içi olmasın?

2009 yılında 512kb/512mb kotalı internet paketi çıkarmak mı yoksa genel indirim yapmakmı daha karakterli bir davranış ?
    (Tıpkı 15 GB adil kullanım hakkı gibi orda fakir/zengin ayırmıyor!!!) yıllardır enflasyon karşısında zam yapmayıp hızları 256 k dan 8 mbite çıkarmak nasıl?
    İnsanları 8Mb kampanyasına geçirip hattınız desteklemiyor diyerek 1-2-4 MB/15GB sınırlamak nedir ?

Ben bunlardan bahsediyorum bunlara bi yorumun var mı ?

Yukarıda kırmızı ile yazdığım sorularıma sizin bir yorumunuz var mı?

iptv sonunda bana da bağlandı, muhteşem bir görüntü kalitesi ve şaşırtıcı bir akıcılık. gerçekten takdir ettim. uyduyu attım. bağlantı hızım 7 mbit. 5 yetiyormuş.

Türkiyede telekom ıp tv ye geçsene geçmesene kaç kişi alıp kullanabilir 8mbit adsl ücretinden haberin yok galiba senin kaç kişi alıp kullanırız 100tl ye adamlar çanak manak dahil uyduyu takıyor çatına izliyosun 5 tl de kahvede maç parası telekom çok büyük firmaysa bu fiyatlarla yarışsında görelim.

kıyas için şu anda piyasada olan çocuk bezleri türkiyede yaygınlaşması en fazla 26-27 senedir.
    Avrupada Amerikada adamlar 50 yılı aşkın süredir kullanıyorlar burdan paybiç Türkiyenin gelişmişlik ve hizmetsektörüne.

Şu forumda yazarken saygı kurallarına ne kadar dikkat etmeye çalılırsam çalışayım hep karşımda sizin gibi terbiyesiz insanları buluyorum. Öncelikle yaşım 34. Elektrik-elektronik mühendisiyim ve 8 senedir Telekom sektöründe çalışıyorum. Yani Dial-Up zamanınından bu yana yapılan geliştirmelerde hep bu sektörün içindeydim.

Öncelikle bilgisizce edindiğiniz fikirlerinizle ürettiğiniz sorularınızı cevaplayayım: 8 Mbit'e kadar tarifleri 29 Tl'ye alınabilmektedir ve kurgulanan şudur ki IPTV esnasında kullanılan kota, limit aşımına sebep vermeyecektir. Demek ki neymiş, 29 TL iptv izlemek için gerekli hızı sağlayabiliyormuş. ( dikkat altyapı demedim.)

Bu teknoloji ile futbol yayını yapılamayacağını iddia ettiğinizi anlıyorum yazınızdan, Telekom bu fiyatlarla yarışır mı yarışamaz mı göreceğiz umarım yarışır bence hepimiz için iyi olur bu her ne kadar sizin gibi düşmanları olsa da telekomun. Belçika'da nasıl yarıştığını gördüm yani yapılabilir olduğunu biliyorum.

Sanırım çocuk bezleri konusunda çalışıyorsunuz, evet çocuk bezleri konusunda haklı olabilirsiniz ancak konumuz teknoloji. Ayrıca AET, ithalat yasağı gibi konular 80'li yılları hatırlayanlar için tanıdık gelecektir, belki o çocuk bezlerinin neden Türkiye'de yaygınlaşmadığını açıklayabilir bu kavramlar. Ayrıca başkasından alıdığınız bir malı onlardan ucuza satmak gibi bir ekonomik modeli ben henüz görmedim. Ancak verdiğiniz hizmetin kalitesini tartışabiliirz. British Telecom'dan hizmet almış olan varsa forumda yardımcı olabilir.

iptv'yi benim kullanma sebebim sadece ve sadece TTNET çalışanı olmamdandır. Eğer enayiliğimden olsaydı çok daha önceleri Turkcell, Benzin İstasyonları gibi firmaların test kullanıcılığını yapardım.

yaşım 34 elektrik elektronik mühendisiyim telecomda çalışıyorum diyosun ama daha telekomun tarifelerinden haberin yok ben 1mb sınırsız kullanıyorum kırk küsürlira veriyorum sen 8mb 29 diyosun vaybe senin telekomun kafasına göre fiyatmı kırıyor önce bir aç bak internetten tarifelere seningibi birşeyden anlamaz insanları mühendis diye alıyorlar sonra ortada bir haber geziniyosunuz.8mb limitsiz tarife telekomda 99 tl. bunu evinizde niye test ediyosunuz koskoca telekomun bir test merkezi yokmu yapacağıda 3 tane tv alacak bağlayacak yayını okadar. kotalı bağlantılar adamgibi internette gezinmeye yetmezken sen ıp tv bağlatacaksın vaybe sonra misafirlerin gelecek pat kapatacan tv yi kotam doldu kusura bakmayın diyeceksin. bu arada avrupada amerikada 8mb internet kaldımı bir sor soruştur bakalım.

bu arada telsimi vodofone aldı da türkiyede mobil rekabet arttı vadandaşa iyi bir şekilde yansıyor. telecoma bir rakip gelmeden vatandaşın anasını ağlatmaktan vazgeçmezler.
    gerçekleri yazmak nezamandır terbiyesizlik oldu resmen telecom reklamı yapıyosunuz yalan yanlış bilgiler vererek.
    ben telekomu bırakın türkiyede işinin ehli, hangi sektör olursa olsun toplam 100 kişi yi geçeceğini sanmam.

• Bugün TTNET IPTV tanıtım videosunu izledim!!!İnanılmaz klasik bir bürokratik tip elinde bir modem yüzlerce kişi arasında IPTV anlatıyor 20 dakika ancak izleyebildim inanın adamın neyi tanıttıgından haberi yok belli bir yerden torpilli IPTV nedir diye birişeri buna anlatmış buda aklında kaldıklarını sözde tanıtımını yapıyor finali tam komediydi modemle goruntu aktaracaklar ne hikmetse modem baglanmıyor :) Bürokrat tip pişkin pişkin gülümsüyor bazen int problem olabiliyor .
    TTNET in tarifeleri belirttikleri hızda belli (1mbit sözüm ona 600 lerde geziniyor) 8 mbit diye bangır bangır reklamını yaptıkları hız ise Türkiyemize özgü eviniz santrale yakın olmalı (dünyanın neresinde vardır böyle bir komedi) sonucta evi yakın olanlar bile 8 mbit hayaliyle aldıkları netin 6.50 lere ulastıgından bahsediyorlar.
    IPTV alınırmı ?Şahsi fikrim alınmaz sebebi ise KABLO TV-TELEDÜNYA abonesiyim IPTV deki verilen kanallarda aynısı +IPTV den yararalanmak için modemde alma mecburiyeti var.Yakında evler telekomun modemlerinden gecilmiycek int adls modem+teledunya kutu+ıptv modem^wireless modem.

IP TV neymiş neler sunuyor
    Video on demand (VOD): IPTV Serverda bulunan film-muzik-belgesel-maç-dizileri izleyebiliyorsunuz.1000 lerce detayı ve görselliği sunun kütphane kaynagı sunulacagı var sayılıyor.

Catch up TV: Anlaşmalı kanalların (örnek star tv-showtv-diğerleri) yayınlamış oldugu içerikleri iptv servere dahil ediyorlar.Daha sonra kullanıcı istiyorsa istedigi vakit izliyebiliyor.

Pause TV : Herhangi dizi muzik film izlerken işiniz çıktı dışarı çıkmanız gerekiyor serverin sagladıgı olanak eve dondugunuzde izlediginiz kanalı kaldıgınız yerden devam edebiliyorsunuz yada geri alıp tekrar izleyebiliyorsunuz.

İnteraktif Hizmet:Hava durumu doviz borsa haber gibi anında haberdar olabiliyorsunuz.

Reklam: Üye olurken size tanınan bir hizmet hoşlanmadıgınız ürünler filmler vs gibi reklamlarda sizi uyarıyorlar sizin tercihinize göre düzenleme sunuyorlar.

TTnet-IPTV hizmeti güzelde TTNET önce müşterisini yolunacak kaz görmekten vaz geçmesi lazım-Halen sağladıgı hizmetlerin faturasını vatandaştan çıkarıyor HİZMET VERİYORLARMIŞ IPTV için 40 milyon dolar yatırım yapmışlar!!!O KADAR HAKSIZ YOLLA VATANDAŞIN CEBİNDEN ÇALINAN SABİT HİZMET DİYE FATURAYA AKTARILAN PARALARLA HİZMET OLMAZ-OLMUYORDA ZATEN.

• Maç yayınlarında bedava olayı gümdemde mi TT ile TRT nin hala ?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hiro Nakamura

sn. proaudio olayım sizinle değil kesinlikle yanlış anlaşılmasın.Sizin heves merak ve paylaşımınız için kendi payıma teşekkürler yoksa haberim bile olmayacaktı.
    Ben Türkiyede en nefret edilen telekominikasyon/iletişim firmaları anketi yapılsa 1 Numara çıkacağı kesin olan bir firmanın hizmet yetersizliği vurdum duymazlığı ve kalitesizliği ve üzerine yazıyorum.Birde kore japonya demeyelim 1080 için, bugün çanak+hd uydu ile 80'den fazla var TR.de.yaklaşık 10 adeti Türkçe.Bu arada o hızlarda o filmler izlenir ama internet stabil olur ve kopmazsa :-)

Şu an adsl tüm Türkiye'de sorunsuz mu ? Şu an TTTNET müşterilerinde sizce yüzde kaç müşteri memnuniyeti vardır ? 6 milyon müşterinin %1'i buraya yazsa kaç yapar?

Aldığımız hizmet içeriği Avrupa standartlarında mı ? Avrupa'da adsl kurulumu kaç günde yapılıyor, call center lara ulaşmak mümkün mü, ulaşırsanız bu hat normal telefon ücretinden daha fazla olarak mı ücretlendiriliyor, ankastrenize kadar geldiklerinde servis bedeli yazılıyor mu, adsl dışında aldığınız tüm ulusal hizmetler Avrupa standartlarında mı?

Verdiğimiz ücrette göre fiyat performans oranı iyimi ? Karşılaştırmak mantıklı olmayabilir ama benzinde fiyat performans oranı nasıl? ya cep telefonu faturaları? bir audi alsam onda nasıl olur?

Geçmişteki Dial-up'tan tutunda günümüzdeki ADSL VDSL2 v.s. biraz yağmur yağdığında bile sorunsuz mu ? sorunlu mu? hiç yaşamadım ya siz?

Yurt dışı çıkışımız yeterli mi ? mrtg raporlarını gördünüz mü hiç? yoksa bilgisi olmadan fikri olanlardan mısınız?

Müşteri hizmetlerinden memnunmusunuz ? %5 memnuniyetsilik iyi mi kötü mü? o bile 300.000 kişi yapıyormuş.

Ödediğimiz sabit ücret sizce yasal bir soygun mu ? bakır kabloyu eve bedava getireceklerini mi düşünüyorsun? Avrupadaki örnekleri incelediniz mi?

Sizin gibi bilgi sahibi olmayan insanlarımızın kandırılarak farklı fiyat tarifeleri konusunda yeteri olarak bilgilendirilmemesine
    yada her ay kota aşımı gibi ekstra ücret alarak yolunmasına gönlünüz razı mı ? adslkota sayfasından haberiniz var mı? tarifeler konusunda ttnet ile turkcell i birbirine mi karıştırıyorsunuz?

İnsanlara yardımcı olduğunuz forumlarda 2-3 günde bir İnternet aşırı yavaş yada yurt dışı sitelere giremiyorum gibi konularla karşılaşıyormusunuz ? %1 ?

Telekomun kotaları şişirip haksız kazanç ellde ettiğine inanıyormusunuz ? buna devletin kurumlarının göz yumacağına inanıyor musunuz?

Yine fazla bilgili olmayan insanlarımızı modem bedava diyerek yıllarca kandıran 12 punto kanunu çıkana kadar karınca yazısı ile yazarak 24 ay insanları göbeğinden telekoma bağlayan daha geçen yıla kadar bırakın kapatmayı telefon nakilde bile aç kapa ücreti almak namuslu bir davranışmıdır? 12 punto kanunundan sonra abone olan 2 milyon insan için ne diyeceksiniz?

Bir mesaj yada alo ile abone olurken kapattırmak için telekom ilçe/il müdürlüğüne gitmeyi gerektirmek etikmidir ? turkcell de nasıl yapılıyor bu? veya başka bir yerde?

İnsanların haberi olmadan yada evdeki bilgisiz anne/baba ya evet dedirterek tarife değiştirmek taahhüt yenilemek insanlığından mı kaynaklanıyor ? toplumun bilinçsizliği olabilir mi? bunun da sorumlusu telekom mudur? halbuki eğitime 100 milyon tl kaynak ayırmışlardı

Telefon hizmeti veren bir firma olarak müşteri hizmetleri telefonunu şehirler arası tarifeden insanlara geçirmek dakikalarca ekletmek yine yurdum insanına olan derin sevgisinden mi ? şehir içi olmasın?

2009 yılında 512kb/512mb kotalı internet paketi çıkarmak mı yoksa genel indirim yapmakmı daha karakterli bir davranış ?
    (Tıpkı 15 GB adil kullanım hakkı gibi orda fakir/zengin ayırmıyor!!!) yıllardır enflasyon karşısında zam yapmayıp hızları 256 k dan 8 mbite çıkarmak nasıl?
    İnsanları 8Mb kampanyasına geçirip hattınız desteklemiyor diyerek 1-2-4 MB/15GB sınırlamak nedir ?

Ben bunlardan bahsediyorum bunlara bi yorumun var mı ?

Yukarıda kırmızı ile yazdığım sorularıma sizin bir yorumunuz var mı?

iptv sonunda bana da bağlandı, muhteşem bir görüntü kalitesi ve şaşırtıcı bir akıcılık. gerçekten takdir ettim. uyduyu attım. bağlantı hızım 7 mbit. 5 yetiyormuş.

Türkiyede telekom ıp tv ye geçsene geçmesene kaç kişi alıp kullanabilir 8mbit adsl ücretinden haberin yok galiba senin kaç kişi alıp kullanırız 100tl ye adamlar çanak manak dahil uyduyu takıyor çatına izliyosun 5 tl de kahvede maç parası telekom çok büyük firmaysa bu fiyatlarla yarışsında görelim.

kıyas için şu anda piyasada olan çocuk bezleri türkiyede yaygınlaşması en fazla 26-27 senedir.
    Avrupada Amerikada adamlar 50 yılı aşkın süredir kullanıyorlar burdan paybiç Türkiyenin gelişmişlik ve hizmetsektörüne.

Şu forumda yazarken saygı kurallarına ne kadar dikkat etmeye çalılırsam çalışayım hep karşımda sizin gibi terbiyesiz insanları buluyorum. Öncelikle yaşım 34. Elektrik-elektronik mühendisiyim ve 8 senedir Telekom sektöründe çalışıyorum. Yani Dial-Up zamanınından bu yana yapılan geliştirmelerde hep bu sektörün içindeydim.

Öncelikle bilgisizce edindiğiniz fikirlerinizle ürettiğiniz sorularınızı cevaplayayım: 8 Mbit'e kadar tarifleri 29 Tl'ye alınabilmektedir ve kurgulanan şudur ki IPTV esnasında kullanılan kota, limit aşımına sebep vermeyecektir. Demek ki neymiş, 29 TL iptv izlemek için gerekli hızı sağlayabiliyormuş. ( dikkat altyapı demedim.)

Bu teknoloji ile futbol yayını yapılamayacağını iddia ettiğinizi anlıyorum yazınızdan, Telekom bu fiyatlarla yarışır mı yarışamaz mı göreceğiz umarım yarışır bence hepimiz için iyi olur bu her ne kadar sizin gibi düşmanları olsa da telekomun. Belçika'da nasıl yarıştığını gördüm yani yapılabilir olduğunu biliyorum.

Sanırım çocuk bezleri konusunda çalışıyorsunuz, evet çocuk bezleri konusunda haklı olabilirsiniz ancak konumuz teknoloji. Ayrıca AET, ithalat yasağı gibi konular 80'li yılları hatırlayanlar için tanıdık gelecektir, belki o çocuk bezlerinin neden Türkiye'de yaygınlaşmadığını açıklayabilir bu kavramlar. Ayrıca başkasından alıdığınız bir malı onlardan ucuza satmak gibi bir ekonomik modeli ben henüz görmedim. Ancak verdiğiniz hizmetin kalitesini tartışabiliirz. British Telecom'dan hizmet almış olan varsa forumda yardımcı olabilir.

iptv'yi benim kullanma sebebim sadece ve sadece TTNET çalışanı olmamdandır. Eğer enayiliğimden olsaydı çok daha önceleri Turkcell, Benzin İstasyonları gibi firmaların test kullanıcılığını yapardım.

yaşım 34 elektrik elektronik mühendisiyim telecomda çalışıyorum diyosun ama daha telekomun tarifelerinden haberin yok ben 1mb sınırsız kullanıyorum kırk küsürlira veriyorum sen 8mb 29 diyosun vaybe senin telekomun kafasına göre fiyatmı kırıyor önce bir aç bak internetten tarifelere seningibi birşeyden anlamaz insanları mühendis diye alıyorlar sonra ortada bir haber geziniyosunuz.8mb limitsiz tarife telekomda 99 tl. bunu evinizde niye test ediyosunuz koskoca telekomun bir test merkezi yokmu yapacağıda 3 tane tv alacak bağlayacak yayını okadar. kotalı bağlantılar adamgibi internette gezinmeye yetmezken sen ıp tv bağlatacaksın vaybe sonra misafirlerin gelecek pat kapatacan tv yi kotam doldu kusura bakmayın diyeceksin. bu arada avrupada amerikada 8mb internet kaldımı bir sor soruştur bakalım.

bu arada telsimi vodofone aldı da türkiyede mobil rekabet arttı vadandaşa iyi bir şekilde yansıyor. telecoma bir rakip gelmeden vatandaşın anasını ağlatmaktan vazgeçmezler.
    gerçekleri yazmak nezamandır terbiyesizlik oldu resmen telecom reklamı yapıyosunuz yalan yanlış bilgiler vererek.
    ben telekomu bırakın türkiyede işinin ehli, hangi sektör olursa olsun toplam 100 kişi yi geçeceğini sanmam.

Bakın turusan, maalesef en azından ttnet'in web sitesine girip tarifelerine baksaydınız da öyle konuşsaydınız. Bilgisizliğinizi tekrar gözler önüne sermek sanırım size keyif veriyor.

Yukarıda anlattım ancak anlama kapasitenizin sanırım limiti dolmuş. IPTV aboneleri bu ürünü kullanırken kotalarından kullanmayacaklar. Bu nasıl olacak derseniz PVC konusunu araştırın derim. ( tabi kulaktan kulağa oynamak daha çok işinize geldiği için bunu yapmayacağınızı düşünüyorum)

Hala terbiyesizliğin sınırını aşarak bişeyden anlamaz insanları telekoma alıyorlar diyorsunuz, yazık.http://www.ttnet.com.tr/web/229-1204-1-1/tur/evde_ttnet/baglanti_cesitleri/tum_baglanti_ucretleri şu adresden NET4 paketinin fiyatını söyleyiniz lütfen ve akabinde hızını da. 8 Mbite kadar yazıyor gördüğüm kadarı ile tabi ben kör değilsem. Burada bir özürü hakettiğimi düşünüyorum, tabi o kadar olgunluk gösterebilirseniz. Ha bu arada sormama rağmen kendinizden bahsetmemişsiniz ben kiminle muhatap oluyorum acaba, yaş, eğitim çalışılan firma ? Öyle başkası hakkında atıp tutmak kolay.

Bı tarz tartışmalara çok girdim bu forumda ve zaman zaman da sıkıldığımdan uzaklaştığım da oldu. Çünkü cahilliğin sınırı yok. Bu tarz cahillik kokan yazılarla gerçekten bilgi almak isteyen insanları da zehirliyorsunuz.

• nette dolaşırken link buldumhttp://webtv.ttnet.com.tr/home sayfasına girin kulanıcı adı ve şifreyi test olarak girin web tv karşınızda açıkaca beğendim webde canlı tv programlarından sonra mükemmel geldi eksikleri çok nadirende olsa kısa takılmalar oluyor
  • nemecek@

ttnetin işine gelen tarifesini yazıp işine gelmeyen tarifelerini niye gizliyosun madem 8mb ye kadar 29 tl ben niye her ay 45 tl ödüyorum 1mb sınırsız tarifesine. ayrıca eğer kotadan gitmeyecekse onun içinde ayrı ücret alacak demektir bedavadan sunmayacak hizmeti.benim kullandığım hizmet sınırsız paket sınırlı paket bana yetmiyor ve kimseye yetmiyor gerçi.

benim ne iş yaptığım eğitimimin ne olduğu çokmu önemli sen rahatlayacaksan yazayım kısaca öz geçmişimi;

5 yaşında bilgisayar kullanmaya başladım oyun oynamak diyebiliriz tabiki program yazacak halim yotu sonuçta okuma yazma bilmeden. şu büyük kağıt gibi disketli olanlardan hdd falan yoktu siyah beyaz ekran bir ıbm

8 yaşında comode 64 aldılar bana ozaman okuma yazmayı bildiğim için ufak tefek programlar yazabiliyordum 9 yasıma geldiğimde.
    daha sonra amiga 600 vs... yüksele yüksele 14 yaşımda vestel marka p1 233mhz ilk windows deneyimimi yaşadım win95 ile derken derken günümüze geldik tabi şu anda hpdv7 2051 et kullanıyorum.
    neyse bu arada fotoğraf makineleri video kameralar ve son telnoloji ürünler cep tlf nokia e66 vs... kullandığım.buraya kadar teknoloji hakkında neler bilebileceğim sana referans vermiştir umarım.
    eğitim hayatıma 2 üniversite ve birçok sertifika sığdırdım çevre mühendisiyim kamu yönetimi bitirdim açık öğretimden kamulaştırma bilirkişisiyim. vs vs buraya yazmakla bitmeyecek sertifika arşivim var yaptığım işe gelirsek işsağlığı iş güvenliği konusundan sorumlu müdürüm.özel birkaç firmada.bunlarlada eğitimi anlatmış oldum. tabi inanmak sana kamış yalanda söylüyor olabilirim tıpkı bu forumda msj yazan bazı insanlar gibi.

• quote:

nemecek@

ttnetin işine gelen tarifesini yazıp işine gelmeyen tarifelerini niye gizliyosun madem 8mb ye kadar 29 tl ben niye her ay 45 tl ödüyorum 1mb sınırsız tarifesine. ayrıca eğer kotadan gitmeyecekse onun içinde ayrı ücret alacak demektir bedavadan sunmayacak hizmeti.benim kullandığım hizmet sınırsız paket sınırlı paket bana yetmiyor ve kimseye yetmiyor gerçi.

benim ne iş yaptığım eğitimimin ne olduğu çokmu önemli sen rahatlayacaksan yazayım kısaca öz geçmişimi;

5 yaşında bilgisayar kullanmaya başladım oyun oynamak diyebiliriz tabiki program yazacak halim yotu sonuçta okuma yazma bilmeden. şu büyük kağıt gibi disketli olanlardan hdd falan yoktu siyah beyaz ekran bir ıbm

8 yaşında comode 64 aldılar bana ozaman okuma yazmayı bildiğim için ufak tefek programlar yazabiliyordum 9 yasıma geldiğimde.
    daha sonra amiga 600 vs... yüksele yüksele 14 yaşımda vestel marka p1 233mhz ilk windows deneyimimi yaşadım win95 ile derken derken günümüze geldik tabi şu anda hpdv7 2051 et kullanıyorum.
    neyse bu arada fotoğraf makineleri video kameralar ve son telnoloji ürünler cep tlf nokia e66 vs... kullandığım.buraya kadar teknoloji hakkında neler bilebileceğim sana referans vermiştir umarım.
    eğitim hayatıma 2 üniversite ve birçok sertifika sığdırdım çevre mühendisiyim kamu yönetimi bitirdim açık öğretimden kamulaştırma bilirkişisiyim. vs vs buraya yazmakla bitmeyecek sertifika arşivim var yaptığım işe gelirsek işsağlığı iş güvenliği konusundan sorumlu müdürüm.özel birkaç firmada.bunlarlada eğitimi anlatmış oldum. tabi inanmak sana kamış yalanda söylüyor olabilirim tıpkı bu forumda msj yazan bazı insanlar gibi.

Bu kadar eğitim almışsınız ancak yanlış yaptığınız içün özür dileyecek büyüklüğe sahip değilmişsiniz. Ben size iptv'yi bedava verecekler diye bir şey söylemedimki, siz iptv başlığında telekoma saldırdınız ben de size gerçeklerden bahsettim. yine söylüyorum 29 tl'ye 8 mbit kullanma şansınız var ( altyapınız yeterli olursa), bundan farklı bir şey söylemedim siz de beni bilgisizlikle suçladınız, çalıştığım şirketin tarifelerini bilmemekle suçladınız, ben de size bunu ispat ettim ama siz hala üste çıkma gayretindesiniz halbuki tek söylemeniz gereken kusura bakmayın ben tarifeleri bilmiyormuşum olmalıydı.

Diğer konuları elbetteki her zaman tartışabiliriz ancak saygı çerçevesinde, öncelikle hitap şeklinizi bir gözden geçirmenizi öneririm. Kime bu kadar sinirlisiniz TT'ye mi yoksa bu kurumda çalıştığım için bana mı? Bu kurumda çalışan 40.000 kişi de sizin gibi insanlar yani Türkiye halkı. Burada sorgulanması gereken eğer bu insanların yanlışları olduysa sorumlusu ne olabilir. Burada sorun insanlarda değil sistemlerde olabilir. Bunları göz önünde tutarak eleştirilerimizi yapmak daha mantıklı olur kanaatindeyim.

Bunun dışında kavga ederek tartışmak istiyorsanız ben yokum. Çünkü bu tarz kişilere ayıracak enerjim yok.

size iyi günler.

• nemecek@

ttnetin tarifeleri konusunda neden yanlı konuşuyosun anlamıyorum kavga ettiğim falanda yok size zor gelen gerçekleri kabullenememeniz özür dilemek insanı küçültmez yüceltir, ama aramızda geçen konuşmalarda özür dilenecek birşeyin olduğuna inanmıyorum. insanları enayi yerine koymanıza katlanamıyorum tekrar yazıyorum ben 1 mb sınırsız kullanıyorum 45 tl ödüyorum sen bana kalkmış 8mb 29 tl diyorsun 4gb kotalı tarifeyi söylüyorsun sen birkere ttnetin 8mb sınırsız tarifesinin 99 tl olduğunu bir kabul et sınırsız internet kullanan bir kullanıcının 99tl vererek 8mb hız elde edebileceğini kabul et ondan sonra seninle teknik konuları tartışalım gerçi teknik konu tartışılmaz kesin ve nettir doğtu birtanedir.biliyorsan yazarsın bilmiyorsan susarsın yorum yapılmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turusan -- 14 Aralık 2009; 19:29:23 >
  • Üstad nemecek,

IP Tv de her televizyondan ayrı yayın seyredilebilecek diye okumuştum. Ancak anladığım kadarıyla her tv için stb almak gerekecek.Şimdiki dijital platformlarda olduğu gibi.Doğru mudur? Selamlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bugeorya

Üstad nemecek,

IP Tv de her televizyondan ayrı yayın seyredilebilecek diye okumuştum. Ancak anladığım kadarıyla her tv için stb almak gerekecek.Şimdiki dijital platformlarda olduğu gibi.Doğru mudur? Selamlar..

Benim bildiğim kadarıyla böyle olacak. değişik bir bilgi olursa aktarırım.

selamlar.
  • quote:

nemecek@

ttnetin tarifeleri konusunda neden yanlı konuşuyosun anlamıyorum kavga ettiğim falanda yok size zor gelen gerçekleri kabullenememeniz özür dilemek insanı küçültmez yüceltir, ama aramızda geçen konuşmalarda özür dilenecek birşeyin olduğuna inanmıyorum. insanları enayi yerine koymanıza katlanamıyorum tekrar yazıyorum ben 1 mb sınırsız kullanıyorum 45 tl ödüyorum sen bana kalkmış 8mb 29 tl diyorsun 4gb kotalı tarifeyi söylüyorsun sen birkere ttnetin 8mb sınırsız tarifesinin 99 tl olduğunu bir kabul et sınırsız internet kullanan bir kullanıcının 99tl vererek 8mb hız elde edebileceğini kabul et ondan sonra seninle teknik konuları tartışalım gerçi teknik konu tartışılmaz kesin ve nettir doğtu birtanedir.biliyorsan yazarsın bilmiyorsan susarsın yorum yapılmaz.

turusan siz ne laftan anlamaz bir adamsınız yahu, size link de verdim hala 29 TL'ye 8 mbit'e kadar tarifesi yok diyorsunuz. Bakın dediklerimi yukarıda bir daha okuyun, ben size diyorumki 29 TL'ye IPTV izleyebileceğiniz bir tarife var, evet 4 GB kotalı ancak, IPTV izlerken kotanız sayılmayacak. siz hala bana sınırsız tarifeden bahsediyorsunuz. Yukarıda da aynı şeylerden bahsettim ancak anlamamakta ısrar ediyorsunuz. burada 8 mbit sınırsız tarifenin fiyatını mı tartışıyoruz yoksa 29 TL'ye 8 Mbite kadar tarife alıp alamayacağınızı mı? ve bu tarife ile iptv izleyip izleyemeyeceğinizi mi?

Bakın hız diyorum kota demiyorum, hızla kota birbirinden farklı şeylerdir, hız bit/sn ile ifade edilir kota ise byte larla. Yani tükürdüğünüzü yalamak mı zorunuza gidiyor yoksa gerçekten mi anlamıyorsunuz merak ediyorum.

Çevreye verdiğim rahatsızlıktan dolayı özür dilerim.

• yaw benim konu ortada kaldı!!!
    Box+Fiber-optical kablo v.s tamam,zırt-pırt birileri arıyor ama herkese şu deniyor>>>8Mb alacaksınız ama 15GB D/L yapınca Hız 512kbps olacaktır.....

yaw bumudur bütün bu yapılan işlem,o BOX denen zımbırtı sadece böyle bir tarifemidir,kaldıki buda zaten Özel bir şirkette!!!

Ülen ne iş anlamadım gitti be,bilen beri gelsin gari
    Alt tarafı artık gelişmiş ülkelerdeki komik kalan 8Mb hızı vermek içinmi bütün bu tantanalar,yok alt-yapınız müsait ise yok bilmem ne!!
    Aly yapı bizde müsait "herhalde"!!! 8Mb yide böyle "atraksiyon" yaparakmı verecekler!!!

Her gün bizim buralardan birilerini arıyorlar ama daha tık yok,zaten böyle bir tarifeyi alacak enayide yokki bizim sokakta

Göstermelik bir şeyler yapılmış,yada TR nin bir kaç şehrinde bazı deneme ve ileriye yönelik gelişmeler yaşanmış v.s ama kardeşim
    bunu yaparken herifler MARS ı filan fethettiler sanıyorlar kendilerini

• Albani senin kafanı çok karıştırmışlar anladığım kadarı ile.
    BOX diyerek sokağa kurulan büyük kutuyu kastettiğini anlıyorum.
    Bu outdoor box lar TurkTelekom / TTNet in, bu olaya Tellcom nasıl karıştı anlamadım :D

Bunların kurulmasının amacı gerektiğinde yüksek hızlara çıkabilmek. adsl2+ ile 24 Mbit. Santrale mesafe 2-3 km. den fazla olduğu zaman IPTV için yeterli performansı veremiyorsun, belirtiyim dünyanın her yerinde böyle sadece bizde değil, yani olay teknolojinin bir sınırı.
    Bu kutuların içinde VDSL2 olacağını tahmin ediyorum ama o iş karışık biraz, adsl frekansına etkisi yüksek, yoksa teorik hız 100Mbit ( ben 80Mbit throughput gördüm :P )

TÜRK TELEKOM / TTNET IPTV

• sn albani yabancı diliniz nede olsa var buyrun tüm sorularınızı yok edecek bir adsl vdsl benzeri teknolojilerin nasıl çalıştığı ve ne yollarla evlerimize kadar ulaştığını anlatan site.

http://www.kitz.co.uk/index.htm

ingiltere özelinde tüm olayı en ince ayrıntısına kadar anlatıyor A'dan Z'ye kadar...
  • TTNET aradıgımda ne bilgi var nede abonelikle alakalı bir çözüm.Henüz test aşamasında bazı ttnet çalışanları kullanıyor gibi açıklamalar.WEBTV içinde aynı cevaplar test aşamasında yine ttnet çalışanları kullanıyor.

TTNET herşeyiyle pahalı 8 mbit var ama santrale yakın oturmalısınız (komik) 8mbit sınırsız 49 lira ama 15 gb download hakkınızı kullanırsanız hızınız 512 kb düşer!!!!Gerekce ise dahada komik ''tüm abonelerin interneti kullanmaları durumunda şebeke üzerindeki yoğunluğun dengelenmesi amacıyla uygulanmaktadır ''.

TTNET e sormak lazım senin alt yapın demekki 8mbit destegı verecek durumda değil TTNET e guvenipte 8mbit e full üye olanlar ne olacak?Zaten TTNET cevabınıda vermiş 8mbite kadar !!!Yani 8 mbit sabit değil!!!

Şahsen ne webtv nede iptv abonesi olurum !!!Senelik 45 dolar limitsiz tv kanalları var her biri enaz 3000 tv kanalı ve şifresiz yayın istenirse 65 dolar HD tv kanallarıda dahil.

Size tv kanalı öneriyim yasaldır deneme shareware sürümdür 15 günlük eurosporttan discovery chanela kadar mevcut adamlarda.Kesilme takılma olayıda yok.Bizde hala İnt sunucularımız lütfeder gibi sunuyor.Fiyatlarda indirim olmalıdır.Türkiye bizim bırakında hep beraber teknolojiyi yaşayalım.

shareware sürümdür yasaldır (15 günlük) :anyTV Pro 4.41 yazın indirin binlerce kanal var verme sebebim umarım int sunucularımızda bizlere ucuz ve faydalı tv kanallarını sunarlar.Sadece eurosportun 7-8 kanalı var.
    Verdiğim tv kanalında yasal olmayan içerik mevcut değildir.Üretici firmanın deneme amaçlı ücretsiz tvsidir

• oyle bir firma ki insanların ona muhtaç oldugu (cogunlugun) ve bir o kadarda nefret ettigi..sahsen ben ne kadar somurursem o kadar iyi hissediyorum..neden?cünkü sömürülüyorum...
  • Geçen ay , 8mbıt/99tl tarifeye geçtim bunun anca 2mbıt kullanabildim ! ay sonuna doğru hızım düştü aradım tarifem 8mbıt/45 kadar tarifeymiş ,

İyide o zaman neden 110 milyon fatura ediyorsunuz , Türk/Arap zihniyetinin eseri telekom

Yakında abonekeri filan kalmaz ilk fırsatta bırakıcam bunları....
  • Beyler inanmayın telekom a bunların söylediklerinin bir çoğu doğru değil. GEçin gerhangi bir firmaya arapları zengin etmeyin
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.